Πέμπτη, 23 Μαΐου 2024 19:19

ΝΟ Σύρου: Οικονομική ενύσχυση για τον Όμιλο και θεσμοθέτηση της υποτροφίας «Ευάγγελος Μαυρίκος»

Ο ΝΟ Σύρου ενημέρωσε ότι το ποσό που συγκεντρώθηκε ως οικονομική ενίσχυση του Σωματείου εις μνήμη του εκλιπόντος μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου Ευάγγελου Μαυρίκου, μετά από επιθυμία της οικογένειάς του, ανήλθε σε 4.925,00 €.

Αναλυτικά:

Το εν λόγω ποσό συγκεντρώθηκε από τις προσφορές των κ.κ. Ρούσσου Μαρίας, Πλουσίου Κωνσταντίνου, Πλουσίου Δέσποινας, Δούνια Θεόδωρου, Μαραγκού Γεώργιου, Μιχαήλ Ευστράτιου, Ρηγούτσου Γεώργιου, Γεωργακοπούλου Λευκής, Ρούσσου Μαρίας, Μπουγιούρη Μηνά και Δούναβη Αικατερίνης, Πρίντεζη Αντώνη (Ντάνος), Κωνσταντίνου Μανώλη, Χριστοφόρου Νικηφόρου, Λεμονάκη Αντώνη, Δουκάκη Ιωάννας, Στεφάνου Ευστράτιου, Βαρθαλίτου Ειρήνης, Σαμανίου Βασιλικής, Σκουλά Μάνθου, Ελευθεριάδη Α., Βεκρή Χάρη, Τόπακα Ι., Βρεττού Δημήτρη, Ρούσσου Γιώργου, Καραμπάση Ιωάννας και Όμιλου Φουσκωτών & Ταχυπλόων Σκαφών Σύρου, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά!

Η οικονομική ενίσχυση θα αξιοποιηθεί για την κάλυψη δαπανών για την προμήθεια πανιών και άλλου εξοπλισμού για το ιστιοπλοϊκό σκάφος του Ναυτικού Ομίλου Σύρου «ΟΥΣΥΡΑ».

Ταυτόχρονα ανακοινώνεται ότι η υποτροφία «Ευάγγελος Μαυρίκος» η οποία θεσπίστηκε εις μνήμη του αγαπητού μέλους μας και η οποία προβλέπει την παροχή δωρεάν προπονήσεων ιστιοπλοΐας σ’ ένα παιδί της Σύρου, μετά από Απόφαση του Δ.Σ., για την περίοδο 2024 – 2025 θα απονεμηθεί στον νικητή/τρια του ενδοσυλλογικού αγώνα αρχαρίων που θα διεξαχθεί στις 25/10/2024, παραμονή της έναρξης του επίσημου διασυλλογικού ιστιοπλοϊκού αγώνα «ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2024» ο οποίος για το τρέχον έτος θα είναι αφιερωμένος στον Βαγγέλη!!!

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares