20-10-2013
3η αγωνιστική

Player statistic

Κώστας Βλαβιανός ΓΚΟΛ 7'    
ΔΑΜΙΓΟΣ ΝΙΚΟΣ ΓΚΟΛ 33'    
Κώστας Βλαβιανός ΓΚΟΛ 93'    

Στατιστικά Αγώνα

0
ΓΚΟΛ ΠΕΝΑΛΤΙ

Χωρίς να παίξει το ποδόσφαιρο που συνηθίζει φέτος η Θύελλα φάνηκε πιο αποτελεσματική επιθετικά από τον Αστέρα Τραγαίας, τον οποίο και τελικά νίκησε με 3-0, σε παιχνίδι που έγινε σήμερα για την 3η αγωνιστική του τρίτου ομίλου, στο Δ.Γ. Καμαρίου.

Πρωταγωνιστής και σκόρερ των δύο τερμάτων της Θύελλας ήταν ο Βλαβιανός, που φέτος διανύει μια εξαιρετική χρονιά, καθώς με τα έξι γκολ που έχει πετύχει, είναι ο πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα, μπροστά από τον Βαλάντη Αρβανίτη, που έχει 3 στη δεύτερη θέση.

Αποτελεσματικοί

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ο αγώνας δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, καθώς οι δύο ομάδες αναλώθηκαν σε ένα παιχνίδι κέντρου με δυνατές μονομαχίες. Αποτελεσματικότερη στην τελική προσπάθεια φάνηκε σίγουρα η Θύελλα, η οποία μετουσίωσε σε γκολ τρεις από της επτά περίπου τελικές προσπάθειες που είχε, έναντι μίας σημαντικής για τον Αστέρα με τον Δεδρινό. Για τους Ναξιώτες ξεχώρισαν οι: Κασούλης και Ψαρρός.

Ο Βλαβιανός στο 7’ ύστερα από ατομική ενέργεια άνοιξε το σκορ για την Θύελλα, κάνοντας το 1-0. Στο 33’ ο Δαμίγος, με πέναλτι, μετά από χέρι των φιλοξενούμενων αμυντικών, σκόραρε το 2ο του γκολ στο πρωτάθλημα, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 2-0.

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε και πάλι ο Βλαβιανός, όταν με ατομική προσπάθεια από τα δεξιά, διείσδυσε στην περιοχή και πλάσαρε το Polja.

Στο 80’ ο Δεδρινός αντίκρισε την κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή της αναμέτρησης κ. Κουζούμη, ο οποίος μαζί με τους βοηθούς του Βάιλα και Ζώρζο είχαν μία καλή διαιτησία.

Συνθέσεις

Θύελλα (Καντζέλης): Ξαγοράρης Τ., Μπίμπα, Ζώτος, Μπαλιάκας, Καραμολέγκος, Ξαγοράρης Κ. (60’ Γαλαίος), Δαμίγος (75 Πάγια), Λυγνός, Αρβανίτης (85’ Αργυρός), Βλαβιανός, Γιουρέλης.

Αστέρας Τραγαίας (Βλησίδης): Polja, Καπαρέλης, Κουφόπουλος, Κατσούλης, Λεγάκης, Μαρούλης (80’ Σφυρόερας), Μασούρας (68’ Παραράς), Σπανός (55’ Επταήμερος), Πιέτρι, Ψαρρός, Δεδρινός.

  • «Άφαντος» παραμένει ο νικητής της κλήρωσης για το μηχανάκι, με τον κάτοχο του λαχνού με αριθμό: 5483, σύμφωνα με την διοίκηση της Θύελλας Καμαρίου, θα έχει περιθώριο να εμφανιστεί μέχρι τις 30/12/2013.

σχόλια

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35