Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024 19:31

Τα συγχαρητήρια στη Θύελλα Καμαρίου και οι ευχές στον Παμμηλιακό (UPDATED)

Η μία ομάδα μετά την άλλη συγχαίρουν με ανακοινώσεις τους τη Θύελλα Καμαρίου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας.

Παράλληλα, οι σύλλογοι εύχονται καλή επιτυχία στον δευτεραθλητή Παμμηλιακό που θα εκπροσωπήσει τις Κυκλάδες στους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στη Γ' Εθνική.

Θυελλα Καμαρίου και Παμμηλιακός αντάλλαξαν και μεταξύ συγχαρητήρια και ευχές.

*Στο παρόν άρθρο θα προστίθενται τυχών νέες ανακοινώσεις

Αναλυτικά: 

ΑΜΣ Φιλωτίου 

Το ΔΣ του ΑΜΣ ΦΙΛΩΤΙΟΥ ΝΑΞΟΥ «Ο ΖΕΥΣ» συγχαίρει τη Θύελλα Καμαρίου για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Κυκλάδων της Α' Κατηγορίας.
Επίσης ευχόμαστε στον Παμμηλιακό καλή επιτυχία στους αγώνες μπαράζ!

ΑΟ Θήρας 

Συγχαρητήρια στη Θύελλα Καμαρίου για τη μεγάλη της επιτυχία.
Αγαπητοί συνοδοιπόροι στον όμορφο και γοητευτικό χώρο του αθλητισμού, εκφράζουμε τα συγχαρητήριά μας στη διοίκηση, τους αθλητές και το τεχνικό team της ομάδας σας, της Θύελλας Καμαρίου, για τη μεγάλη σας επιτυχία να κατακτήσετε το πρωτάθλημα Κυκλάδων.
Ως αθλητικό σωματείο συμμεριζόμαστε τη χαρά αλλά και τους αγώνες που έχετε δώσει ενάντια σε κάθε δυσκολία που προκύπτει και λόγω της νησιωτικότητας, για να κατακτήσετε τη σημαντική αυτή διάκριση.
Ως διοίκηση του Α.Ο. Θήρας ευχόμαστε στη Θύελλα Καμαρίου καλή επιτυχία στη πορεία της, επίτευξη των στόχων της και εκπλήρωση των επιθυμιών της για καλύτερες αθλητικές υποδομές στο νησί μας.
Για τον Α.Ο. Θήρας
Το Δ.Σ.

Πανθηραϊκός

Το Διοικητικό Συμβούλιο, το Τεχνικό Επιτελείο και οι Ποδοσφαιριστές του Πανθηραϊκού Α.Ο, εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στην ομάδα της Thyella Kamariou FC για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κυκλάδων 2023-2024 καθώς και Καλή Επιτυχία στον επερχόμενο τελικό του Κυπέλλου Κυκλάδων.

Η δήλωση του προέδρου της Ένωσης ξενοδόχων για την επιτυχία της Θύελλας Καμαρίου να κατακτήσει το πρωτάθλημα Κυκλάδων.

Εκφράζω την περηφάνια μου για την επιτυχία της Θύελλας Καμαρίου συγχαίροντας την ομάδα που για άλλη μια φορά κάνει το νησί μας περήφανο με την επιτυχία της και της εύχομαι μια δυναμική και επιτυχημένη πορεία.

Αναμφίβολα η ενασχόληση με τον αθλητισμό είναι κέρδος για την κοινωνία και τη νεολαία, κι οι επιτυχίες των αθλητικών σωματείων μας γεμίζουν χαρά και μας υπενθυμίζουν την ανάγκη να στεκόμαστε δίπλα στις ομάδες μας.

Ως Ένωση ξενοδόχων Σαντορίνης ευχόμαστε στη Θύελλα Καμαρίου να καταφέρει να ανέβει στη ‘Γ εθνική και η τοπική αυτοδιοίκηση να μεριμνήσει για το πολυπόθητο γήπεδο που θα αποτελέσει σοβαρό κίνητρο και προϋπόθεση για την περαιτέρω ανάπτυξη του αθλητισμού στο νησί μας.

Ο πρόεδρος της Ένωσης ξενοδόχων Σαντορίνης

Αντώνης Παγώνης

Παμμηλιακός

Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του Παμμηλιακού ΑΣ εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στην ομάδα της Θύελλας Καμαρίου για την δίκαιη κατάκτηση του πρωταθλήματος για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.
Επίσης ευχαριστούμε την διοίκηση της ομάδας από τη Σαντορίνη για τις ευχές της ενόψει της συμμετοχής μας στην φάση των αγώνων μπαράζ, αλλά και για την φιλική επαφή που διατηρεί με την ομάδα μας ο Γ.Γ. της Θύελλας Καμαρίου. κ. Βαγγέλης Φουστέρης.
Για εμάς οι καλές σχέσεις με όλους τους συλλόγους των Κυκλάδων αποτελεί πρώτο μέλημα.
Ευχόμαστε στη Θύελλα Καμαρίου, όταν το αποφασίσουν οι άνθρωποι και το επιτρέψουν οι συνθήκες να επιστρέψει εκεί που ανήκει και μπορεί να το πετύχει βάσει αυτών που έχει αποδείξει τα προηγούμενα χρόνια.

Θύελλα Καμαρίου 

Η Διοίκηση της Θύελλας Καμαρίου εκφράζει τις θερμότερες ευχές της στον Παμμηλιακό για καλή πορεία στην καθοριστική διαδικασία των μπαράζ που θα "επικυρώσουν" το εισιτήριο της ανόδου και γιατί όχι να καταφέρει να αγωνιστεί του χρόνου στη Γ' Εθνική Κατηγορία.

ΑΟ Πάγου 

Ο Αθλητικός Όμιλος Πάγου συγχαίρει θερμά το σωματείο της Α.Σ. ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Επίσης εύχεται καλή επιτυχία στον Α.Σ. ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ στα μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας του χρόνου στην Γ’ Εθνική να έχουμε και άλλον εκπρόσωπο από τις Κυκλάδες

Ελλάς Σύρου

“Ο πρόεδρος Νίκος Ζιάβρας και η οικογένεια της Ελλάς Σύρου συγχαίρουν την Θύελλα Καμαρίου για την δίκαιη κατάκτηση του πρωταθλήματος Κυκλάδων. Ευχόμαστε μετά από αυτόν τον τίτλο να επιστρέψει η ομάδα στις μεγαλύτερες Εθνικές κατηγορίες όταν εκείνη νιώσει έτοιμη!

Επίσης λόγω της μη συμμετοχής της Θύελλας Καμαρίου στα μπαράζ εκφράζουμε τις θερμότερες ευχές μας , στην ομάδα του Παμμηλιακού που εκδήλωσε το ενδιαφέρον να δοκιμαστεί στους αγώνες μπαράζ διεκδικώντας την άνοδο.

Οι Διοικήσεις και των δύο ομάδων, τεχνικά επιτελεία και ποδοσφαιριστές απέδειξαν ότι η μεθοδική δουλειά, η συστηματική προσπάθεια και η αφοσίωση στον στόχο, αποτελούν τα εχέγγυα για την επιτυχία κάθε εγχειρήματος, μικρού ή μεγάλου.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στους επερχόμενους αγώνες μπαράζ ώστε μία ακόμα ομάδα των Κυκλάδων να βρεθεί στα σαλόνια της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας. Να είστε υγιείς και κάθε επιτυχία στις προσπάθειές σας.

ΑΟ Πύργου

Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του Αθλητικού Ομίλου Πύργου συγχαίρουμε την Θύελλα Καμαρίου ( Thyella Kamariou FC ) για την δίκαιη κατάκτηση του πρωταθλήματος Κυκλάδων για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.
Αξίζουν ιδιαίτερα συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για την προσπάθεια που κατέβαλλαν καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς κατακτώντας το πρωτάθλημα με ελάχιστες βαθμολογικές απώλειες.
Επί της ευκαιρίας, ευχόμαστε στον Παμμηλιακό ΑΣ ( Παμμηλιακός Α.Σ - Pammiliakos A.C ) καλή επιτυχία στο ειδικό πρωτάθλημα των αγώνων ανόδου στη Γ΄Εθνική.

ΑΕ Πάρου 

Ο Πρόεδρος Βαζαίος Πετρόπουλος και το διοικητικό συμβούλιο της Αθλητικής Ένωσης Πάρου συγχαίρουμε την Θύελλα Καμαρίου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α' Κατηγορίας.

Η σταθερή παρουσία σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς απέφεραν δίκαια τον τίτλο στην ομάδα της Σαντορίνης.

Επίσης, ευχόμαστε στον Παμμηλιακό καλή επιτυχία στους αγώνες μπαράζ.

ΠΑΣ Νάξου 

Το διοικητικό συμβούλιο του ΠΑΣ Νάξου συγχαίρει τη Θύελλα Καμαρίου ( Thyella Kamariou FC ) για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α' Κατηγορίας.
Επίσης, ευχόμαστε στον Παμμηλιακό ( @Παμμηλιακός Α.Σ - Pammiliakos A.C ) καλή επιτυχία στους αγώνες μπαράζ.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares