Player statistic

ΖΟΥΜΗΣ ΝΙΚΟΣ ΓΚΟΛ 14'    
ΣΑΒΙΟΛΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΟΛ 18'    
    43' ΓΚΟΛ ΠΑΝΤΕΛΑΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
    48' ΓΚΟΛ ΚΑΡΑΪ ΒΑΣΙΛΗΣ

Πλούσιο θέαμα πρόσφεραν οι δύο ομάδες στην Σίφνο. Γκολ, δοκάρια και πολλές χαμένες ευκαιρίες, καθήλωσαν τους τριακόσιους περίπου φιλάθλους στις εξέδρες του γηπέδου.

Παρά το πολύ καλό ξεκίνημα του Πανσιφναϊκού, όπου βρέθηκε να κερδίζει με 2-0, η Ένωση βρήκε τις ψυχικές δυνάμεις να ισοφαρίσει, να κυριαρχήσει στο δεύτερο ημίχρονο ενώ αν ήταν πιο αποτελεσματικός στις τελικές προσπάθειές θα έπαιρνε τη νίκη.

Ο Πανσιφναϊκός όμως παραλίγο να κλέψει το παιχνίδι στο 85’ όταν το σουτ του Σταυριανού τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι.

pansifnaikos-asteras-6-10-2013-1

Γκολ και φάσεις...

Στο 15ο λεπτό ο Ζιώγας εκτέλεσε φάουλ στο χώρο του κέντρου η μπάλα έφτασε στο Σαβιολίδη που έκανε το γέμισμα στην περιοχή για το Ζουμή και αυτός με υπέροχο γυριστό άφησε άγαλμα τον γκολκίπερ του Μαρπησσαϊκού Αστέρα γράφοντας το 1-0 για την ομάδα του Πανσιφναϊκού. Το γκολ αυτό ήταν το πρώτο του παριανού επιθετικού του ΠΑΣ με τη νέα του φανέλα στην παρθενική του εμφάνιση με τα χρώματα της ομάδος. Ο ενθουσιασμός ήταν εμφανής στις προσπάθειες των παιχτών του ΠΑΣ και πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί για το 1-0 δύο λεπτά μετά το πρώτο γκολ ο Νίκος ο Ζουμής και πάλι σε μία επέλασή του κερδίζει φάουλ σε καλή θέση λίγο έξω από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής. Το φάουλ το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο αρχηγός του Πανσιφναϊκού ο Αντώνη Ατσόνιος. Η εκτέλεσή του ήταν αριστοτεχνική και το σουτ του τράνταξε το δοκάρι του Βιτζηλαίου που βρέθηκε εκτός θέσης και ο επερχόμενος Σαβιολίδης με κοντινό πλασέ σε κενή εστία έκανε το 2-0 βάζοντας φωτιά στην εξέδρα του γηπέδου της Σίφνου.

Οι παίχτες του Μαρπησσαϊκού Αστέρα έμοιαζαν να τα έχουν χαμένα στον αγωνιστικό χώρο και ο Πανσιφναϊκός θα μπορούσε να κλειδώσει τη νίκη βγαίνοντας ταχύτατα στις αντεπιθέσεις αλλά το σουτ του Σαβιολίδη έφυγε λίγο έξω από το δοκάρι ο Ατσόνιος είχε δύο καλές φάσεις μια με εκτέλεση φάουλ λίγο έξω από το δοκάρι και μία με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής που απέκρουσε με ωραία εκτίναξη ο Βιτζηλαίος και λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 43 λεπτό, σε μια ταχύτατη αντεπίθεση του Πανσιφναϊκού από δεξιά γίνεται η μπαλιά στον κενό χώρο για το Ζουμή που δεν προλαβαίνει να «τσιμπήσει» τη μπάλα πριν τη μπλοκάρει ο Βιτζηλαίος και στην αντεπίθεση ο Μαρπησσαϊκός Αστέρας με ωραίο σουτ του Παντελαίου λίγο έξω από την περιοχή έκανε το 2-1 και ξανάβαλε την ομάδα του στο ματς.

SIFNOS-XORHGOI-AGONONΤο ημίχρονο έληξε 2-1 αλλά ήταν φανερή η απογοήτευση στα πρόσωπα των παιχτών του ΠΑΣ που δεν μπόρεσαν να κρατήσουν ή και να διευρύνουν ακόμα παραπάνω το σκορ σε επίπεδα ασφαλείας.

Έτσι με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η ομάδα του Αστέρα κέρδισε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο πίεση από την αρχή τον Πανσιφναϊκό και μόλις τρία λεπτά μετά σε μία φάση από τα δεξιά της άμυνας του Πανσιφναϊκού γίνεται ένα σουτ από το Ρούσσο η μπάλα βρίσκει στο δοκάρι και στην επαναφορά και στην προσπάθεια του να απομακρύνει ο Χρύσος βρίσκει την μπάλα με το χέρι. Ο διαιτητής έδειξε αμέσως την παράβαση. Το πέναλτι ανέλαβε να εκτελέσει ο Βασίλης Καράϊ που δεν είχε κανένα πρόβλημα να σημαδέψει την δεξιά γωνία του Κάραβου γράφοντας το 2-2 και δίνοντας μια άγρια ομορφιά στο ματς.

Η απογοήτευση ήταν εμφανείς στις κινήσεις και στα πρόσωπα των παιχτών του Πανσιφναϊκού από αυτή την άσχημη τροπή που πήρε το ματς γι αυτούς και ο προπονητής της ομάδας βλέποντας όλα αυτά ανακάτεψε την τράπουλα και έριξε στο ματς το Σίμο τον Κορακή από αριστερά το Νίκο το Μουτσάκη στην επίθεση και τον Κώστα το Λυκογιάννη από δεξιά. Οι αλλαγές ισορρόπησαν το παιχνίδι που έδειχνε μετά την ψυχρολουσία να ξεφεύγει από τα χέρια των παιχτών του ΠΑΣ και οι φάσεις μπροστά στις 2 εστίες διαδέχονταν η μία την άλλη. Στην πιο σημαντική από αυτές το σουτ του Σταυριανού τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Βιτζηλαίου και σκόρπισε την απογοήτευση στην κερκίδα των οπαδών του ΠΑΣ. Στο τελευταίο πεντάλεπτο ο Πανσιφναϊκός πίεσε ακόμα περισσότερο για να πετύχει τη νίκη και αυτό κινδύνεψε σε 2 περιπτώσεις να το πληρώσει αλλά οι παίχτες του Αστέρα δεν σημάδεψαν σωστά και έτσι το 2-2 παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Το χειροκρότημα του κόσμου παρά την όποια απογοήτευσή τους για το τελικό αποτέλεσμα επιβράβευσε τους παίχτες του Πανσιφναϊκού για την πολύ μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

pansifnaikos-asteras-6-10-2013-2

Οι Συνθέσεις:

Πανσιφναϊκός Αθλητικός Σύλλογος (Δ. Δημητριάδης). Κάραβος Ν., Χρύσος Α. (75’ Λυκογιάννης) , Λεμπέσης Γ., Ζάσκας, Σταυριανός, Ατσόνιος Α. (68 Μουτσάκης), Σαβιολίδης, Κίτσαλης Α., Ζιώγας ( 60 Κορακής), Καράβης, Ζουμής.

pansifnaikos-10-2013

Μαρπησσαϊκός Αστέρας (Α. Κοπανίδης) Βιτζηλαίος, Σάμιος Ν., Ρούσσος Χ. (76 Καράϊ Μ.), Τριβυζάς, Γεμελιάρης, Κρητικός Ν., Geborys, Ρούσσος Μ. (73 Χριστόφορος Ελ.) , Παντελαίος, Καράϊ Β., Ρούσσος Γ.

asteras-10-2013

Διαιτητής ο κος Γ. Αγγέλου με βοηθούς τους κους Α. Βαρθαλίτη και Φ. Σαργολόγο.

σχόλια

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35