Player statistic

Event

Additional information

Ρεπορτάζ αγώνα

Δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο για τον Αστέρα Τραγαίας, που νίκησε χθες 0-1 τον ΠΑΣ Νάξου στο ΔΑΚ, φτάνοντας τους έξι (6) βαθμούς στο πρωτάθλημα, όσους δηλαδή έχουν η Θύελλα και ο Καρτεράδος.

\"\\"\\\\"\\\\\\\\"\\\\\\\\\\\\\\\\"PAPADOPOULOS\\\\\\\\\\\\\\\\"\\\\\\\\"\\\\"\\"\"Σε ένα ανοιχτό ματς, η Εμπειρία του Αστέρα, επικράτησε απέναντι στο ταλέντο του ΠΑΣ Νάξου, ο οποίος μπορεί να ήταν η ομάδα που έπαιξε καλύτερο ποδόσφαιρο και είχε τις περισσότερες ευκαιρίες στο παιχνίδι, όμως στο τέλος, έχασε το παιχνίδι μετά από ένα γκολ που ήρθε από τα 40 μέτρα, μετά από μία απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βασαλάκη.

Ανώτερος

Όπως και στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Πανναξιακό έτσι και χθες ο ΠΑΣ Παρουσίασε και πάλι ένα διαφορετικό πρόσωπο, όπου μεταμορφωμένος\"\\"\\\\"\\\\\\\\"\\\\\\\\\\\\\\\\"NAXOS\\\\\\\\"\\\\"\\"\" προς το καλύτερο αναζήτησε κάτι καλό από το παιχνίδι, χάνοντας και πάλι στις λεπτομέρειες. Στο 1ο μέρος η ομάδα του Πέτρου Μαράκη ήταν σαφέστατα η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο, δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες, με τις σημαντικότερες από αυτές των Μαράκη και Κατσιούλη στο 25΄και στο 26΄που από θέση τετ α τετ νικήθηκαν από τον Πόγια που χθες ήταν ο κορυφαίος για τον Αστέρα. Οι \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"Πορτοκαλί\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" από την άλλη πλευρά προσπάθησαν να παραβιάσουν την εστία του Χίκα μόνο από στημένες φάσεις και έφτασαν δύο φορές κοντά στην επίτευξη κάποιου τέρματος ύστερα από μία εκτέλεση κόρνερ του Βασαλάκη, με τον ίδιο παίκτη μετά από στημένη φάση να βρίσκει και πάλι τον Βαθρακοκοίλη, ο οποίος, με κεφαλιά, στην καλύτερη στιγμή του Αστέρα νικήθηκε από τον \"\\"\\\\"\\\\\\\\"\\\\\\\\\\\\\\\\"NAXOS\\\\\\\\"\\\\"\\"\"Χίκα.

Ισορροπία

Στο 2ο μέρος το παιχνίδι ισορρόπησε, με τον Αστέρα να ελέγχει την ροή του παιχνιδιού, χωρίς όμως να καταφέρνει να απειλήσει ιδιαίτερα την άμυνα του ΠΑΣ Νάξου, που έχασε και πάλι την ευκαιρία του ημιχρόνου με τον Κατεινά στο 62΄να βρίσκεται απέναντι στον Πόγια, που εξουδετέρωσε το σουτ του νεαρού, που μαζί με τον Μαράκη και τον Πιτταρά ήταν οι κορυφαίοι για τον ΠΑΣ.

Αποβολές\"\\"\\\\"\\\\\\\\"\\\\\\\\\\\\\\\\"NAXOS\\\\\\\\"\\\\"\\"\"

Η διαιτησία του κ. Βάιλα στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν έχει μεμπτά σημεία, καθώς δεν υπήρχαν φάσεις που αμφισβητήθηκαν. Όμως παρόλα αυτά ο Σαντορινιός διαιτητής χρειάστηκε να βάλει πολλές φορές το χέρι στην τσέπη για να δώσει κάποια κίτρινη κάρτα, που στις περισσότερες των περιπτώσεων ήταν για διαμαρτυρία σε κάποιον παίκτη του Αστέρα, αφού από κάποιο σημείο και μετά οι αποφάσεις του για κάποια φάουλ στο κέντρο του γηπέδου δεν άρεσαν και σχολιαζόταν από τους έμπειρους παίκτες. Δύο λοιπόν κίτρινες, διπλασιάστηκαν και μετατράπηκαν σε κόκκινες για τον λόγω που προείπαμε. Έτσι αρχικά στο 78’ ο Βαθρακοκοίλης δυσανασχετεί με απόφαση του Βάιλα και μετά από διαμαρτυρία αντικρίζει την 2η κίτρινη – κόκκινοι και αποβάλετε από το παιχνίδι, ενώ στην ίδια φάση ο Μαρούλης βλέπει και αυτός την 1η κίτρινη κάρτα, που στις καθυστερήσεις του αγώνα μετατράπηκε σε κόκκινη για σκληρό μαρκάρισμα σε παίκτη του ΠΑΣ.

Highlight\"\\"\\\\"\\\\\\\\"\\\\\\\\\\\\\\\\"NAXOS\\\\\\\\"\\\\"\\"\"

Μπορεί να μπήκε μόλις ένα τέρμα στην αναμέτρηση αλλά αυτό ήταν γκολ για highlight. Όλα ξεκίνησαν όταν στο 80΄ο Βαγενάς σε μία μονομαχία με τον Μαρούλη κάνει φάουλ στον αρχηγό του Αστέρα. Ο μόνιμος εκτελεστής των στημένων χθες του Αστέρα Γιώργος Βασαλάκης παρά τα 35-40 μέτρα απόσταση επιχειρεί να σκοράρει απευθείας, πράγμα που καταφέρνει τελικά με ένα τεχνικό φάουλ που κατέληξε σε γκολ και σίγουρα θα είναι από τα καλύτερα της χρονιάς.

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής, ΠΑΣ Νάξου και Αστέρας Τραγαίας υποδέχονται, Θύελλα και Λάβα αντίστοιχα.

Διαιτητής ήταν ο κ. Βάιλας με βοηθούς τους κ.κ. Δεληγιάννη και Νεοκοσμίδη.

Συνθέσεις

ΠΑΣ Νάξου (Μαράκης): Χίκα, Μανιός, Πρωτονοτάριος, Πιτταράς, Μαράκης, Βαγενάς, Ζάκο, Μοσχονάς (70’ Φραγκίσκος), Κατεινάς (67’ Βερύκκοκος), Σκιαδάς, Κατσιούλης (62’ Σπάης).

Αστέρας Τραγαίας (Κατσούλης):Πόγια, Καπίρης, Μαρούλης, Βασαλάκης, Αγγελής, Σφυρόερας, Δενδρινός, Βαθρακοκοίλης, Δεγαϊτας (54’ Παραράς), Ψαρρός Στ., Τουλούπης (70’ Ψαρρός Σπ.).

σχόλια

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35