02-11-2013
5η αγωνιστική

Player statistic

ΓΑΛΕΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΓΚΟΛ 43'    
ΑΓΚΑΡΑΪ ΚΛΑΪΝΤΙ ΓΚΟΛ 92'    

Με «έξυπνο» ποδόσφαιρο, αν και δεν έπιασε καλή απόδοση η Θύελλα Καμαρίου, κατάφερε να φύγει νικήτρια με 2-0 από το ντέρμπι 3ου ομίλου με τον Πανθηραϊκό και να μείνει μόνη – πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα.

8IRA LYGNOY EKOΗ μπάλα τιμωρεί

Ουσιαστικά το γκολ του Γαλέου στο 43’ ήταν αυτό που έκρινε το ντέρμπι, καθώς ο Πανθηραϊκός, αν και ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, έχοντας αρκετές ευκαιρίες να ισοφαρίσει, τελικά δεν κατάφερε να σκοράρει. Μάλιστα ο Κελίδης στη σημαντικότερη στιγμή των "Μπλε" στο 55’, είδε την μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι του Ξαγοράρη. Μοιραίος και ο Μανώλης Κωλέτσης, ο οποίος είχε τουλάχιστον 2-3 καλές στιγμές να σκοράρει. Το γκολ του Αγκαράϊ στις καθυστερήσεις απλά «έστειλε στους 7 ουρανούς» τους φίλους της Θύελλας που είχαν δημιουργήσει μία καταπληκτική ατμόσφαιρα χθες στο Δ.Γ. Καμαρίου.

THIRA XALARHSΨύχραιμοι

Και επειδή ο νόμος του ποδοσφαίρου υφίσταται, η ομάδα που δεν εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες της συνήθως δέχεται γκολ, πράγμα που έγινε χθες στο Δ.Γ. Καμαρίου, όπου ενώ ο Πανθηραϊκός είχε μπει πιο δυνατά και βρισκόταν συχνά κοντά στο γκολ η ομάδα του Αντώνη Καντζέλη, διαχειρίστηκε πολύ έξυπνα το ματς, λειτουργώντας με ηρεμία.

1-0 Έτσι σε μια ανύποπτη φάση στο 43’ το "γλυκό πόδι" του Δαμίγου εκτελεί φάουλ έξω από την περιοχή, με την μπάλα να ξεγελά τον πορτιέρο Λυγνό και να καταλήγει στον κινητήριο μοχλό της Θύελλας, Γαλέο, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να την στείλει στα δίχτυα του Πανθηραϊκού.THIRA FYTROS XROMATA

2-0 Και ενώ η πίεση του πανθηραϊκού συνεχίστηκε, αλλά ήταν άκαρπη στο 2ο μέρος, ήρθε ο Αγκαράι που είχε περάσει αλλαγή στο 52΄να σφραγίσει τη νίκη της Θύελλας, όταν ο Δαμίγος βρήκε ανοιχτή την άμυνα του Πανθηραϊκού και έδωσε ασίστ στον πρώτο, ο οποίος με ατομική προσπάθεια πλάσαρε τον Λυγνό.

Γλυκόπικρη

Το τελικό σκορ, φέρνει την Θύελλα στην 1η θέση με 12 βαθμούς, όπου ακολουθεί ο Πανθηραϊκός με 9, έχοντας όμως ένα παιχνίδι λιγότερο. Πάντως η ομάδα του Καμαρίου, όπως έχουμε τονίσει και στο παρελθόν δείχνει φέτος χαρακτήρα, έχοντας μια σταθερή απόδοση. Μάλιστα δεν έδειξε καθόλου επηρεασμένη από την ήττα κόντρα στο Φιλώτι, η οποία φυσικά ήρθε κάτω από περίεργες συνθήκες.THIRA SARRHS MEGA SYSTEMS1

Από την άλλη ο Αλέξης Κωνσταντόπουλος είχε προβλέψει στα μέσα της εβδομάδας, παρά το 6-0 επί της Λάβας, ότι η ομάδα του με τέτοια εμφάνιση στο ντέρμπι δεν θα έχει τύχη, ωστόσο τα πράγματα άλλαξαν και ο ίδιος δήλωσε ικανοποιημένος και παρά την ήττα, η εμφάνιση της ομάδας του αφήνει τελικά γλυκόπικρη γεύση από το ματς: « Η ομάδα μας έπαιξε πολύ καλά, είχαμε πολλές ευκαιρίες και ήμασταν άτυχοι στην τελική προσπάθεια. Όλοι είμαστε ευχαριστημένοι από την απόδοση της ομάδας γιατί είδαμε πολλά πράγματα να βγαίνουν στο γήπεδο σήμερα. Τώρα το τελικό σκορ μπορεί να μην μας δικαιώνει… αλλά τι να κάνουμε έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Πολύ καλή η διαιτησία του κυρίου Βακόνδιου και των βοηθών του Πάντου και Βάιλα.THIRA PLAYLAND1

Θύελλα (Καντζέλης) : Ξαγοράρης, Καραμολέγκος, Πάγια, Κυριάκος, Μπαλιάκας, Γαλέος, Γιουρέλης (46΄Φύτρος), Λυγνός (52΄Αγκαράι), Αρβανίτης, Δαμίγος, Βλαβιανός.

Πανθηραϊκός (Κωνσταντόπουλος): Λυγνός, Κλουβάτος (85΄Δακουτρός), Νομικός Ι. (51΄Βαζαίος), Νομικός Ε., Κουλόλι, Κωνσταντίνου, Στεφανάκης (86΄Καραβίας), Μηνδρινός, Κελίδης, Κωλέτσης, Παναγιωτίδης.

Τα γκολ του αγώνα από το neasantorinis.gr

σχόλια

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35