Τετάρτη, 18 Φεβρουαρίου 2015 20:44

Καυστικός ο Πάγος κατά της διαιτησίας

Με μία καυστική ανακοίνωση του ο Πάγος στηλιτεύει τη διαιτησία του Διαιτητή κ. Μενδρινού στο ντέρμπι του 1ου ομίλου, όπου η ισοπαλία (1-1) με τον ΑΟ Σύρου τον άφησε εκτός των μπαράζ για την διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Ο φίλαθλος κόσμος της Σύρου στον παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο τον Α.Ο.Σ. που έληξε με σκορ 1-1 έγινε μάρτυρας μιας εχθρικής και προκλητικής διαιτησίας σε βάρος της ομάδας μας.

Αυτό το βλέπουμε σε αρκετές φάσεις αλλά αυτές που αλλοίωσαν το αποτέλεσμα είναι οι ακόλουθες:

-5ολεπτό Επικίνδυνη προβολή με δύο πόδια από παίχτη του Α.Ο.Σ. δεν δόθηκε φάουλ

-13ολεπτό Επικίνδυνο μαρκάρισμα σε παίχτη του Πάγου φάουλ το έδωσε την κάρτα την ξέχασε.

-53ο λεπτό Φάουλ υπέρ του παίχτη του Πάγου στην συνέχεια παίχτης του Α.Ο.Σ. κλωτσάει την μπάλα πάνω σε παίχτη του Πάγου. Τίποτα δεν δόθηκε.(Σε παρόμοια φάση στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Ajax έχει αποβληθεί παίχτης μας)

-54ο λεπτό Επικίνδυνο φάουλ σε παίχτη του Πάγου. Ο επόπτης σηκώνει σημαία γιατί είναι κοντά του η φάση ο διαιτητής τον αγνοεί και συνεχίζει το παιχνίδι.(Ο παίχτης του Α.Ο.Σ. που κάνει το επικίνδυνο τάκλιν έχει ήδη κίτρινη κάρτα.)

-86ο λεπτό Ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ του Α.Ο.Σ. Πριν τη φάση ο ίδιος παίχτης του Α.Ο.Σ. πέφτει στην περιοχή σε τζαρτζάρισμα ζητώντας πέναλτι αντί να τιμωρήσει τον παίκτη του Α.Ο.Σ. για θέατρο συνεχίζεται η φάση.

*Παρέχεται το Video σε όποιον ενδιαφέρεται.

Ούτε επιθυμούσαμε ούτε επιθυμούμε να αναφερόμαστε στην διαιτησία την Κυριακή όμως οι αποφάσεις του διαιτητή μας προκάλεσαν αγανάκτηση, θλίψη και αηδία. Τέτοιου είδους διαιτησίες δεν βοηθούν το ποδόσφαιρο. Αντίθετα αυτού του είδους οι διαιτησίες διώχνουν τον υγιή κόσμο από τα γήπεδα που έρχεται να δει κάτι διαφορετικό και όχι την παράγκα που υπάρχει στις μεγάλες κατηγορίες αλλά από ότι φαίνεται υπάρχει και στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Ακόμα διώχνουν από τα γήπεδα και τον υγιή παράγοντα(μάλλον αυτό βολεύει κάποιους) που θέλει και αυτός να προσπαθήσει για το καλό του Συριανού ποδοσφαίρου. Ο εν λόγω κύριος με τις αποφάσεις του αλλοίωσε το αποτέλεσμα δεν σεβάστηκε τον κόπο των ποδοσφαιριστών, προπονητών και διοίκησης. Καταδίκασε την ομάδα μας με τον πιο άθλιο και αισχρό τρόπο δεν σεβάστηκε ακόμα και τους βοηθούς του που του έδειξαν το αυτονόητο(πχ η φάση του 54ο λεπτού) αυτό που είδαν.

1)Υ.Γ. Θα πρέπει επιτέλους να καταλάβουν ότι ο Α.Ο. Πάγου θα πρέπει να είναι άξιος σεβασμού και αν σε κάποιους δεν αρέσει η δυναμική του λυπούμαστε αλλά δεν μπορέσουν να μας σταματήσουν τουλάχιστον με τέτοιες μεθόδους (πχ Κακές διαιτησίες)

2)Υ.Γ. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ίδιο βράδυ σε γνωστό μπαρ της παραλίας εκεί γρονθοκοπήθηκε από μέλος της διοίκησης του Α.Ο.Σ. ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Σπύρος Ξένος.

Με τιμή το Δ.Σ.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares