Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023 07:24

Σε συνάντηση ενημέρωσης καλεί τα σωματεία της Νάξου ο Βαγγέλης Κατσαράς

Οι αντιδράσεις που έχει δημιουργήσει η άποψη του αντιδημάρχου Βαγγέλη Κατσαρά για την κατασκευή του βοηθητικού γηπέδου του ΔΑΚ Νάξου που εκφράστηκε δημόσια στον aegean voice έχει προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις και δημόσιες τοποθετήσεις από πολύ κόσμο, μεταξύ αυτών και προσώπων από τον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Με αφορμή λοιπόν τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί ο αντιδήμαρχος αθλητισμού του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων αποφάσισε να καλέσει τα αθλητικά σωματεία του νησιού της Νάξου προκειμένου να συζητηθεί το θέμα και να τους παρουσιάσει τις μελέτες.

Το σίγουρο είναι ότι όλη αυτή η κατάσταση έχει δημιουργήσει βαρύ κλίμα στις σχέσεις του αντιδημάρχου με τους ανθρώπους του αθλητισμού, οι οποίοι πλέον όπως δηλώνουν στην πλειοψηφία τους δεν γνωρίζουν τι ισχύει και τι όχι στις προαναγγελίες που κάνει ο κ. Κατσαράς.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στις 13:00 στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου.

Η ανακοίνωση του Βαγγέλη Κατσαρά: 

Μετά τη χθεσινή συνέντευξη μου σε τοπικό σταθμό θα ήθελα να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα και να τα γράψω όσο πιο απλά γίνεται έτσι ώστε να καταλάβαιναν και οι παππούδες μου εάν ζούσαν σήμερα.

Όταν αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά το έκανα με διάθεση να βοηθήσω τον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα. Θα κάνω λοιπόν αναφορά στο διάστημα που ήμουν πρόεδρος στο Πανναξιακό (ποδόσφαιρο) και ζητούσαμε τα παρακάτω: Ηλεκτροφωτισμός στο γήπεδο του Αγίου Αρσενίου, μετακινήσεις των ομάδων στο γήπεδο του Αγίου Αρσενίου και το γήπεδο 8*8 ανάμεσα στο κλειστό γυμναστήριο και στο ανοιχτό γήπεδο ΔΑΚ και πολλά άλλα. Όταν ο κόσμος με τίμησε με τη ψήφο του και πλέον κατέχω τη θέση του Αντιδημάρχου και σε θέματα Αθλητισμού σκέφτηκα ότι έπρεπε αυτά που ζητούσαμε σαν σωματείο, να τα υλοποιήσουμε τώρα με Δήμο – Περιφέρεια – Κυβέρνηση ίδιας παράταξης η λεγόμενη «αλυσίδα». Αυτό ήταν και είναι το απολυτό.

Εδώ δεν είμαστε να δείξουμε ποιος έκανε τα περισσότερα ή ποιος πρέπει να φανεί περισσότερο, αλλά αυτή η αλυσίδα (Δήμο – Περιφέρεια – Κυβέρνηση) πρέπει να βοηθάει και να συμπληρώνει εκεί που δε μπορεί κάποιος κρίκος της. Δηλαδή η αλυσίδα αυτή δε πρέπει να σπάσει ποτέ. Γιατί εάν σπάσει τα κομμάτια θα αποδυναμώσουν σε όλα τα επίπεδα.
Ο δήμος Νάξου & Μικρών Κυκλάδων κι εγώ προσωπικά έχω πάντοτε τη διάθεση για μια αγαστή συνεργασία για το καλό του τόπου μας. Μέσα από ένα διάλογο και έχοντας πάντα στο μυαλό μας τον όρο «αλυσίδα» θα μπορέσουμε να υλοποιήσουμε τα πάντα.

Τη Τρίτη λοιπόν προσκαλώ τα σωματεία του νησιού και όσους άλλους επιθυμούν να παρευρεθούν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στις 13.00 το μεσημέρι για να γίνει μια εκτενής αναφορά στις μελέτες για τα γήπεδα του 8*8 και του κλειστού γυμναστηρίου στο Φιλότι αλλά και να συζητήσουμε ότι άλλο κρίνεται απαραίτητο έτσι ώστε να αναβαθμίσουμε τη ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares