10-11-2013
6η αγωνιστική

Player statistic

QTY Event Ώρα

Μια καλή ευκαιρία να αυξήσει τα στατιστικά της και να επιβεβαιώσει γιατί είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στο πρωτάθλημα είχε σήμερα η Θύελλα, η οποία αν και είχε πολλές βασικές απουσίες, έδειξε πως έχει βάθος στον πάγκο της, νικώντας τον ΠΑΣ με το εντυπωσιακό 7-0.

PAPADOPOULOSΦυσικά το αποτέλεσμα δεν μειώνει καθόλου την προσπάθεια του ΠΑΣ, ο οποίος παραμένει η ομάδα πρότυπο, η ομάδα που παρά το βαρύ σκορ προσπαθούσε να παίξει ποδόσφαιρο, με τους παίκτες του να παραδίδουν μαθήματα αγωνιστικής πειθαρχίας κάτω από τη μεγάλη πίεση που φέρνει μία τόσο βαριά ήττα. Μάλιστα ο προπονητής της ομάδας λαμβάνει συνεχώς τα συγχαρητήρια των αντιπάλων γι αυτό που έχει καταφέρει.

Τα γκολ για την Θύελλα πέτυχαν οι: 1-0 (8’ Αρβανίτης), 2-0 (17’ Λυγνός Χ.), 3-0 /4-0 (51’ & 55’ Αγκαράι), 5-0/6-0/7-0 (57’,67’, 89’ Αρβανίτης).

Στα αξιοσημείωτα η επανεμφάνιση του Αρτέμη Τρούλη, ο οποίος επιστρέφει μετά από χρόνια στην ομάδα της Θύελλας, ξεπερνώντας κάποια προβλήματα τραυματισμών που τον απασχολούσαν. Ο 26χρονος που είναι γέννημα – θρέμμα της ομάδας του Καμαρίου χειροκροτήθηκε κατά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο (75’).

Πλέον η Θύελλα κοιτάζει τον ημιτελικό της επόμενης Κυριακής κόντρα στον ΑΜΣ Φιλωτίου. Μάλιστα ο παίκτης των Καμαριανών Χρήστος Λυγνός στις δηλώσεις του που θα δημοσιευτούν αύριο τόνισε ότι γι αυτόν, την διοίκηση και τους συμπαίκτες του ο τελικός Κυπέλλου αποτελεί στόχο.

Φυσικά αυτό που προβληματίζει είναι οι πολλές απουσίες που μετρά τελευταία η ομάδα του. Μάλιστα σήμερα ο έμπειρος τεχνικός προβληματίστηκε ακόμη περισσότερο, καθώς είδε τους, Δαμίγο και Γιουρέλη να αποχωρούν από το γήπεδο «χωλαίνοντας».

Συνθέσεις

ΠΑΣ Νάξου (Μαράκης): Χύκα, Μανιός, Ματάκιας, Προτονοτάριος, Κλουβάτος, Ζάκο, Φλεριανός (65’ Πιτταράς), Μαράκης, Σορώκος (65’ Παπαδόπουλος), Σκιαδάς, Μοσχονάς (65΄Κατεινάς).

Θύελλα (Καντζέλης): Ξαγοράρης, Καραμολέγκος, Μπίμπα, Πάγια, Μπαλιάκας, Γαλέος (75’ Τρούλης Αρτέμης), Ερμάλ, Αργυρός, Αρβανίτης, Δαμίγος (45’ Αργυρός), Γιουρέλης (39΄Αγκαράι).

Φωτογραφίες του αγώνα από την Λαμπρινή Μάκαρη εδώ.

 

σχόλια

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35