13-10-2013
2η αγωνιστική

Player statistic

Ευκαιρία να εφαρμόσει συστήματα και τακτικές είχε χθες ο Αντώνης Καντζέλης, καθώς η ομάδα του μετέτρεψε τον αγώνα πρωταθλήματος σε ένα καλό ξεμούδιασμα γι’ αυτήν.

POPAYΤο τελικό 7-0 υπέρ της Θύελλας, σε βάρος του φιλότιμου ΑΣ Ίου, μαρτυρά από μόνο του την διαφορά δυναμικότητας που έχουν οι δύο ομάδες. Το καλό και γρήγορο ποδόσφαιρο, καθώς και οι αυτοματισμοί στο παιχνίδι δεν έλειψαν ούτε την δεύτερη αγωνιστική από τους "Καμαριανούς", οι οποίοι «έβαλαν μπροστά» στην επανάληψη καθώς το ημίχρονο ήταν 1-0 υπέρ τους με γκολ του Βλαβιανού στο 19.

Ο χορός τω γκολ ανοίγει νωρίς στην επανάληψη με τον ήδη σκόρερ του αγώνα να κάνει το 2-0 στο 47΄, αλλά δεν έμεινε εκεί καθώς χθες έκανε χατ τρικ με το 4-0 στο 60΄.

Ακόμα τρεις σκόρερ για την Θύελλα διαμόρφωσαν το τελικό 7-0, Αρβανίτης 70΄και 90΄ , Ξαγοράρης 49΄και Δαμίγος στο 75΄.

Το περεταίρω ξεχείλωμα του σκορ κράτησαν 3 φορές τα δοκάρια του Μπαμπέι, σε προσπάθειες των Πάγια, Δαμίγου και Αρβανίτη.

Χαρούμενη νότα στις εξέδρες έδωσε η παρουσία του Ποπάυ (μασκότ της Θύελλας), με τα happeningsνα συνεχίζονται με την κλήρωση ενός μηχανακιού που κέρδισε ο τυχερός αριθμός 5483.

Την επόμενη αγωνιστική η Θύελλα υποδέχεται τον Αστέρα Τραγαίας, ενώ ο ΑΣ Ίου θα εκτίσει το ρεπό του.

Θύελλα (Καντζέλης): Λειβαδάρος, Καραμολέγκος, Πάγια (80' Αργυρός), Μπαλιάκας, Κυριάκος, Ξαγοράρης (62' Μπίμπα) , Γιουρέλης, Λυγνός, Αρβανίτης, Δαμίγος (c) (77' Aργυρός Η.), Βλαβιανός

Α.Σ. Ίου: Μπαμπέϊ, Μερσίνας, Γιαννόπουλος, Καρράς, Βιγγόπουλος, Αυγουστίνος, Μπάτσαλης, Αθανασίου, Χάρος, Κώνστας, Καρκάνης

σχόλια

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35