Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022 20:12

Λουκέτο σε όλη τη χώρα: Κήρυξε γενική αργία για αύριο η κυβέρνηση

Με κυβερνητική απόφαση κηρύσσεται γενική αργία αύριο Τρίτη 25 Ιανουαρίου προκειμένου να μην ενταθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ήδη οι πολίτες από την κακοκαιρία.

Αυτό σημαίνει ότι θα παραμείνουν όλα κλειστά σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ενώ αναμένονται νέες ανακοινώσεις από τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστο Στυλιανίδη.

Ο υπουργός τόνισε ότι σε Αττική, Εύβοια, Βοιωτία, Κρήτη και Κυκλάδες θα υπάρχει αργία στο δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα, ενώ όλα τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά αύριο, Τρίτη 25 Ιανουαρίου και δεν θα πραγματοποιηθεί τηλεκπαίδευση

Η αργία είναι μια συγκεκριμένη ημέρα ή μια περίοδος μερικών ημερών κατά την οποία σταματούν εσκεμμένα οι περισσότερες παραγωγικές δραστηριότητες, όπως η λειτουργία των καταστημάτων και επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών.

Εκτός από τις γνωστές αργίες, για θρησκευτικούς ή εθνικής επετείου λόγους, αργία μπορεί να κηρυχθεί και σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, όπως η τωρινή, για την προφύλαξη των πολιτών από ακραία καιρικά φαινόμενα ή καταστροφές.

Μια αργία συνήθως αφορά την επικράτεια μιας χώρας αλλά υπάρχουν και τοπικές αργίες που αφορούν μια πόλη που γιορτάζει τον πολιούχο της ή την απελευθέρωσή της από ξένη κατοχή.

Όσον αφορά την αυριανή ημέρα, θα πρόκειται για μια μορφή lockdown κυρίως στην Αττική, με επιχειρήσεις, σχολεία

Κατηγορία ΕΛΛΑΔΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares