09-11-2014
5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Additional information

Διαιτητές
Βακόνδιος, Νομικός, Μαραγκός.
Ρεπορτάζ αγώνα

“Λευκή” ισοπαλία στη Σύρο, με κερδισμένες της ομάδες της Μυκόνου... Το τελικό 0-0 μεταξύ Πάγου και Α.Ο. Σύρου άφησε ικανοποιημένους τους Α.Ο. Μυκόνου και Ανω Μερά. Οι δυο χαμένοι βαθμοί για τις ομάδες από την πρωτεύουσα των Κυκλάδων δημιουργούν.. συνωστισμό στην κορυφή του πρώτου ομίλου καθώς τέσσερις ομάδες (Άνω Μερά, ΑΟ Μυκόνου, ΑΟ Πάγου, ΑΟ Σύρου) ισοβαθμούν στο “ρετιρέ” πάλι, με δέκα βαθμούς, αλλά τις δυο μυκονιάτικες να έχουν ένα ματς λιγότερο.

Κίτρινες

Το ντέρμπι στην Ανω Σύρο θα μπορούσε να πει κανείς ότι “βάφτηκε” κίτρινο. Όχι φυσικά λόγω του χρώματος της φανέλας του ΑΟΣ, αλλά της χρήσης της κίτρινης κάρτας από τον διαιτητή της συνάντησης κ. Βακόνδιο. Πραγματικά χάθηκε το... μέτρημα καθώς έδειξε 12ή 13 συνολικά στους παίκτες των δυο ομάδων. Χαρακτηριστικό είναι ότι ως το 25\' είχε δείξει τέσσερις, όλες σε παίκτες του ΑΟΣ. Οι περισσότερες ήταν δικαιολογημένες, αλλά ορισμένες βγήκαν μάλλον από κεκτημένη ταχύτητα αφού είχε συνηθίσει να βάζει το χέρι στην τσέπη.

Δύναμη

Ποιοτικά το ματς ήταν μέτριο με βασικό στοιχείο τη δύναμη με τους δυο αντιπάλους να ρίχνουν το κύριο βάρος στην άμυνά τους. Οι πιο καλές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος πάντως χάθηκαν από τον ΑΟΣ. Στο 21\' ο Ξυγκάκης (που έκανε δεύτερο συνεχόμενο πολύ καλό παιχνίδι) σούταρε προς το “παραθυράκι” του Λοϊσιου, ο οποίος έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ από το οποίο προήλθε η πιο σημαντική ευκαιρία. Μετά την εκτέλεσή του ο Μπαλόπητας βρέθηκε μόνος, έκανε την κεφαλιά η μπάλα πήγαινε στα δίχτυα όμως ο Αναγνωστόπουλος έδιωξε λίγο πριν περάσει τη γραμμή.

Η συνέχεια ήταν μοιρασμένη, με τον Πάγο να δημιουργεί επίσης δυο φορές επικίνδυνες καταστάσεις ως το τέλος του ημιχρόνου. Η πρώτη στο 38\' όταν ο Φωτεινιάς βρέθηκε σε θέση βολής αλλά τον πρόλαβε ο Παπαδάκης και η δεύτερη στο 41\' με τον Βάλβη να σουτάρει μέσα από την περιοχή και την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.

Λίγα πράγματα

Στην επανάληψη πάλι ο νεαρός Φωτεινιάς βρέθηκε σε καλή θέση στο 59\' όμως το σουτ που έκανε πέρασε άουτ. Δυο λεπτά αργότερα ο Μπαλόπητας βρέθηκε μόνος μπροστά στον Λοϊσιο δείχνοντας μάλλον να αιφνιδιάζεται με αποτέλεσμα η κεφαλιά του να καταλήξει στα χέρια του τερματοφύλακα του Πάγου. Στο 69\' τον μιμήθηκε ο Πρίντεζης που με μια... ανεμική κεφαλιά (από εξαιρετική θέση) έστειλε την μπάλα στην αγκαλιά του Συριανού. Άλλη αξιόλογη φάση δε έγινε μέχρι το τέλος με τις δυο ομάδες να φεύγουν από το γήπεδο με τον ένα βαθμό η καθεμία. Μετά το τέλος του αγώνα δημιουργήθηκε ένταση μπροστά στα αποδυτήρια του ΑΟΣ που τελείωσε όμως με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων.

Ξεχώρισαν

Από τους γηπεδούχους πολύ καλή εμφάνιση είχαν οι δυο νεαροί Φωτεινιάς και Μιχάλοβιτς, ο Βάλβης, ενώ σταθερή αξία ήταν ο Αναγνωστόπουλος. Από τον ΑΟΣ ξεχώρισαν επίσης οι δυο μικροί Ξυγκάκης και Γκιουράι, ο Μουράι, ενώ ο Κόκκαλης έκανε δύσκολη τη... ζωή του Πάπιτση που έπαιζε μόνος του στην επίθεση λόγω και της απουσίας του τιμωρημένου Χούρου.

Τέλος ο διαιτητής Βακόνδιος, μπορεί να μην υπέπεσε στο μεγάλο λάθος όμως σε πολλές φάσεις έκανε... κατάχρηση σφυρίχτρας με αποτέλεσμα οι διακοπές στο ματς να είναι πολλές!

Διαιτητικό τρίο ήταν οι: Βακόνδιος, Νομικός, Μαραγκός.

Συνθέσεις

ΠΑΓΟΣ (Ξενικάκης): Λοϊσιος, Φωτεινιάς, Νομικός, Σαμιωτάκης, Αναγνωστόπουλος, Μιχάλοβιτς, (62\' Ρούσσος Κ.), Ρούσσος Καρ., Ρούσσος Γ., Πάπιτσης, Βάλβης (88\' Ρούσσος Ν.) Πρίντεζης (82\' Τρόκα)

ΑΟ ΣΥΡΟΥ (Βαρθαλίτης): Συριανός, Μανουδάκης, Κόκκαλης, Παπαδάκης, Μαραγκός, Τζώρτζης (86\' Θαλασσινός), Ξυγκάκης, Μπαλόπητας, Μουράι, Σαγκινέτος (70\' Τερόλλη), Γκιουράι (92\' Καπλάνης)

σχόλια

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35