Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2016 00:39

Θύελλα: Κίνηση "ΜΑΤ" με στράικερ | Περστικά σε Μπαλή

Την μεταγραφική ενίσχυση στην εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου θα κυνηγήσει η Θύελλα Καμαρίου, που σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από την Αθήνα, βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με επιθετικό που έχει αγωνιστεί σε ομάδα της Super League.

Το πρόβλημα στα τελειώματα των φάσεων έχει αναγκάσει το τεχνικό επιτελείο και την διοίκηση να αναζητήσουν έναν παίκτη που θα βάζει εύκολα την μπάλα στα δίχτυα. Μετά από αρκετές επαφές, φαίνεται ότι η συμφωνία είναι πολύ κοντά και δεν αποκλείεται ακόμα και αύριο να αποκαλύψουμε το όνομα του παίκτη.

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΕΜΙΛΙΑΝΟ!!!

Στο μεταξύ ο μεγάλος άτυχος του χθεσινού παιχνιδιού με τον Πανθηραϊκό ήταν ο Εμιλιάνο Μπαλής, που αποχώρησε τραυματίας και στη συνέχεια διαπιστώθηκε κάταγμα. Η οικογένεια της Θύελλας εξέδωσε την σχετική ακόλουθη ανακοίνωση:

Το Δ.Σ., οι παίχτες, τα προπονητικά τιμ καθώς και σύσσωμη η οικογένεια της Θύελλας Καμαρίου ευχόμαστε στον άτυχο του σημερινού αγώνα Εμιλιάνο Μπαλή, ο οποίος υπέστη κάταγμα περόνης και θα μείνει μακριά μας για 6-7 εβδομάδες, καλή ανάρρωση!!!

Οι σκέψεις μας είναι μαζί του και όλοι ευχόμαστε γρήγορη επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους!

Το Δ.Σ. της Θύελλας Καμαρίου

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares