27-09-2014
1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Player statistic

Additional information

Ρεπορτάζ αγώνα

Ξεκίνησαν από τη Μήλο με προγραμματισμένη ώρα άφιξης στην Πάρο στις 3.30.

Το πλοίο όμως χάλασε, πήγαινε με τη μία μηχανή, αναγκαστικά στη Νάξο άλλαξαν πλοίο και έφτασαν στις 7.

Ο Νηρέας, προς τιμή του, συναίνεσε στην αλλαγή ώρας και γηπέδου, παρά το ότι οι άνθρωποι του ήξεραν ότι αυτό θα τους στερούσε την συμμετοχή του βασικού τερματοφύλακα.

Αυτό είναι ένα σύντομο οδοιπορικό για το πως έγινε το ματς Νηρέα-Παμμηλιακού στο γήπεδο της Παροικιάς στις 8 το βράδυ.

Αγωνιστικά οι γηπεδούχοι, καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο εκμεταλλεύτηκαν το φυσιολογικό μούδιασμα και την καθυστερημένη προσαρμογή των φιλοξενούμενων, δεν κατάφεραν ωστόσο να πάνε προηγούμενοι στην ανάπαυλα.

Πάντως κόντρα στη ροή του αγώνα, ο Παμμηλιακός απείλησε πρώτος στο 11\'.όταν ο Ρούσσος Δ. παρενέβη σωτήρια σε κοντινό πλασέ του Ατανάσοφ, ενώ στο 16\' ο Άχμετ πλάσαρε τελείως άστοχα από καλή θέση.

\"MHLOSΚαι οι δύο φάσεις ξεκίνησαν από στημένα.

Οι γηπεδούχοι πιο μεθοδικοί, πίεζαν ψηλά, είχαν την κατοχή και προηγήθηκαν στο 21\'.όταν ο Κορτιάνος έκλεψε την μπάλα και τροφοδότησε τον Νίνο, που μπήκε στην περιοχή και με τεχνικό πλασέ σκόραρε.

Οι Ναουσαίοι συνέχισαν να υπερέχουν, είχαν δύο καλά σουτ του Κασκούτη και μετά το 30\' ανέκοψαν κάπως τον ρυθμό τους, δίνοντας την ευκαιρία στους Μηλιούς πρώτα να απειλήσουν στο 32\' με μία περίεργη σέντρα σουτ του Αμαρίλντο και να ισοφαρίσουν στον 36\' με καρφωτή κεφαλιά του Σίδερη από πλάγιο του Β. Καμακάρη, σε μία κλασσική πλέον φάση του Παμμηλιακού.

Το ημίχρονο τελείωσε με δύο καλές ευκαιρίες εκατέρωθεν.

Πρώτα στο 42\' ο Νίνο σε κάθετη του Τσιόπουλου φάτσα με το τέρμα δεν τελείωσε την φάση, ενώ στο επόμενο λεπτό βγήκαν σε αντεπίθεση 3 παίκτες των φιλοξενουμένων και χρειάστηκε το αποτελεσματικό τάκλιν του Δελημπαλταδάκη στο Ατανάσοφ, που γλύτωσε την ομάδα του.

Στην επανάληψη το σκηνικό αντιστράφηκε.

Ο Παμμηλιακός μπήκε αποφασισμένος, φάνηκε να αξιοποιεί περισσότερο την έκρηξη και τις εμπνεύσεις των μεσοεπιθετικών του και γενικά να δείχνει πιο απειλητικός.

Όμως ο Νηρέας έχασε πρώτα δύο εξαιρετικές ευκαιρίες με τον Κασκούτη στο 56\' που τσίμπησε άστοχα την μπάλα με τον Αιβαλιώτη εξουδετερωμένο και τον Νίνο την πιο κλασσική στο 61\'.

Η είσοδος του Καραπετσάνη προσέθεσε ουσία στο κέντρο του Παμμηλιακού και το παιχνίδι ήταν στην κόψη του ξυραφιού μέχρι το 73\' όταν ο Αχμετ με ένα περίτεχνο τελείωμα μέσα από την περιοχή, έγειρε την πλάστιγγα προς το μέρος των φιλοξενουμένων.

Ο σκόρερ αποβλήθηκε στο 80\' με δεύτερη κίτρινη, αλλά αυτό δεν εμπόδισε την ομάδα του να κρατήσει χωρίς ιδιαίτερους κινδύνους και να σφραγίσει την επικράτηση της στις καθυστερήσεις με το τρίτο γκολ του Σάντα που έσπρωξε την μπάλα στα δίκτυα, μετά από τρελή κούρσα και ασίστ του Πουλάκη.

Η διαιτησία των κκ Κουζούμη, Δελληγιάννη, Μουτάφη ήταν καλή και σε καμία περίπτωση δεν επηρέασε τον αγώνα.

Οι οργισμένες δηλώσεις του προέδρου του Νηρέα Μ. Σιφναίου στο τέλος, είχαν να κάνουν με τον τρόπο που χειρίστηκε ο κ. Κουζούμης τους παίκτες και τους παράγοντες της ομάδας του, ισχυριζόμενος ότι η συμπεριφορά του ήταν άκομψη.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΝΗΡΕΑΣ: Ρούσσος Δ.7, Ρούσσος Π.6 [85\'Πυλάκης], Σκεπαρνιάς 6, Δελημπαλταδάκης 7, Μπαρμπαρίγος 6 [74\'Χασάνι], Τσιόπουλος 6, Κρίστο 6.5, Κορτιάνος 6.5 [60\'Ζένελι], Κασκούτης 6, Μετάι 6, Ρούσσος Γ. 6

ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ: Αιβαλιώτης 6, Κυρίτσης 6.5, Πουλάκης 6.5, Πάντος 7, Σίδερης 7, Ατανάσοφ 7, Αμαρίλντο 6.5 [87\'Καλέσης], Άχμετ 7, Καμακάρης 6.5 [64\'Καραπετσάνης 7], Σάντα 7 [89\'Δρίλης], Μάλλης 7.

Περισσότερες φώτος δείτε εδώ...

σχόλια

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35