12-10-2013 15:30
2η αγωνιστική

Player statistic

ΣΟΥΛΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΚΟΛ 14'    
ΤΟΔΡΗΣ ΝΙΚΗΤΑΣ ΓΚΟΛ 61'    
    63' ΓΚΟΛ ΖΟΥΜΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΡΟΥΣΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ 83'    

Οι τρεις πόντοι δεν ήταν το μόνο κέρδος για τον Νηρέα από το νικηφόρο 3-1 επί της Σίφνου.

SIFNOS-XORHGOI-AGONONΤην ίδια ικανοποίηση εισέπραξαν οι Ναουσαίοι και από την απόδοση των 2 μικρών της ομάδας, του Έλβις Ζενέλι και του Μιρέλ Χασάνι, που από συγκυρίες βρέθηκαν στην ενδεκάδα, αλλά με την παρουσία τους έδειξαν ότι μπορούν να βοηθήσουν.

Οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν ανταγωνιστικοί, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο.

Δείχνουν να αποκτούν ταυτότητα και έχουν καλυτερεύσει την εικόνα τους σε σχέση με την περσινή χρονιά.

Χρειάζονται τα αποτελέσματα για τα ψυχολογική τους τόνωση και την εδραίωση του “πιστεύω” τους.

ΧΑΜΗΛΟΙ ΡΥΘΜΟΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο πρώτο μέρος ο μεν Νηρέας, καλύτερα τοποθετημένος στο κέντρο, προσπαθούσε να κυκλοφορήσει την μπάλα και να βγάλει φάσεις είτε από τα πλάγια είτε από τον άξονα, με κάθετες μπαλιές στην πλάτη της άμυνας, ο δε Πανσιφναϊκός πρόσεχε την άμυνα του και με βαθιές μπαλιές θέλησε να αξιοποιήσει τους γρήγορους επιθετικούς του.

Πολύ καλά πήγαινε η αριστερή του πλευρά όπου ο Διαρεμές με τον Κίτσαλη έδιναν στηρίγματα σε άμυνα και επίθεση.

Ο Νηρέας είχε 3 τετ-α-τετ και τα 3 με τον Βεντουρή, στο13',στο 32' και στο 36.

Ο Κάραβος στα 2 πρώτα έπεσε στα πόδια του και απέτρεψε το γκολ, ενώ στο τρίτο ο επιθετικός του Νηρέα σάστισε και σούταρε αψυχολόγητα στην αγκαλιά του γκολκίπερ.

Ο Πανσιφναϊκός, χωρίς να κάνει την μεγάλη φάση, ενόχλησε τον  Παπαδάκη, όταν 2 φορές ο Σαβιολίδης δεν έπιασε καλά το σουτ, μέσα στην περιοχή, στο 20' με τον Ζουμή, στο 28' με τον Διαρεμέ και πιο πολύ στο 37',όταν ο Κίτσαλης σούταρε άουτ κοντά στο τέρμα και πλάγια.

Έτσι φτάσαμε στο 44',όταν ο Ζενέλι εκτέλεσε πολύ ωραία ένα κόρνερ, ο Μοστράτος πήρε την πρώτη κεφαλιά που αποκρούστηκε στην γραμμή από τον Ποδότα, όμως κάτοχος έγινε ο Σουλίδης και παρά την υπερπροσπάθεια του Μπιρπανάγου, την έστειλε στα δίκτυα για το 1-0 του ημιχρόνου.

Ο μπακ των φιλοξενούμενων τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε από τον Κορακή.

nireas-pansifnaikos-12-10-2013-0

ΑΛΛΑΓΗ ΠΛΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

PAROS-NHREAS-2013Ο κ. Δημητριάδης αφού είδε το πλάνο του πρώτου ημιχρόνου να αποδίδει σε γενικές γραμμές, αλλά στο τελευταίο σχεδόν λεπτό να δέχεται το γκολ, προχώρησε σε εσωτερικές αλλαγές, ενώ υποχρεώθηκε σε 2 αναγκαστικές αλλαγές, γιατί και ο Διαρεμές αντικαταστάθηκε λόγω τραυματισμού από τον νεαρό Ζαμπέλη, λίγο αργότερα.

Ο Νηρέας με περισσότερη ηρεμία και αυτοπεποίθηση εκμεταλλεύτηκε το πρώτο τέταρτο της επανάληψης και σκόραρε 2 φορές.

