Player statistic

Event

Additional information

Ρεπορτάζ αγώνα

Με ένα γκολ στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού ο Αίαντας Σύρου απέδρασε από τη Σίφνο με το νικηφόρο 1-0.

\"SIFNOSΗ νίκη του αυτή έχει μεγαλύτερη αξία αφού επιτεύχθηκε μετά από μεγάλη ταλαιπωρία που υπέστη η ομάδα της Σύρου αλλά και λόγω των αρκετών απουσιών της ομάδας του κ. Γιώργου Ρούσσου.

Οι δύο ομάδες παρουσιάστηκαν με αρκετές απουσίες στον αγωνιστικό χώρο, αλλά αυτό που τους δυσκόλεψε κυρίως ήταν ο δυνατός αέρας που φυσούσε την ώρα του αγώνα και δυσκόλεψε πολύ τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.

Ο Πανσιφναϊκός στο ξεκίνημα του παιχνιδιού πίεζε αρκετά τον Αίαντα, αφού ο αέρας τον ευνοούσε σε αυτό. Πολύ συχνά οι παίκτες του ΠΑΣ έβγαιναν φάτσα με τον Παριανό γκολκίπερ των Συριανών Καρποδίνη όμως τα χάλαγαν στην τελική προσπάθεια.

\"pansifnaikos-ajax-11-2014-1\"

Μετά το 15’ ο Άγιαξ ισορρόπησε το ματς και με κινητήριο μοχλό τον Ρούσσο άρχισε να πατάει στην περιοχή του Πανσιφναϊκού. Οι προσπάθειές τους όμως σταματούσαν κυρίως από τους αμυντικούς του ΠΑΣ και λιγότερο από τον τερματοφύλακα του Πανσιφναϊκού τον Νίκο Κάραβο που χρειάστηκε να επέμβει μόνο σε ένα μακρινό σουτ (λόγω του αέρα η μπάλα άλλαξε πορεία). Στο ημίωρο ο Πανσιφναϊκός πήρε τα ηνία του αγώνα και με μπροστάρη τον Αντώνη Ατσόνιο που αγωνίστηκε σε ρόλο κρυφού επιθετικού αλλά και με τις κούρσες από δεξιά του Σταυριανού απείλησε την εστία του Καρποδίνη. Έτσι το ημίχρονο έκλεισε με τις δύο ομάδες ισόπαλες στο 0-0.

\"ole-ajax-11-2014\"

Στο δεύτερο ημίχρονο με την βοήθεια του «Αίολου» ο Αίαντας παρουσιάστηκε πιο επιθετικός και πίεσε για να πετύχει το γκολ όμως η άμυνα του Πανσιφναϊκού ήταν σε πολύ καλή ημέρα και δεν άφηνε τους συριανούς παίχτες να απειλήσουν την εστία του Κάραβου. Οι σιφνιοί αφού άντεξαν στην πίεση του Αίαντα προσπάθησαν κυρίως με αντεπιθέσεις να φανούν απειλητικοί. Σε μία από αυτές χάθηκε η μεγαλύτερη ευκαιρία του παιχνιδιού μέχρι εκείνη την στιγμή. Ήταν το 75ο λεπτό του αγώνα όταν ο Ατσόνιος έβγαλε μπαλιά στο χώρο προς τον Κίτσαλη που βρέθηκε τετ α τετ με τον Καρποδίνη το πλασέ του όμως δεν ήταν καλό και η μπάλα έφυγε άουτ σκορπώντας την απογοήτευση στην κερκίδα.

\"pansifnaikos-ajax-11-2014-2\"

Το τελευταίο τέταρτο κύλισε με τον Πανσιφναϊκό να είναι καλύτερος αλλά να μην μπορεί να μετουσιώσει σε γκολ αυτή του την εμφάνιση. Έτσι σε μια αντεπίθεση του Αίαντα στις καθυστερήσεις ο Κάραβος σε ένα μακρινό σουτ των παιχτών της Σύρου έδιωξε δύσκολα την μπάλα προς τα πλάγια και μετά από νέο σουτ με μεγάλη επέμβαση έδιωξε σε κόρνερ.

Από το κόρνερ αυτό μετά από ασυνεννοησία της άμυνας του ΠΑΣ, την μοναδική στο παιχνίδι, βρέθηκε μόνος του στο ύψος της μικρής περιοχής ο Καρίμαλης που δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και με πλασέ σημείωσε το μοναδικό γκολ της συνάντησης παρά την αυτοθυσία των παιχτών του ΠΑΣ που προσπάθησαν να διώξουν πάνω στη γραμμή στο 92ο λεπτό.

Στα ελάχιστα λεπτά που απέμεναν ο Πανσιφναϊκός το μόνο που κατάφερε ήταν να κερδίσει ένα φάουλ έξω από την περιοχή του Αίαντα, το σουτ όμως του Διαρεμέ πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Καρποδίνη.

\"OLE-PAS-11-2014\"

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους παίχτες του Αίαντα να πανηγυρίζουν για την, ανέλπιστη όπως εξελίχθηκε το ματς, νίκη τους και τους παίχτες του Πανσιφναϊκού να μην μπορούν να πιστέψουν ότι δεν κατάφεραν να πάρουν έστω και το βαθμό της ισοπαλίας από αυτό το ματς.

Ο κόσμος στο τέλος αναγνωρίζοντας την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν οι ποδοσφαιριστές του Πανσιφναϊκού τους αντάμειψε με ένα πολύ ζεστό χειροκρότημα!

Οι συνθέσεις:

\"pansifnaikos-11-2014\"

Πανσιφναϊκός Α.Σ. (Δημητριάδης Δημήτρης) Κάραβος, Κίτσαλης Α., Ζάσκας, Λεμπέσης Γρ., Διαρεμές Γ., Γκούμας, Λεμπέσης Σπ., Σταυριανός, Ατσόνιος (85’ Σαϊλοβιτς), Μαυρογιάννης (46’ Ζαμπέλης), Ραπτόπουλος (75’ Χρύσος Α.)

Άγιαξ Σύρου (Ρούσσος Γιώργος): Καρποδίνης, Γεράρδης, Βαμβακούσης, Αργυρός (Μήτσικας 70΄), Καμπάνης, Καρίμαλης, Λούσας, Παράβαλος (Δεναξάς Βαγγέλης 55΄), Δημόπουλος, Ρούσσος, Δεναξάς (Καφτηράνης 62΄).

\"ajax-11-2014\"

Πολύ καλό το διαιτητικό τρίο των κ.κ. Ζαράνη Ι., Μουτάφη Α. και Νομικού Ν.

σχόλια

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35