06-10-2013
1η αγωνιστική

Player statistic

    10' ΓΚΟΛ ΔΕΛΗΜΠΑΛΤΑΔΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
ΤΣΑΝΤΟΥΛΗΣ ΝΙΚΗΤΑΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΙΤΡΙΝΗ 65'    
ΣΕΝΚΑ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΚΟΛ 66'    
    84' ΓΚΟΛ ΣΟΥΛΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
    88' ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΙΤΡΙΝΗ ΧΑΤΖΙΑ ΑΛΕΞ
ΧΡΥΣΟΧΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΓΚΟΛ 90'    

Τα πολλά νεύρα στο γήπεδο και τους πάγκους και τα πολλά σκληρά μαρκαρίσματα, κυριάρχησαν στο ντέρμπυ της Πάρου, όπου ΑΟΠ και ΝΗΡΕΑΣ μοιράστηκαν τους βαθμούς με σκορ 2-2.

Οι Ναουσαίοι προηγήθηκαν 2 φορές στο 10' με τον Δελημπαλταδάκη και στο 80' με τον Σουλίδη, όμως ο ΑΟ ΠΑΡΟΥ πρώτα στο 66' με τον Σένκα και στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Χρυσοχό, έσωσε την παρτίδα.

ΝΩΡΙΣ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ Ο ΝΗΡΕΑΣ

alt

Στο ξεκίνημα του ματς ο Νηρέας πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο.

Με ένα καθαρό 4-3-3,κρατούσε χαμηλά τον ρυθμό, δίνοντας βάρος στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας.

Ο ΑΟ Πάρου, ήταν αγχωμένος και βιαστικός, ενώ υστερούσε επίσης σε αποφασιστικότητα και τσαγανό.

Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν νωρίς, στο 10',όταν από μία εκτέλεση φάουλ του Κορτιάνου, δημιουργήθηκε αναταραχή στα καρέ του Χαριστού, ο Μοστράτος μετά τις κόντρες βρέθηκε με την μπάλα έχοντας πλάτη στο τέρμα, την έστρωσε στον Δελημπαλταδάκη που είχε προωθηθεί για το στημένο και αυτός την έστειλε στα δίχτυα.

Μετά από 5 λεπτά λίγο έλλειψε να γίνει ο πλήρης αιφνιδιασμός, αλλά το σουτ του ανενόχλητου Κορτιάνου από το ύψος της περιοχής, πέρασε λίγο άουτ.

ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΟΠ ΜΕΤΑ ΤΟ 30'

Αφού ξεπέρασε το αρχικό σόκ ο ΑΟΠ, ανέβασε την απόδοση του και εκμεταλλεύτηκε την μεγάλη απόσταση που είχαν οι γραμμές του Νηρέα, γιατί οι αμυντικοί του προ ταχύτερων επιθετικών απέφευγαν να ανεβαίνουν ψηλά.

Βγήκαν συνδυασμοί, έγιναν σουτ και ο Παπαδάκης επενέβη 2-3 φορές σώζοντας την εστία του, ώσπου φτάσαμε στη δύσκολη φάση του 44',που ο Πετροπουλος βρήκε τον Δημογιάννη, αυτός λίγο έξω από την περιοχή πρόλαβε την έξοδο του Παπαδάκη, τσίμπησε την μπάλα που φάνηκε να βρίσκει στα χέρια του γκολκίπερ. Ο κ. Κουζούμης διέταξε να συνεχισθεί το παιχνίδι, καθώς δεν έδειξε να είναι σίγουρος για την παράβαση.

Ακολούθησε η αποβολή του Χατζία με δεύτερη κίτρινη, από ένα αψυχολόγητο φάουλ στον Κρουσταλάκη και μία καλή ευκαιρία του Αρκουλή που από κοντά και πλάγια σούταρε στα σώματα.

ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΑΟ ΠΑΡΟΥ ΓΙΑ 20' ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

Η αποβολή έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη και παρ'ότι ο Νηρέας με ένα 4-4-1 προσπάθησε να πυκνώσει το κέντρο του, οι γηπεδούχοι τους έκλεισαν στο μισό γήπεδο και άρχισε να δημιουργούν πολλές ευκαιρίες, ενώ από το ξεκίνημα ο Χρυσοχός αντικατέστησε τον Σταθερό και ο Πετρόπουλος γύρισε στόπερ.

