ΑΕ ΠΑΡΟΥ

Η φιλοξενία της ΑΕ Πάρου την προηγούμενη εβδομάδα ανταποδόθηκε από τον Πανναξιακό στο χθεσινό (25/9) φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο ''Νίκος Βλακός'' της Τραγαίας. 

Στο γήπεδο της Τραγαίας ''Νίκος Βλακός'' αντί του ΔΑΚ Νάξου που είχε αρχικά οριστεί θα πραγματοποιηθεί ο φιλικός αγώνας του Πανναξιακού με αντίπαλο την ΑΕ Πάρου.

Το δεύτερο μεταξύ τους φιλικό παιχνίδι σε διάστημα μίας εβδομάδας θα δώσουν την Κυριακή 25/9 ο Πανναξιακός και η ΑΕ Πάρου.

Το πρώτο τους φιλικό τεστ θα δώσουν η ΑΕ Πάρου και ο Πανναξιακός σε αγώνα που θα γίνει την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Στάδιο Πάρου.

Η ΑΕ Πάρου είναι η ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ναξιώτης πρώην ποδοσφαιριστής του Πανναξιακού, Νίκος Βαθρακοκοίλης.

Παράλληλα με την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας η ΑΕ Πάρου ξεκίνησε τη διάθεση των καρτών διαρκείας για τη αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2022 23:24

Πρώτη προπόνηση για την ΑΕ Πάρου

Ξεκίνησε σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο Πάρου η προετοιμασία της Αθλητικής Ένωση Πάρου.

Μετά την προκήρυξη και τις δηλώσεις συμμετοχής που ξεκαθάρισαν το τοπίο σχετικά με την Α' κατηγορία, ήρθε και η συμπληρωματική προκήρυξη της ΕΠΣ Κυκλάδων για να ορίσει τον τρόπο διεξαγωγής.

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Το φετινό εγχείρημα της ΕΠΣ Κυκλάδων για να επανέλθει το σύστημα διεξαγωγής των πρωταθλημάτων σε δύο κατηγορίες, το οποίο έτυχε της στήριξης όλων των ομάδων στη Γενική Συνέλευση και είναι η ενδεδειγμένη λύση, αλλά για να υλοποιηθεί χρειάζεται να ληφθούν γενεές αποφάσεις.

Η 29η Αυγούστου έχει οριστεί ως η εναρκτήρια μέρα της προετοιμασίας της ΑΕ Πάρου.

Με έξι ομάδες και 15 αγωνιστικές θα διεξαχθεί τελικά το πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας, καθώς βάσει αυτών που ορίζουν οι κανονισμοί ο Αίαντας Σύρου που θα ήταν η 7η ομάδα δε έχει το δικαίωμα συμμετοχής λόγω της ανενεργού κατάστασης την οποία είχε περιέλθει τα τελευταία χρόνια.

Με αυξημένες συμμετοχές θα διεξαχθεί η φετινή διοργάνωση του Κυπέλλου Κυκλάδων, καθώς μετά τη σημερινή καταληκτική ημερομηνία συμμετοχών, 20 ομάδες είναι αυτές που δήλωσαν συμμετοχή στο θεσμό.

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Η ΑΕ Πάρου ήταν η ομάδα που κέρδισε τις εντυπώσεις την περσινή αγωνιστική περίοδο, έχοντας ως κύριο χαρακτηριστικό τη μαχητικότητα και το καλό ποδόσφαιρο που απέδιδε στους αγώνες του Κυπέλλου και του πρωταθλήματος κερδίζοντας το χειροκρότημα του φίλαθλου κοινού.

Σελίδα 1 από 13

IV Banner

PAS NAXOU EGGRAFES

 

SANTORINI EXPERIENCE 300x250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2022 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35