13-10-2013
2η αγωνιστική

Player statistic

    5' ΓΚΟΛ ΠΙΤΤΑΡΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
    16' ΓΚΟΛ ΚΑΤΙΝΑΣ ΜΑΝΟΛΗΣ
ΕΠΤΑΗΜΕΡΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΓΚΟΛ 25'    
ΔΕΔΡΙΝΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΚΟΛ 56'    
ΜΑΣΟΥΡΑΣ ΘΩΜΑΣ ΓΚΟΛ 65'    

Στατιστικά Αγώνα

2
ΓΚΟΛ ΠΕΝΑΛΤΙ

Παιχνίδι με τα όλα του παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν το μεσημέρι στο γήπεδο του Αγερσανίου – Νίκη με ανατροπή από τον Αστέρα Τραγαίας που είχε σε «σούπερ μέρα» τους: Μασούρα, Αγγελή και Δεδρινό – ΠΑΣ πολλών υποσχέσεων. Παιχνίδι με τα όλα του παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν το μεσημέρι στο γήπεδο του Αγερσανίου – Νίκη με ανατροπή από τον Αστέρα Τραγαίας που είχε σε «σούπερ μέρα» τους: Μασούρα, Αγγελή και Δεδρινό – ΠΑΣ πολλών υποσχέσεων.

Οι προβλέψεις επιβεβαιώθηκαν και οι λίγοι πιστοί που βρέθηκαν το μεσημέρι στο γήπεδο του Αγερσανίου παρακολούθησαν ένα ματς που τα είχε όλα… 5 γκολ, 2 πέναλτι, ανατροπή του σκορ και πολλά άλλα στοιχεία συνέθεσαν την μεγάλη όπως εξελίχθηκε νίκη με 3-2 του Αστέρα Τραγαίας, απέναντι στον ΠΑΣ, που ομολογουμένως μας εξέπληξε όλους ευχάριστα.

PAPADOPOULOSΑιφνιδιασμός

Οι «Μικροί του Πέτρου Μαράκη» μπήκαν δυνατά στο ματς, αιφνιδιάζοντας πλήρως τους γηπεδούχους, φτάνοντας το σκορ 0-2 στο 16ο λεπτό του αγώνα, πράγμα που ανάγκασε τον αρχηγό της ομάδας Κατσούλη να πάρει θέση κάτω από τα γκολ ποστ στη θέση του Λεγάκη, ο οποίος απουσία τερματοφύλακα ξεκίνησε κάτω από τα δοκάρια.

Σκόρερ για τον ΠΑΣ Νάξου, ο Πιτταράς στο 5΄και ο Κατινάς στο 16’, οι οποίοι δεν συγχωρούν τα τραγικά λάθη του Λεγάκη.

Στο 23’ ο Επταήμερος ευστοχεί από τη λευκή βούλα, μειώνοντας σε 2-1, σε ένα πέναλτι που αρχικά ο κ. Αγγέλου είχε δώσει κόρνερ, αλλά ύστερα από την σωστή υπόδειξη του Βακόνδιου και συνεννόηση των δυο τους, χρέωσε χέρι – πέναλτι στον Κλουβάτο, πράγμα που επιβεβαιώνει και το βίντεο του αγώνα.

Ώρα Μασούρα

Στο 30’ ο Βλησίδης, αντικαθιστά τον Κατσιούλη, περνώντας στο παιχνίδι τον άνθρωπο που ουσιαστικά «γύρισε» όλη τη ροή του παιχνιδιού, τον Θωμά Μασούρα, που σήμερα ξεκίνησε από τον πάγκο λόγω της απουσίας του από τις προπονήσεις.

Φυσικά ο άσος της Τραγαίας δεν φάνηκε καθόλου επηρεασμένος, καθώς πότε σε ρόλο επιτελικού μέσου και πότε σε δεύτερου επιθετικού, «έφτιαξε» όλο το παιχνίδι του Αστέρα.

Το 2-1 μένει μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, με τον πάντως Μαρούλη να χάνει μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 40΄.

Ανατροπή

Στην επανάληψη το σκηνικό αλλάζει πλήρως και ο Αστέρας αναλαμβάνει τα ηνία του αγώνα, δημιουργώντας την μια ευκαιρία πίσω από την άλλη με τον Χύκα να εξελίσσεται ήρωας για τον ΠΑΣ, οι παίκτες τουNAXOS Katsonis 200x100 οποίου προσπάθησαν να χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις έχοντας 2-3 καλές στιγμές κυρίως με τον Μοσχονά, που πέρασε ως αλλαγή στο 61’.

Οι 25 τελικές προσπάθειες μαρτυρούν και το πλουραλισμό επιθετικού ποδοσφαίρου που παίχτηκε στην επανάληψη, με τον Μασούρα να είναι αυτός που άνοιξε τον χορό των ευκαιριών στο 47΄όταν σε τετ α τετ που είχε νικήθηκε από τον Χύκα.

Η ισοφάριση έρχεται για τον Αστέρα στο 56’ με τον Δεδρινό, που είχε περάσει πέντε λεπτά νωρίτερα στο παιχνίδι. Ο χαρισματικός επιθετικός εκμεταλλεύεται άψογη κάθετη πάσα του Αγγελή (από τους κορυφαίους) και με άψογο πλασέ φέρνει το ματς στα ίσια (2-2).

Η πλήρης ανατροπή για τον Αστέρα συντελείτε στο 64’, όπου ο Αγγέλου δεν εκτιμά σωστά την φάση και καταλογίζει πέναλτι σε έξοδο του Χύκα που διώχνει καθαρά την μπάλα προ του επερχόμενου Δεδρινού. Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Μασούρας και με θεαματικό χτύπημα δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του (3-2). Πάντως ο κύριος Αγγέλου θα μπορούσε να καταλογίσει πέναλτι λίγο αργότερα, όταν αυτή τη φορά ο Δεδρινός ανατρέπεται καθαρά εντός περιοχής από τον Κλουβάτο.

Το μόνο που έγινε μέχρι το τέλος του αγώνα ήταν να κρατηθεί αμείωτο το ενδιαφέρον, καθώς υπήρχαν εκατέρωθεν ευκαιρίες, που θα μπορούσαν να αλλάξουν τον δείκτη του σκορ… ωστόσο αυτό δε συνέβη με τον Αστέρα Τραγαίας να πανηγυρίζει τους πρώτους τρεις βαθμούς στο πρωτάθλημα και τον ΠΑΣ να αρκείται στις υποσχέσεις που έδωσε η ελπιδοφόρα εμφάνιση του.

Διαιτητές ήταν οι: Αγγέλου, Βακόνδιος, Φαν Άακεν.

Συνθέσεις

Αστέρας Τραγαίας (βλησίδης): Λεγάκης (17’ ε.α. Κατσούλης), Καπαρέλης, Ψαρρός, Παραράς, Επταήμερος, Αγγελής, Μαρούλης, Σφυρόερας (70΄Σπανός), Κατσιούλης (28’ Μασούρας), Τουλούπης (53’ Δεδρινός).

ΠΑΣ Νάξου (Μαράκης): Χύκα, Φλεριανός, Μαράκης, Πρωτονοτάριος, Κλουβάτος, Ζάκο, Σωρόκος, Ματάκιας (51’ Πιτταράς Α.), Παπαδόπουλος, Πιτταράς Κ., Κατινάς (61’ Μοσχονάς).

Δείτε 138 φωτογραφίες του αγώνα εδώ. Λήψη Λαμπρινή Μάκαρη.

σχόλια

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35