Στο 55' ο Χασάνι με μία εντυπωσιακή ατομική προσπάθεια από αριστερά βρήκε τον Μοστράτο στο ύψος του πέναλτυ, που σούταρε κόντραρε η μπάλα, αλλά με δεύτερο πλασέ έκανε το 2-0.

ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

Στο 60' ο Ρούσσος έφυγε από δεξιά και σέντραρε, ο Ποδότας έκοψε την πορεία της μπάλας και καταλογίστηκε πέναλτυ.

Ο κ. Κουζούμης ήταν κοντά στην φάση και κατηγορηματικός στην υπόδειξη της παράβασης, που προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των παικτών και του πάγκου του Πανσιφναϊκού.

Μία δύσκολη φάση, καθώς όλοι είχαμε πλάτη τον αμυντικό και ούτε η χρήση του video, είναι απολύτως διαφωτιστική.

Το πέναλτυ εκτέλεσε εύστοχα ο Τόδρη για το 3-0.

nireas-pansifnaikos-12-10-2013-3

Στο 63' ο Ζάσκας ελίχθηκε από δεξιά, σέντραρε και ο Ζουμής τσιμπώντας με το κεφάλι την μπάλα αιφνιδίασε αμυντικούς και Παπαδάκη, μειώνοντας αμέσως σε 1-3.

Μετά οι φιλοξενούμενοι έδειξαν πιο απελευθερωμένοι, ανέβασαν στροφές με πρωταγωνιστή τον Ζάσκα που σαν κεντρικός χαφ έπαιρνε πρωτοβουλίες επιθετικά, ενώ και οι πλευρές με τους νεαρούς Σταυριανό και Ζαμπέλη έδειχναν επικίνδυνοι. Το πρόβλημα ήταν ότι οι επιθετικοί που πρεσάριζαν ψηλά είχαν μεγάλες αποστάσεις από τις άλλες γραμμές και έτσι οι έμπειροι παίκτες του Νηρέα έβγαζαν την μπάλα και με την κυκλοφορία ξόδεψαν τον υπόλοιπο χρόνο.

Στα τελευταία λεπτά ο Νηρέας έμεινε με δέκα παίκτες, καθώς αποβλήθηκε στο 86'ο Δ. Ρούσσος για σκληρό μαρκάρισμα. Ο Ατσόνιος με μακρινά σουτ, ήταν η ύστατη προσπάθεια που και αυτή δεν απέδωσε.

Από τους γηπεδούχους, που νίκησαν δίκαια, όλοι οι παίκτες έδειξαν προσήλωση στο αγωνιστικό πλάνο και έφτασαν στην νίκη.

Στην ξεχωριστή μνεία του προλόγου για τους μικρούς να προσθέσουμε ότι είναι και αυτοί προϊόντα των ακαδημιών της ομάδας και οι ιθύνοντες γνωρίζου πως υπάρχουν και άλλοι που ακολουθούν.

alt

Από τους φιλοξενούμενους ο Κάραβος με την εμπειρία του, ο Ποδότας που καθαρίζει στην άμυνα, ο Διαρεμές και ο Κίτσαλης του πρώτου ημιχρόνου, ο Ζάσκας του δεύτερου, ο Ζουμής που είναι μία διαρκής απειλή και οι πολύ ελπιδοφόροι Σταυριανός και Ζαμπέλης, ξεχώρισαν.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΝΗΡΕΑΣ: Παπαδάκης, Ρούσσος Π. (70'Κουτσίκου), Χασάνι, Τριπολιτσιώτης, Μπαρμπαρήγος, Ζενέλι, Τόδρη, Κορτιάνος, Σουλίδης (89'Τριπολιτσιώτης Γ.), Βεντουρής (75'Ρούσσος Δ.), Μοστράτος

πάγκος Βιτζηλαίος, Ρούσσος Δ., Τζανακόπουλος, Τριπολιτσιώτης Π.

ΠΑΝΣΙΦΝΑΙΚΟΣ: Κάραβος, Ποδότας, Μπιρπανάγος (46'λ.τρ.Κορακής), Ζάσκας, Σταυριανός, Ζιώγας (70'Ατσόνιος), Διαρεμές (60'λ.τρ.Ζαμπέλης), Γκούμας, Ζουμής, Κίτσαλης

πάγκος Λυκογιάννης, Δαφερέρας, Σαίλοβιτς, Χρύσος.

nireas-pansifnaikos-12-10-2013-1

σχόλια

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35