13-10-2013
2η αγωνιστική

Player statistic

ΜΑΡΟΥΛΗΣ ΜΑΝΟΛΗΣ ΓΚΟΛ 37'    
    51' ΓΚΟΛ Γιώργος Κελίδης
    93' ΓΚΟΛ ΚΩΛΕΤΣΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ

Ο Πανθηραϊκός νίκησε 2-1 το Φιλώτι στο ντέρμπι του 3ου ομίλου, «εξορκίζοντας» τον κακό δαίμονα που τον θέλει τα τελευταία χρόνια να μην φεύγει ποτέ με τρεις βαθμούς από τη Νάξο. Σήμερα οι παίκτες του Πανθηραϊκού ξεπέρασαν τον εαυτό τους και στις καθυστερήσεις του ματς, με δημιουργό τον Μηνδρινό και εκτελεστή τον Κωλέτση πήραν μια ιστορική νίκη, που πανηγύρισαν έξαλα.

NAXOS STRATOURIS BARCODEΨυχή

«Έσπασε η κατάρα» είπε χαρακτηριστικά μετά τη λήξη του αγώνα ο προπονητής του Πανθηραϊκού Αλέξης Κωνσταντόπουλος, ο οποίος πάντως θα πρέπει να είναι ευχαριστημένος, καθώς οι παίκτες του δείξανε χαρακτήρα σε ένα ντέρμπι και ενώ βρέθηκαν πίσω στο σκορ με γκολ του Μαρούλη στο 37΄, βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα, μπήκαν πολύ πιο δυνατά στην επανάληψη, κυριαρχώντας στον αγωνιστικό χώρο και πετυχαίνοντας μεγάλη ανατροπή με τέρματα του Κελίδη στο 51΄και του Κωλέτση στο 93΄, που κυριολεκτικά «πάγωσε» το γήπεδο στην εκπνοή του αγώνα.

Ο Μηνδρινός ήταν ο "κινητήριος μοχλός" του Πανθηραϊκού, καθώς από αυτών ξεκινούσαν σχεδόν όλες οι επιθετικές προσπάθειες των φιλοξενούμενων. Εκτός τον χαφ, οι: Κωλέτσης, Παναγιωτίδης και Κελίδης, συνέθεσαν το παζλ της νίκης για τον Πανθηραϊκό.

Κέρδος

Ο Βασαλάκης από την άλλη πλευρά παρέταξε την ομάδα του με 6 αλλαγές στο αρχικό σχήμα, σε σχέση με τον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστική με την Λάβα. Ο νεαρός κόουτς είδε την ομάδα του στο 1ο ημίχρονο να πατά καλά στο γήπεδο.

Ο Βασιλάκης κάτω από τα γκολ ποστ στη θέση του τραυματία Παλάζη, ο νεοαποκτηθέντας Μαρούλης στον άξονα και οι δύο μικροί Κρασσάς – Μανιός, δικαίωσαν τον Βασαλάκη για την επιλογή του να τους ξεκινήσει στην αρχική ενδεκάδα, καθώς όλοι τους ήταν διακριθέντες για τους γηπεδούχους.THIRA PLAYLAND1

Φυσικά καταλυτική η παρουσία του Αποστόλη Μουστάκη, που μαζί με τον Φίλιππα Κατσουρό κράτησαν γερά το κέντρο της άμυνας, που ουσιαστικά έσπασε με την αναγκαστική αλλαγή του Μουστάκη στο 75΄.

Ήταν καλύτερος

Ο Πανθηραϊκός υπερτέρησε σαφέστατα στα σημεία, δείχνοντας πιο ομάδα από τον αντίπαλο της μέσα στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας πολλές ευκαιρίες που δημιουργούνταν είτε από τον άξονα, είτε από την πλευρά που αγωνιζόταν ο ταχύτατος Παναγιωτίδης.

1-0 Πως μπήκαν τα τέρματα όμως; Είπαμε πριν για τον Μαρούλη, που στο πρώτο επίσημο παιχνίδι με τα χρώματα του Φιλωτίου, ήταν ο κορυφαίος και επιστέγασε την εμφάνιση του με ένα γκολ, που ήρθε στο 37΄όταν ο Κοττάκης εκτέλεσε φάουλ, με την μπάλα να βρίσκει στο τείχος και να αλλάζει πορεία και τον Μαρούλη να «μυρίζετε» την φάση και με δυνατό πλασέ να ανοίγει το σκορ για την ομάδα του.

1-1 Η ισοφάριση για τον Πανθηραϊκό (1-1) έρχεται στο 51΄, μετά από κεφαλιά του Κελίδη, που εκμεταλλεύτηκε αδράνεια στην άμυνα των Φιλωτιτών, μετά την παράλληλη πάσα του Παναγιωτίδη. THIRA SARRHS MEGA SYSTEMS1

1-2 Η πίεση της Θηραϊκής ομάδας συνεχίστηκε, αλλά δεν καρποφόρησε, καθώς βρήκαν απέναντι τους έναν καλό Βασιλάκη, που αντικατέστησε επάξια τον τραυματισμένο Παλάζη. Πάντως ο πορτιέρο του Φιλωτίου είχε και την βοήθεια των δοκαριών, όπου είδε να καταλήγει τρεις φορές η μπάλα .

THIRA FYTROS XROMATAΚαι ενώ όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι όδευε στην ισοπαλία, έρχεται η φάση του 93΄! Όπου ο Μηνδρινός πραγματικά «υπνωτίζει» την άμυνα του Φιλωτίου, περνώντας μια μπαλιά πάρε-βάλε στον Κωλέτση με τον τελευταίο, αφύλακτος και ανενόχλητος να στέλνει την μπάλα με το κεφάλι στο αριστερό γάμα της εστίας του Βασιλάκη.

ΑΜΣ Φιλωτίου (Βασαλάκης): Βασιλάκης, Κρασσάς, Μανιός, Κατσουρός, Μουστάκης Ν. (75΄ λ.τ. Προμπονάς), Μανωλάς, Στρατούρης, Κρητικός, Κοττάκης (92΄Μουστάκης Δ.), Μαρούλης, Λυμπερτάς.

Πανθηραϊκός (Κωνσταντόπουλος): Λυγνός, Νομικός Ι. (46΄Κλουβάτος), Βαζαίος, Νομικός Β., Κουλόλι, Κωνσταντίνου, Στεφανάκης, Κωλέτσης, Κελίδης, Μηνδρινός, Παναγιωτίδης.

σχόλια

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35