Σχολές διαιτησίας σε όλα τα νησιά προτίθεται να οργανώσει η ΕΠΣ Κυκλάδων που εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν την αίτηση τους.
Εκτός των ορισμών της ΚΕΔ στο πρώτο διάστημα της σεζόν, θα μείνει όπως όλα δείχνουν ο διεθνής συριανός διαιτητής, Στέφανος Κουμπαράκης.
Τρεις θα είναι και φέτος οι εκπρόσωποι της Κυκλαδίτικης διαιτησίας στις επαγγελματικές κατηγορίας ποδοσφαίρου όπως προέκυψε μετά την ανακοίνωση των σχετικών πινάκων της ΕΠΟ.
Η ΕΔ της ΕΠΣ Κυκλάδων καλεί του διαιτητές της δύναμης της να προσκομίσουν τα απαραίτητα έγγραφα για την αξιολόγηση τους ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Τετάρτη, 07 Ιουνίου 2023 15:06

13 νέοι διαιτητές ποδοσφαίρου στις Κυκλάδες

Γράφτηκε από τον
Έπειτα από συντονισμένες προσπάθειες της Επιτροπής Διαιτησίας και ειδικά του προέδρου της Λάμπρου Μενδρινού αναδείχθηκαν 13 νέοι διαιτητές οι οποίοι είναι έτοιμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους από τη νέα…
Κυριακή, 08 Ιανουαρίου 2023 09:25

Σχολές διαιτησίας σε όλα τα νησιά

Γράφτηκε από τον
Σχολές διαιτησίας σε όλα τα νησιά προτίθεται να διοργανώσει η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Κυκλάδων, που καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους.
Παρουσία του προέδρου της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Λάμπρου Μενδρινού, ο διεθνής Διαιτητής Στέφανος Κουμπαράκης βρέθηκε σήμερα στα Λύκεια της Σύρου όπου και συνομίλησε με μαθητές.
Σε παιχνίδια της Super League 2 ορίστηκαν οι διαιτητές της ΕΠΣ Κυκλάδων, Ισίδωρος Αρμακόλας και Γιάννης Ανδρικόπουλος.
Σχολές διαιτησίας προκειμένου να αναδειχθούν νέοι διαιτητές σε όλα τα νησιά θα διεξαχθούν και φέτος από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Κυκλάδων.
Γράφει ιστορία για την διαιτησία των Κυκλάδων ο Στέφανος Κουμπαράκης, που σφύριξε τον πρώτο του διεθνή αγώνα.
Σελίδα 1 από 31

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2023 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35