Player statistic

Με εκτός έδρας νίκη 0-4 επί του Αστέρα Τραγαίας στην Νάξο ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα Κυκλάδων ο Πανθηραϊκός.

Σε ένα παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες ο Πανθηραϊκός, αν και δεν έπιασε σπουδαία απόδοση ήταν αυτός που είχε το έλεγχο και με 2 τέρματα σε κάθε ημίχρονο κατάφερε να φτάσει σε μία σχετικά εύκολη νίκη απέναντι στον Αστέρα, που αν και μπήκε δυνατά στον αγώνα, στην πορεία ξέμεινε από δυνάμεις και περιόρισε το παιχνίδι του στο να ανακόπτει τις επιθετικές ενέργειες των φιλοξενουμένων.

ΠαρόντεςTHIRA IATRIKO

Παρά το ακατάλληλο της ώρας (10:15) στο γήπεδο του Αγερσανίου βρέθηκε σήμερα αρκετός κόσμος, μεταξύ αυτών και μέλη της Διοίκησης της Σαντορινιάς ομάδας, όπως ο Πρόεδρος Νίκος Καμπουράκης, με τον γιο του Χαράλαμπο που είναι υπεύθυνος επικοινωνίας του Πανθηραϊκού, ο Τεχνικός Διευθυντής Γιώργος Συνολάκης και ο Διευθυντής ακαδημιών Νομικός Βαγγέλης, οι οποίοι και παρέδωσαν το ποσό βοηθείας για την οικογένεια του Αντώνη Μουστάκη.

Αποτελεσματικός

Και περνάμε στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, όπου ο Αστέρας μπήκε διαβασμένος στο γήπεδο, ξέροντας ότι έχει να αντιμετωπίσει ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οι παίκτες του Αστέρα προσπάθησαν να κλείσουν τους διαδρόμους προς την εστία του Πόγια, όμως ο Πανθηραϊκός βρήκε σύντομα την λύση, αφού στην 1η ευκαιρία στο ματς που έγινε στο 7ο λεπτό κατάφερε να σκοράρει, με τον Κωλέτση να δέχεται παράλληλη πάσα και με άψογο τελείωμα να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων, γράφοντας το 0-1 για τον Πανθηραϊκό.

Από εκεί και πέρα ο Αστέρας πήρε τα ηνία του αγώνα και στο πεντάλεπτο 12’ – 17’ κατάφερε να δημιουργήσει δύο καλές ευκαιρίες με τον Πενίκου αρνητικό πρωταγωνιστή να μην καταφέρνει να σκοράρει σχεδόν εξ επαφής στην μία περίπτωση και από θέση τετ ατ τετ στην δεύτερη.

Από το 20ο λεπτό ο Πανθηραϊκός ισορροπεί το παιχνίδι και βγαίνει στην επίθεση, με τον Κωλέτση να απειλεί στο 25’ με ένα σουτ που πέρασε λίγο άουτ.

Το 0-2 για τον Πανθηραϊκό έρχεται στο 40’, όταν ο Κωνσταντίνου που είχε περάσει στο παιχνίδι λίγο νωρίτερα στην θέση του τραυματία Ζώνα, έβγαλε μία παράλληλη ψηλοκρεμαστή μπαλιά, με τον Παναγιωτίδη να πιάνει κεφαλιά που κατέληξε στα δίχτυα του Πόγια.

ΚυριαρχίαSYNOLAKIS

Η επανάληψη ανήκει ολοκληρωτικά στον Πανθηραϊκό, ο οποίος αν και δεν έπιασε σπουδαία απόδοση ήταν η ομάδα που είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα.

Στο 52’ λίγο έλειψε να έχουμε αυτογκολ, καθώς ο Βαθρακοκοίλης στην προσπάθεια του να διώξει σημάδεψε το δοκάρι του Πόγια.

Το 0-3 έρχεται στο 55’ έπειτα από πέναλτι που καταλογίστηκε στην ανατροπή του Παραρά στον Κελίδη (σε αυτήν την φάση ο Αστέρας φωνάζει ότι η μπάλα είχε περάσει την γραμμή του άουτ) και ο Κοζανίδης με εύστοχη εκτέλεση μετέτρεψε σε γκολ.

Στο 85’ ο Παναγιωτίδης λίγο έλειψε να πετύχει το 2ο προσωπικό του τέρμα αλλά το πλάσε που επιχείρησε σταμάτησε στο δοκάρι του Πόγια.

Στο 89’ διαμορφώνετε το τελικό 0-4 με τον Στέλιο Κοζανίδη να νικάει τον Πόγια, έπειτα από πάσα του Μηνδρινού και να βρίσκει για 2η φορά τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Πολλή καλή η διαιτησία των Βακόνδιου, Ζαράνη και Φαν Άακεν.

Συνθέσεις

Αστέρας Τραγαίας: Πόγια, Καπίρης, Ψαρρός Στ. (46' Καπαρέλης), Παραράς, Βαθρακοκοίλης (λ.τ 85’ Δεγαϊτας), Βασαλάκης, Αγγελής, Μαρούλης, Δεδρινός, Ψαρρός Σπ., Πενίκου.

Πανθηραϊκός (Κωνσταντόπουλος): Λιγνός, Τζωρμπατζάκης, Βλαβιανός, Βαζαίος, Κολιούσης, Λούκα (70’ Λύκος), Παναγιωτίδης, Μηνδρινός, Κωλέτσης (50’ Κελίδης), Κοζανίδης, Ζώνας (λ.τ. 24’ Κωνσταντίνου).

Φωτογραφίες από το παιχνίδι ΕΔΩ

σχόλια

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35