Τρίτη, 07 Ιουνίου 2022 14:32

Αστυνομία και Λιμενικό παρακολούθησαν εκπαιδευτικό σεμινάριο από την ΚΛΙΜΑΚΑ στο Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ

Τη χαρά να φιλοξενήσουμε στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Οργανισμού το εκπαιδευτικό σεμινάριο που πραγματοποίησε η Κ.Μ.Ψ.Υ Ν.Α Κυκλάδων - Μονάδες Τηλεψυχιατρικής της ΚΛΙΜΑΚΑ είχαμε την Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022 στο Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ.

Το σεμινάριο παρουσίασαν ο κος Κυριάκος Κατσαδώρος, οι κα Όλγα Θεοδωρικάκου, η κα Παναγιώτα Τούμπα και η κα Χαρά Βλαστάρη και απευθυνόταν στις Αστυνομικές Αρχές και τη Λιμενική Αστυνομία της Νάξου, Σαντορίνης, Αμοργού αλλά και των ακριτικών νησιών του Καστελόριζου και της Σύμης. Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν η ψυχική υγεία και ο ρόλος της ψυχικής ανθεκτικότητας, η διαχείριση επειγόντων ψυχιατρικών περιστατικών και οι ακούσιες νοσηλείες, οι στρατηγικές πρόληψης της αυτοκτονίας και των αυτοκαταστροφικών συμπεριφορών και η διαχείριση κρίσεων και οι τεχνικές διαπραγμάτευσης.

Στόχος της δράσης ήταν η ενίσχυση και ενδυνάμωση τόσο των στελεχών όσο και των υπηρεσιών που παρέχουν οι τοπικές αρχές, οι οποίες καλούνται να αντιμετωπίσουν σειρά γεγονότων καθημερινά, τα οποία απαιτούν τη συνεχή και αρμονική συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων.

Ο Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ συνεχίζει να στηρίζει και να είναι δίπλα σε κάθε δράση που ωφελεί το κοινωνικό σύνολο και παράλληλα συμβάλει στην καλυτέρευση της ποιότητας των υπηρεσιών που απολαμβάνουν οι κάτοικοι του Δήμου μας.

Κατηγορία ΥΓΕΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares