06-10-2013
1η αγωνιστική

Player statistic

    5' ΓΚΟΛ Βαλάντης Αρβανίτης
    25' ΓΚΟΛ Κώστας Βλαβιανός
    69' ΓΚΟΛ ΜΠΑΛΙΑΚΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΠΙΤΤΑΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΚΟΛ 76'    

Σοβαρή, με καλή κυκλοφορία και πλουραλισμό στο σκοράρισμα παρουσιάστηκε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος η Θύελλα Καμαρίου, πού πέρασε σαν «σίφουνας» με 3-1 από μέσα στην έδρα της Αναγέννησης, βάζοντας στο «ταμείο» της το πρώτο τρίποντο της χρονιάς.

THIRA XALARHSΗ ομάδα του Αντώνη Καντζέλη χωρίς την παρουσία του αρχισκόρερ της Μάρκου Φύτρου, δεν αντιμετώπισε προβλήματα κόντρα στην Αναγέννηση του Γιώργου Φακίνου, με τους "Ναξιώτες" πάντως να δείχνουν προς το τέλος του αγώνα ότι, δεν θα αποτελέσουν εύκολη λεία κανενός.

Μάλιστα οι παίκτες της Αναγέννησης είχαν 2-3 καλές ευκαιρίες να πετύχουν κάποιο τέρμα, που σταμάτησαν όμως στον θετικότατο Ξαγοράρη, που με την εμπειρία του έχει δώσει "πόντους" στην αμυντική διάταξη της Θύελλας.

Νωρίς μπροστά

0-1 Το ποδόσφαιρο είναι απλό… αυτό έδειξε η Θύελλα, που μπήκε στο γήπεδο γνωρίζοντας πολύ καλά τι θέλει και ευτύχησε να σκοράρει μόλις στο 5ο λεπτό ύστερα από άψογη συνεργασία των Μπίμπα – Αρβανίτη με τον τελευταίο να κάνει το 1-0 για την ομάδα του.

Η καλοί συνδυασμοί και το ποδόσφαιρο από τις πτέρυγες έδωσαν την ευκαιρία στους παίκτες της Θύελλας να βρίσκονται συχνά-πυκνά μπροστά από την εστία του Χωριανόπουλου, χάνοντας τη μία ευκαιρία πίσω από την άλλη.

0-2 Όλα αυτά μέχρι το 25΄, όπου ίσως ο πιο δραστήριος της Θύελλας Βλαβιανός με εξαιρετικό τρόπο βάζει μπροστά την ομάδα του με δύο τέρματα, δίνοντας στον Αντώνη Καντζέλη τη δυνατότητα να παρακολουθήσει ήρεμος το παιχνίδι, με τον κόουτς των Καμαριανών πάντως να προσπαθεί να διορθώσει τις όποιες ατέλειες, μερικές φορές και με «κατσάδα» προς τους ολίγους ανυπάκουους.

Ο Βλαβιανός στο 34΄φτάνει πολύ κοντά στο 2ο προσωπικό του τέρμα όταν από θέση τετ α τετ απέναντι στον Χωριανόπουλο τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι της εστίας την Αναγέννησης.8IRA LYGNOY EKO

Το δικαιότατο 2-0 ήταν το σκορ που πήγε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια, με τους λιγοστούς φιλάθλους της Αναγέννησης, αλλά ιδιαίτερα τους εκδρομής από τη Θήρα να έχουν χορτάσει φάσεις και γκολ.

Συνέχισαν

0-3 Ο "επιθετικός πυρετός" δεν σταμάτησε ούτε στην επανάληψη, όπου η Θύελλα πέτυχε πιο ανοιχτή την άμυνα των γηπεδούχων και σπατάλησε πολλές ευκαιρίες μέχρι που ήρθε το 0-3, στο 69΄από τον κεντρικό της αμυντικό Μπαλιάκα, ο οποίος μάλιστα αφιέρωσε το γκολ στον στρατευμένο Μάρκο Φύτρο.

1-3 Η αντίδραση και η μείωση του σκορ για την Αναγέννηση ήρθε στο 76΄, όπου ο Φακίνος έστρωσε στον Πιτταρά με τον τελευταίο να κάνει το 1-3.

Μέχρι το τέλος του αγώνα ο Αρβανίτης είχε καταφέρει να χάσει δύο γκολ από αυτά που δεν χάνονται, με το ένα να καταλήγει άουτ και το άλλο να σώζεται πάνω στη γραμμή από τον Παπανικολάου, που διασώθηκε από πλευράς γηπεδούχων.

Καλή η διαιτησία των: Μενδρινού, Σουλτάνη, Αρμακόλα

Συνθέσεις

Αναγέννηση Νάξου (Γ. Φακίνος): Χωριανόπουλος, Ζήνδρος, Πιτταράς, Παπανικολάου, Δεγαϊτας Τζ. (46ο Φακίνος), Σέμε Λίκα, Δεγαίτας Γ., Μπάκαλος (46ο Βαγενάς), Κεραμιώτης, Κολάι

Θύελλα Καμαρίου (Καντζέλης) Ξαγοράρης Τ., Μπίμπα, Καραμολέγκος, Μπαλιάκας, Ζώτος, Γαλαίος, Λυγνός (51ο Αγκαράι), Γιουρέλης (51ο Ξαγοράρης), Αρβανίτης, Δαμίγος, Βλαβιανός

σχόλια

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35