13-10-2013 15:00
2η αγωνιστική

Player statistic

Event Ώρα
ΤΣΙΡΙΓΩΤΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΙΤΡΙΝΗ
ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΗΛΙΑΣ ΓΚΟΛ 14'
ΚΑΜΑΚΑΡΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΚΟΛ 17'
Ώρα Event
38' ΓΚΟΛ ΚΡΩΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
76' ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΙΤΡΙΝΗ ΓΙΟΥΡΤΖΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ

Σε ένα ματς διαφήμιση του ποδοσφαίρου, με πολλές φάσεις, γκολ εκατέρωθεν, ακυρωμένο γκολ, αποβολές, και δοκάρι στο 90’, ο Παμμηλιακός λύγισε την αντίσταση του εξαιρετικού ΑΟ Πάρου στο Δημοτικό Στάδιο Μήλου και αποσπάστηκε 5 βαθμούς από την Παριανή ομάδα, που φαντάζει ως η ισχυρότερη διεκδικήτρια για την πρωτιά του Β’ ομίλου του πρωταθλήματος Κυκλάδων.

 Ματσάρα στη Μήλο απόλαυσαν οι περίπου 300 θεατές που πέρασαν το μεσημέρι τους στηρίζοντας την ομάδα του νησιού στο πρώτο φετινό εντός έδρας παιχνίδι της. Ο αγώνας φυσικά δεν είχε για τον Παμμηλιακό καμία σχέση με το εύκολο 5-0 της πρεμιέρας απέναντι στον ΑΟ Σερίφου και είναι σημαντικό ότι παρά την δυσκολία του, οι «κόκκινοι» κατάφεραν να πάρουν τους 3 πολύτιμους βαθμούς.

Καρέ καρέ

14’: Γκολ! Τρίτο κιόλας φετινό γκολ για τον Παμμηλιακό μετά από εκτέλεση πλαγίου άουτ από τον Καμακάρη! Ο Χατζίεφ πασάρει εντός περιοχής στον επερχόμενο Ηλία Κυρίτση που με σουτ ανοίγει το σκορ (1-0) για τον Παμμηλιακό.

17’: Γκολ! Ο Βασίλης Καμακάρης ξεκινάει ένα μοναδικό σόλο από την πλάγια γραμμή στο σημείο του κόρνερ, περνάει τη μπάλα κάτω από τα πόδια στους 2 αμυντικούς που βρίσκει μπροστά του, κεραυνοβολεί τον Χαρίστο στην κλειστή του γωνία και… τρελαίνεται, σηκώνοντας όρθιο όλο το γήπεδο της Μήλο

34’: Ο Βασίλης Καμακάρης γεμίζει από αριστερά μέσα στη μικρή περιοχή όπου πετάγεται  Χατζίεφ και σκοράρει, με τον επόπτη Μαθιουδάκη να σηκώνει την σημαία υποδεικνύοντας σε θέση οφσάιντ τον Βούλγαρο επιθετικό.

38': Γκολ! Κατεβασιά με όμορφους συνδιασμούς για τον ΑΟ Πάρου και τελικό αποδέκτη τον Κρώνη που από το ύψος της περιοχής και αριστερά σουτάρει στην αριστερή γωνία του Αϊβαλιώτη και μειώνει σε 2-1. 

milos-xorigoi-201363’: Κόκκινη κάρτα! Ο Γιουρτζίδης του ΑΟ Πάρου βλέπει δεύτερη κίτρινη κάρτα, για σκληρό μαρκάρισμα, από τον Πάντο και αποβάλλεται.

67’: Πέναλτι! Ο Βασίλης Καμακάρης βγάζει με κεφαλιά πάσα τον Παπαδημητρίου φάτσα με το τέρμα. Ο τελευταίος ανατρέπεται και κερδίζει πέναλτι, το ποίο εκτελεί ο ίδιος αλλά βρίσκει σε ετοιμότητα τον Χαρίστο.

78’: Κόκκινη κάρτα! Ο Τσιριγωτάκης βλέπει κι αυτός δεύτερη κίτρινη κάρτα (και τις 2 μέσα σε 10 λεπτά) για σκληρό μαρκάρισμα και αποβάλλεται.

90':Αντεπίθεση του ΑΟ Πάρου με τον Δημογιάννη να βρίσκει τον Σένκα στην πλάτη της άμυνας του Παμμηλιακού από αριστερά και τετ α τετ με τον Αϊβαλιώτη, το πλασέ του όμως σταματάει στη ρίζα του δεξιού δοκαριού της εστίας και απομακρύνεται.

Παίχτης του αγώνα: Χρήστος Δημογιάννης – ΑΟ Πάρου: Παρότι ο ΑΟ Πάρου δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα στη Μήλο, το νούμερο 10 της Παριανής ομάδας είναι ο κυριότερος λόγος που η ομάδα του εμφανίστηκε σε ένα άλλο επίπεδο και διεκδίκησε το αποτέλεσμα μέχρι το τελικό σφύριγμα της λήξης. Ο νεοαποκτηθείς από το Μαρκό επιτελικός μέσος του ΑΟ Πάρου οργάνωνε μαεστρικά το παιχνίδι και με τις συνεχείς κάθετες πάσες του έβαζε συνεχώς δύσκολα στην έμπειρη αμυντική γραμμή του Παμμηλιακού.

Από την ομάδα του Παμμηλιακού ξεχώρισαν, ο Παναγιώτης Τσιριγωτάκης που ήταν το αντίπαλο δέος του Δημογιάννη στο κέντρο του γηπέδου και «αδικεί» τον εαυτό του με την αποβολή (2 κίτρινες κάρτες σε διάστημα λιγότερο των 10 λεπτών), καθώς και ο Αντώνης ΠουλάκηςΚλαούντιο Μπαργιάμη αλλά και ο Βασίλης Καμακάρης με το ασύλληπτης ομορφιάς γκολ που σημείωσε.

PAROS-2013Εμφανής η έλλειψη προπονήσεων του Συμεών Χατζίεφ. Με καλά και κακά διαστήματα ο νεαρός Φρούκο που θέλει πολύ δουλειά ακόμα, όπως και ο Παναγιώτης Μίγκεν Σίτι. Είναι δε φανερό ότι όταν ο Παπαδημητρίου τοποθετείται όπως σήμερα στα αριστερό άκρο του κέντρου ο Παμμηλιακός χάνει πολύ μεγάλο μέρος των δυνατοτήτων του στην ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Παμμηλιακός (Ζ.Γκόυτζας): Αϊβαλιώτης, Κυρίτσης, Πουλάκης, Σίδερης, Μπαργιάμη, Ατανάσοφ, Φρούκο (90’ Ζούλιας), Τσιριγωτάκης, Καμακάρης Β. (74’ Σύτη), Παπαδημητρίου (82’ Καμακάρης Μ.), Χατζίεφ.

ΑΟ Πάρου (Δ.Τριανταφυλλάκος): Χαριστός, Κρουσταλάκης, Σταθερός (46’ Κασιμάτης), Χρυσοχός, Μπαρδάνης, Γιουρτζίδης, Νίκας, Δαφερέρας (65’ Τσόκα), Δημογιάννης, Σένκα, Κρώνης.

Μικρά από τη Μήλο

- Με μισή ώρα καθυστέρηση ξεκίνησε ο αγώνας στη Μήλο λόγω της καθυστερημένης άφιξης του Aqua Jewel που μετέφερε την Παριανή ομάδα.

- Ο Παμμηλιακός πριν την έναρξη του αγώνα βράβευσε τον Ολλανδό φωτορεπόρτερ Trebor-Robert van der Most για το ήθος του και την συνέπεια του στο Παριανό ποδόσφαιρο.

-Καινοτομίες και πάλι από την διοίκηση του Παμμηλιακού που έστησε αψίδα εισόδου των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο και σημείο παραλαβής της μπάλας του αγώνα στα πρότυπα ευρωπαϊκών συλλόγων.

 

- Οι νέες Cheerleaders του Παμμηλιακού - Εβελίνα Λιλλή, Παναγιούλα Ψαθά, Γιάννα Στρατή, Μαρία-Λουκία Βήχου, Έμιλυ Ταράσκα, Γεωργια Ραπανακη και Μαριέτα Σοσόλι - έκαναν και αυτές πρεμιέρα στο πρώτο φετινό αγώνα στη Μήλο με το νέο τους χορευτικό.

-Πριν από τον αγώνα προηγήθηκε ματς μεταξύ των παιχτών από τις ακαδημίες του Παμμηλιακού, κάτι που θα καθιερωθεί σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της Μήλου.

-Κιόσκι με αναμνηστικά από την μπουτίκ του Παμμηλιακού λειτόυγησε για πρώτη φορά στο γήπεδο και επίσης θα εξακολουθήσει την παρουσία του στους εντός έδρας αγώνες.

-Τη νέα του μοβ εμφάνιση φόρεσε στο παιχνίδι αυτό ο Παμμηλιακός θυμίζοντας κάτι από την β’ εμφάνιση της Ρεάλ Μαδρίτης!

-Χωρίς σοβαρό λάθος η διαιτητική τριάδα των Πάντου, Κουλακιώτη, Μαθιουδάκη παρά κάποια παράπονα και από τις δύο ομάδες, ελέγχονται μόνο για το ακυρωθέν γκολ του Παμμηλιακού. Σωστές και οι 2 αποβολές, καθώς και ο καταλογισμός του πέναλτι.

σχόλια

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35