Δείτε το πρόγραμμα και τους διαιτητές των αγώνων της ΕΠΣ Κυκλάδων για το διάστημα 28/1 - 2/2.
Δείτε όλα τα τελικά αποτελέσματα των αγώνων της ΕΠΣ Κυκλάδων για το διάστημα 22 με 26 Ιανουαρίου.
Δείτε το πρόγραμμα των αγώνων στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Κυκλάδων και τις αναμετρήσεις της Γ' Εθνικής που αφορούν τις ομάδες των Κυκλάδων.
Το πρόγραμμα των αγώνων του σαββατοκύριακου ανακοίνωσε η ΕΠΣ Κυκλάδων.
Με προσοχή παρακολουθούν από την ΕΠΣ Κυκλάδων την μεγάλη έξαρση της πανδημίας, με την Επιτροπή Πρωταθλήματος να έχει ήδη καταλήξει στην απόφαση για επανεκκίνηση των πρωταθλημάτων μία εβδομάδα μετά τις…
Παρασκευή, 31 Δεκεμβρίου 2021 14:07

Οι ευχές του προέδρου της ΕΠΣ Κυκλάδων, Ειρηναίου Φρέρη

Γράφτηκε από τον
Τις ευχές του για τη νέα χρονιά που έρχεται σε λίγες ώρες έστειλε μέσω του sportcyclades.gr o πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων, κ. Ειρηναίος Φρέρης.
Η παρουσία του διεθνή διαιτητή, Στέφανου Κουμπαράκη και άλλων άξιων διαιτητών στα γήπεδα των Κυκλάδων έχει αναβαθμίσει σε μεγάλο βαθμό την Κυκλαδίτικη διαιτησία, όμως για να υπάρξει περεταίρω ανάπτυξη θα…
Δείτε τα αποτελέσματα των αγώνων της ΕΠΣ Κυκλάδων που πραγματοποιήθηκαν την τελευταία εβδομάδα πριν την διακοπή λόγω των εορτών.
Τα συγχαρητήρια της στον διαιτητή Στέφανο Κουμπαράκη της Super League που αναβαθμίστηκε ως διεθνής διαιτητής εξέφρασε μέσω ανακοίνωσης της η ΕΠΣ Κυκλάδων.
Σάββατο, 11 Δεκεμβρίου 2021 15:54

Και άλλες αναβολές λόγω απεργίας (το νέο πρόγραμμα)

Γράφτηκε από τον
Τα πάνω κάτω έφερε η παράταση της απεργίας της ΠΝΟ που θα αφήσει τα νησιά των Κυκλάδων χωρίς πλοία μέχρι την Δευτέρα 13/12.
Σελίδα 1 από 112

AKADIMIES PANNAXIAKOS

BANNER PAS NAXOU 2021

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2022 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35