Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2024 13:18

Evgenia: Το συγκινητικό δημόσιο ευχαριστώ στον Λευτέρη Πανταζή με ένα backstage video της συνεργασίας τους [vid]

Τα συναισθήματά της για τον Λευτέρη Πανταζή, εκμυστηρεύτηκε η Evgenia, μέσα από τα προσωπικά της social media, θέλοντας να τον ευχαριστήσει και δημόσια, για το νέο της τραγούδι, που της εμπιστεύτηκε απλόχερα, μαζί με τον Στέλιο Χρόνη.

Εν αναμονή της κυκλοφορίας του «Πάλι Κομμάτια θα γίνω», από την Spicy, σε μουσική-στίχους Λευτέρη Πανταζή και Στέλιου Χρόνη, η εκρηκτική ερμηνεύτρια, θέλησε να μοιραστεί, ένα βίντεο, από τα backstage της συνάντησής τους, στο στούντιο ηχογράφησης του Τάκη Αργυρίου, όπου ως μέντορας, και με την τεράστια εμπειρία που έχει, θέλησε να είναι δίπλα της, και να την εμψυχώνει… καθόλη την διάρκεια της εγγραφής. Συμβουλεύοντάς την, να βάλει όλη την ψυχή της, στην ερμηνεία της, να το ζήσει, ο Λευτέρης, που δεν έχει κρύψει, το πόσο πιστεύει την φωνή της αλλά και τον χαρακτήρα της, την καθοδήγησε…προς την επιτυχία, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές Φεβρουαρίου.

Φανερά συγκινημένη η Evgenia, για την αγάπη και την στήριξη που έλαβε από τον σπουδαίο Λευτέρη Πανταζή, έγραψε χαρακτηριστικά στα προφίλ της.

«Εν αναμονή της κυκλοφορίας του νέου μου τραγουδιού σε λίγες μέρες από την Spicy, με τίτλο "Πάλι Κομμάτια θα γίνω" , σε μουσική και στίχους του Λευτέρη Πανταζή και του Στέλιου Χρόνη, θα ήθελα να τους ευχαριστήσω από καρδιάς, για το διαμάντι τους! Νιώθω ευλογημένη, που ο Λευτέρης Πανταζής, βρέθηκε μαζί μου στο στούντιο, και μου έδωσε πολλά από την μεγάλη ψυχή του, τις ανεκτίμητης αξίας συμβουλές του ,για να το απογειώσουμε! Λευτέρη μου, σε ευχαριστώ».

Δείτε το βίντεο από τα backstage με τον Λευτέρη Πανταζή:

Κατηγορία LIFESTYLE

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares