16-11-2013
4η αγωνιστική

Player statistic

ΚΟΥΛΟΛΙ ΓΚΕΡΑΛΝΤΟ ΓΚΟΛ 2'    
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΚΟΛ 5'    
ΚΟΥΛΟΛΙ ΓΚΕΡΑΛΝΤΟ ΓΚΟΛ 11'    
Γιώργος Κελίδης ΓΚΟΛ 13'    
Γιώργος Κελίδης ΓΚΟΛ 33'    
Γιώργος Κελίδης ΓΚΟΛ 62'    

Στο εξ' αναβολής παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου του πρωταθλήματος Κυκλάδων, ο Πανθηραϊκός υποδέχθηκε στο Δημοτικό Γήπεδο Καμαρίου τον Π.Α.Σ Νάξου.

Η ομάδα της Σαντορίνης κατάφερε από την αρχή του παιχνιδιού να επιβάλει την κυριαρχία της στον αγωνιστικό χώρο απέναντι στο νεανικό και πολύ αξιόλογο σχήμα της ομάδας της Νάξου, και να φτάσει τελικά στη νίκη με το ευρύ 6-0. Με τη νίκη αυτή ο Πανθηραϊκός έφτασε τους 12 βαθμούς μετά από 5 αγώνες, ενώ ο Π.Α.Σ Νάξου έμεινε στους 6 βαθμούς. 

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

1': ΓΚΟΛ 1-0!Μόλις στο πρώτο λεπτό της συνάντησης ο Πανθηραϊκός ανοίγει το σκορ, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Μηνδρινού και ασταθή απόκρουση του Χύκα, ο Κουλόλι με κοντινό πλασέ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

3': ΓΚΟΛ 2-0!Πολύ δυνατό ξεκίνημα για τον Πανθηραϊκό που φτάνει και σε δεύτερο γκολ μόλις στο τρίτο λεπτό, με σουτ του αμαρκάριστου Κωνσταντίνου μέσα από την περιοχή.

5΄: Κεφαλιά του Κωλέτση η μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

8': Δυνατό σουτ του Μηνδρινού έξω από την μεγάλη περιοχή η μπάλα περνάει άουτ.

9': Δοκάρι για τον Πανθηραϊκό σε προσπάθεια του Κωλέτση, με τον Κελίδη να παίρνει το ριμπάουντ και να στέλνει και αυτός με τη σειρά του τη μπάλα στο δοκάρι.

10': Ο Κωλέτσης από τα δεξιά θα μπει μέσα στην μεγάλη περιοχή, όμως το πλασέ που δοκίμασε δεν απείλησε τον Χύκα, που μπλόκαρε σταθερά.

11΄: ΓΚΟΛ 3-0!Ο Κουλόλι με πλασέ στην κίνηση έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, στέλνει την μπάλα στα δίκτυα, γράφοντας το 3-0 και πετυχαίνοντας παράλληλα το δεύτερό του τέρμα στην αναμέτρηση.

12': ΓΚΟΛ 4-0! Μετά από σέντρα του Βρενάγκρ από τα αριστερά, ο Κωνσταντίνου στρώνει τη μπάλα στον Κελίδη που σκοράρει από κοντά για το 4-0.

14΄: Πρώτη αξιόλογη προσπάθεια από τους παίκτες του Π.Α.Σ, το σουτ όμως θα κοντράρει στους αμυντικούς και θα περάσει κόρνερ.

18': Μετά από πάσα του Κελίδη ο Κωλέτσης στέλνει την μπάλα άουτ.

23': Ο Κελίδης παίρνει την κεφαλιά με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.

25΄: Σουτ του Κελίδη η μπάλα φεύγει έξω.

26΄: Μακρινή εκτέλεση φάουλ του Κελίδη με δύναμη, ο Χύκα πέφτει και μπλοκάρει.

28΄: Νέα προσπάθεια από τους παίκτες του Π.Α.Σ Νάξου, με τον Μαράκη να γίνεται τελικός αποδέκτης της μπάλας, να δοκιμάζει το πλασέ το οποίο όμως μπλόκαρε εύκολα ο Λυγνός.

32': ΓΚΟΛ 5-0!: Ο Παναγιωτίδης μπαίνει στην περιοχή από τα αριστερά, δοκιμάζει το πλασέ, ο Χύκα αποκρούει και ο Κελίδης παίρνει το ριμπάουν και στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.

35΄: Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Μηνδρινό, με τη μπάλα να περνάει λίγο δίπλα από το δεξί παραθυράκι του Χύκα.

36΄: Σουτ από τον Κωλέτση η μπάλα άουτ.

39': Όμορφη προσπάθεια και σουτ από τον Παναγιωτίδη, ο Χύκα αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ. Μετά την εκτέλεση του κόρνερ ο Κελίδης παίρνει την κεφαλιά και η μπάλα περνάει ψηλά πάνω από τα δοκάρια.

40΄: Μετά από πάσα του Κωνσταντίνου ο Παναγιωτίδης δοκιμάζει το σουτ η μπάλα περνάει άουτ.

ΤΕΛΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

48΄: Πολύ καλή ευκαιρία για τον Π.Α.Σ να μειώσει στο σκορ, μετά από επέλαση από τα αριστερά, το σουτ που γίνεται εξουδετερώνεται από τον Λυγνό σε κόρνερ. Μετά τη φάση αυτή, ο τερματοφύλακας και αρχηγός του Πανθηραϊκού αντικαθίσταται από τον νεαρό Ξαγοράρη Μανώλη. Ο 15χρονος πορτιέρτο του Πανθηραϊκού πραγματοποίησε σήμερα την πρώτη του επίσημη εμφάνιση στην ανδρική ομάδα.

53΄: Σουτ από Παναγιωτίδη και Μηνδρινό, μπλοκάρει ο Χύκα.

59': Νέα απόκρουση του Χύκα, σε πλασέ του Παναγιωτίδη.

62΄: ΓΚΟΛ 6-0: Mετά από όμορφη ενέργεια και ασσίστ του Κωλέτση, ο Κελίδης από κοντά σκοράρει και πάλι.

70': Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τους παίκτες του Π.Α.Σ μπλοκάρει ο Ξαγοράρης.

80': Σουτ του Στεφανάκη, η μπάλα κοντράρει και βγαίνει κόρνερ. Μετά την εκτέλεση του κόρνερ ο νεοεισελθόντας στο ματς Ξαγοράρης Νίκος παίρνει την κεφαλιά με την μπάλα να περνάει άουτ. 

  • -Την επανεμφάνισή τους με τα χρώματα του Πανθηραϊκού πραγματοποίησαν μετά από αρκετό καιρό ο Μαρτίνος Γιάννης και ο Βρενάγκρ Λουκάς. Ο πολύπειρος κεντρικός χαφ της ομάδας βοήθησε πολύ με την παρουσία του στην σωστή κυκλοφορία της μπάλας και την ορθολογική ανάπτυξη του παιχνιδιού. Ο νεαρός ακραίος οπισθοφύλακας αγωνίστηκε ολόκληρο το 90λεπτο και έδειξε ότι παρά την πολύμηνη απουσία του λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων βρίσκεται σε ικανοποιητικό επίπεδο.
  • -Ο 15χρονος πορτιέρτο του Πανθηραϊκού Ξαγοράρης Μανώλης πραγματοποίησε σήμερα την πρώτη του επίσημη εμφάνιση στην ανδρική ομάδα. Επίσης ντεμπούτο με τη φανέλα των μπλε έκανε και ο κεντρικός αμυντικός Ξαγοράρης Νίκος. 

Διαιτητές: Μενδρινός,Σουλτάνης, Βάιλας.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Πανθηραϊκός (Κωνσταντόπουλος): Λυγνός (49΄Ξαγοράρης Μ.), Δακουτρός (61΄ Ξαγοράρης Ν.), Βρενάγκρ, Νομικός, Κουλόλι, Μαρτίνος (49΄ Στεφανάκης), Κωνσταντίνου, Μηνδρινός, Κελλίδης, Κωλέτσης, Παναγιωτίδης.

ΠΑΣ Νάξου (Μαράκης): Χύκα, Φλεριανός, Κλουβάτος, Προτονοτάριος, Μαράκης Γ., Μαράκης Π. (65΄Πιταράς), Ματάκιας, Ζάκο, Παπαδόπουλος, Κατεινάς (85΄Κουφόπουλος), Σκιαδάς

σχόλια

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35