Στο 54'ο Χρυσοχός δεν έκανε καλό κοντρόλ, στο 56' σουτ του Αρκουλή από πλάγια έδιωξε ο Παπαδάκης, στο 59' κεφαλιά πάσα του Αρκουλή στο Μπαρδάνη στη μικρή περιοχή δεν έπιασε καλά το σουτ, στο 61' ο Κρώνης ελίχθηκε, αλλά το σουτ κοντραρίστηκε και στο 66'ο Μπαρδάνης έφυγε από αριστερά έβγαλε μία συρτή σέντρα και ο Σένκα πρόλαβε την αργή αντίδραση των Ρούσου και Παπαδάκη, τσίμπησε την μπάλα, κάνοντας το 1-1.

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗΣ ΙΣΣΟΡΟΠΙΑΣ

Στο 67' ο Τσαντουλής αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη για χέρι και κόπηκε η επιθετική ορμή του ΑΟΠ, καθώς ο Νηρέας αναθάρρησε, βγήκε από το καβούκι του και ζήτησε το μάτς,που απέκτησε δαιμωνιώδη ρυθμό. Αναγκαστικά ο Κρώνης κάλυψε την αριστερή πλευρά και ο Μπαρδάνης πλαισίωσε τον Πετρόπουλο στο κέντρο της άμυνας.

Στο 70' ο Αρκουλής μετά από επέλαση από αριστερά έδωσε έτοιμο γκολ σον Δημογιάννη που άργησε και το σουτ του κοντραρίστηκε με επιτυχία.

Στον άξονα της άμυνας του ΑΟΠ υπήρχε ασυνεννοησία και στο 71'ο Πετρόπουλος ανέτρεψε τελευταία στιγμή τον Μοστράτο. Εκεί ζήτησαν κόκκινη κάρτα, αλλά ο διαιτητής έκρινε ότι ο παίκτης του Νηρέα δεν ήταν σε προφανή θέση για γκόλ.

Στο 78' ο Χαριστός πρόλαβε να πέσει στα πόδια του Κορτιάνου και στο 80'ο Μοστράτος σέντραρε για τον Σουλίδη, προσπάθησε ο Κρουσταλάκης να κόψει την πορεία της μπάλας, αυτή πήρε ύψος και τελικά ο Σουλίδης, που δεν παράτησε την φάση σκόραρε με κεφαλιά προλαβαίνοντας την έξοδο του Χαριστού.

aop-nireas-6-10-2013-1

Ο ΧΡΥΣΟΧΟΣ ΧΡΥΣΩΣΕ ΤΟ ΧΑΠΙ

Το τελευταίο δεκάλεπτο κύλησε με συνεχείς διακοπές και εντάσεις,χωρίς στην ουσία να παίζετε ποδόσφαιρο και τελικά στο 95' σε μία μπαλιά του Γιουρτζίδη κόλλησε η άμυνα,ο Χρυσοχός πρόλαβε τον Παπαδάκη και η μπάλα κατέληξε αργά και σαδιστικά στα διχτυα.

Με την λήξη όλοι τα είχαν με όλους,όλοι διαμαρτύρονταν κατά δικαίων και αδίκων και συμπληρώθηκε η άσχημη αυτή εικόνα της κακοπιστίας 'ολων και της εριστικότητας ορισμένων.

Η ΣΦΥΡΙΚΤΡΑ

Το διαιτητικό τρίο των Κουζούμη-Αρμακόλα-Παγωνη, είχε πολύ δύσκολο έργο, επιστράτευσε, ίσως από πολύ νωρίς, τις κάρτες για τον πειθαρχικό έλεγχο ο διαιτητής, έγιναν κάποια λάθη, αλλά σε καμμία περίπτωση δεν επηρεάστηκε το αποτέλεσμα από τις διαιτητικές αποφάσεις.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΟ ΠΑΡΟΥ: Χαριστός, Κρουσταλάκης, Μπαρδάνης, Σταθερός (46' Χρυσοχός), Τσαντουλής, Σένκα, Γιουρτζίδης, Κρώνης, Πετρόπουλος (84' Κασιμάτης), Δημογιάννης, Αρκουλής.

ΝΗΡΕΑΣ: Παπαδάκης, Ρούσσος Π., Βεντούρης (82' Ρούσσος Δ.), Δελημπαλταδάκης (70' λ.τρ.Τριπολιτσιώτης), Μπαρμπαρήγος, Χατζία, Τόδρη, Κορτιάνος, Σουλίδης (93' Κουτσίκου), Μετάι, Μοστράτος.

σχόλια

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35