14-12-2013
10η αγωνιστική

Player statistic

Θύελλα και Αναγέννηση μοιράστηκαν γκολ (1-1) και βαθμούς σήμερα στη Σαντορίνη, σε ένα παιχνίδι που μετά τη λήξη του και οι δύο ομάδες «φωνάζουν» για τη διαιτησία του Ρούσσου.

Μίνι έκπληξη σημείωσε η Αναγέννηση στη Σαντορίνη, όπου κατάφερε να αποδράσει με τον έναν βαθμό της ισοπαλίας μέσα στη δύσκολη έδρα της Θύελλας, που είχε την υπεροχή στον αγώνα, όμως μπλόκαρε μπρος στην καλοστημένη άμυνα των φιλοξενούμενων.

Η Αναγέννηση ήταν αυτή που προηγήθηκε με τον Φακίνο στο 7’, με τον έμπειρο αμυντικό να προωθείτε σε εκτέλεση κόρνερ της ομάδας του, με την μπάλα να φτάνει στα πόδια του και με σουν από κοντά να κάνει το 0-1. Η ομάδα του Γιώργου Φακίνου που έπαιζε από το 70’ με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μπάκαλου, είχε την ευκαιρία του αγώνα στις καθυστερήσεις, όταν ο Παπανικολάου από πολύ κοντά έστειλε την μπάλα ξυστά από το δοκάρι, άουτ.

Τρία λεπτά αργότερα (10’) σε εκτέλεση φάουλ ο Κυριάκος πήδηξε ψιλότερα απ’ όλους και εκμεταλλευόμενος την έξοδο του Λαγογιάννη έκανε το 1-1 για τη Θύελλα. Από εκεί και πέρα οι παίκτες του Αντώνη Καντζέλη είχαν τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού, έχοντα όμως μεγάλη δυσκολία να απειλήσουν την εστία του Λαγογιάννη, που απόκρουσε πέναλτι του Φύτρου στην επανάληψη, ενώ λίγο αργότερα η Καμαριανοί έχασαν μοναδική ευκαιρία με τον Αρβανίτη να σημαδεύει το δοκάρι.

Παράπονα

Τα παράπονα, τα οποία θα πρέπει να σημειωθεί ότι έχουν και οι δύο ομάδες από τη Διαιτησία του Ρούσσου ήταν πολλά, καθώς όπως φαίνεται ο συριανός διαιτητής βρέθηκε σε κακή μέρα, κάτι που δεν ισχύει όμως για τους βοηθούς Μουτάφη και Βάιλα, που θα πρέπει να σημειώσουμε ότι είχαν καλή απόδοση.

Οι γηπεδούχοι φωνάζουν για δύο ακυρωθέντα γκολ (Αγκαράϊ, Γιουρέλης), ανοχή σε σκληρό παιχνίδι (ζήτησαν κόκκινες), ενώ ζητάνε ακόμη ένα πέναλτι που δεν τους δόθηκε.

Τα παράπονα όμως δεν έμειναν μόνο στους γηπεδούχους, καθώς από πλευράς Αναγέννησης μιλούν για "τραγική διαιτησία", με αμέτρητες κίτρινες κάρτες και αδικαιολόγητα φάουλ που τους έκλειναν συνεχώς στα καρέ τους, με αποτέλεσμα να εέχουν συνεχώς το μειονέκτημα στο παιχνίδι.

Συνθέσεις

Θύελλα (Καντζέλης): Ξαγοράρης, Μπίμπα, Καραμολέγκος, Κυριάκος, Ζώτος, Πάγια, Αγκαράι, Λυγνός (47’ Φύτρος), Αρβανίτης, Δαμίγος, Γιουρέλης.

Αναγέννηση (Φακίνος): Λαγογιάννης, Βαγενάς, Πιτταράς, Φακίνος, Ζήνδρος, Σέμε, Λίκα, Καραμπάτσης (85’ Δεγαϊτας Τ. 90 λ.τ. Παπακωνσταντής), Κολόι, Παπανικολάου, Κεραμιώτης (58’ Μπάκαλος).

σχόλια

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35