Άρης Σύρου

Παίκτης του Άρη Σύρου είναι και επίσημα ο Αριστοτέλης Βουλτσίδης.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Σε... μπασκετικούς ρυθμούς μπαίνει και πάλι από σήμερα η "οικογένεια" του Άρη Σύρου!

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Mε αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Άρη Σύρου, καθώς ο τεχνικός της ομάδας, Μάκης Νικολαΐδης, θέλει να βρει αθλητές που να μπορούν να σταθούν στις προκλήσεις που θα αντιμετωπίσει η ομάδα, αλλά και να δυναμώσει ακόμη περισσότερο το ρόστερ του.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Άρη Σύρου μετά από πολυήμερες διαπραγματεύσεις και την πολύτιμη συμβολή του coach της ομάδας μας κ. Νικολαΐδη Προδρόμου, βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση και με ιδιαίτερη τιμή για τα δρώμενα του κυκλαδίτικου μπασκετ να ανακοινώσει τον Βλαντιμίρ Πέτροβιτς. Μία τεράστια μεταγραφή, αντάξια του Προδρόμου Νικολαΐδη όσο και του Λάζαρου Αγαδάκου (πέρσι), που σκάει δυνατά στο μεταγραφικό χάρτη των Κυκλάδων και όχι μόνο, καθώς θα μπορούσε να αγωνιζόταν πολύ άνετα σε εθνικές κατηγορίες.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ
Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2020 21:57

Ο Πάνος Καφαντάρης στον Άρη Σύρου

Σημαντική ενίσχυση για τον Άρη Σύρου στα Guard, έπειτα την απόκτηση του Πάνου Καφαντάτη.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στην Ακαδημία και στα αγωνιστικά τμήματα Μπάσκετ του ΑΡΗ ΣΥΡΟΥ!!!

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Σε ακόμη μία σημαντική μεταγραφή προχώρησε ο Άρης Σύρου, καθώς πριν λίγο ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον Στέλιο Κέλλη.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Τη μεταγραφή του Αλέξανδρου Δίπλαρου επιβεβαίωσε, μετά από το δημοσίευμα του “SportCyclades” στις 22 Ιουλίου , ο Άρης Σύρου!

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Μία μεγάλη μεταγραφική κίνηση ξένου παίχτη έχει στα σκαριά ο Άρης Σύρου.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Με μία ακόμη προσθήκη στο έμψυχο δυναμικό του συνεχίζεται το …χτίσιμο του Άρη Σύρου εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Ακόμη μία σημαντική μεταγραφική κίνηση βρίσκεται στα σκαριά για τον Άρη Σύρου… Πληροφορίες του “SportCyclades” που έρχονται από την πρωτεύουσα του νομού Κυκλάδων αναφέρουν πως οι “κιτρινόμαυροι” μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον Λάζαρο Αγαδάκο  και την μεταγραφή του Δημήτρη Παπαφωτίου βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση του Αλέξανδρου Δίπλαρου.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι δρόμοι του Άρης Σύρου και του Δημήτρη Παπαφωτίου μετά από 5 χρόνια ξανασμίγουν. Ο Έλληνας small forward του Ίκαρου Καλλιθέας (αγωνίσθηκε πέρσι) τα βρήκε σε όλα με την ομάδα μας και συμφώνησε να είναι μέλος του συλλόγου, που υπό τις οδηγίες του Μάκη Νικολαΐδη θα διεκδικήσει την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Ξεκίνησε ο σχεδιασμός για την ομάδα της Σύρου με βασικό στόχο την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Ανακοίνωση για την εγγραφή αθλητών στην ακαδημία μπάσκετ εξέδωσε ο Άρης Σύρου.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Μετά τη διακοπή λόγω της πανδημίας πλέον τα πάντα έχουν ξεκινήσει να παίρνουν μία σειρά. Η διοίκηση του Άρη Σύρου ξεκινά τον προγραμματισμό και το στήσιμο της νέας χρονιάς.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ
Σελίδα 1 από 33

© 2004 - 2020 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35