Τετάρτη, 29 Μαΐου 2024 21:07

Διοικητής Νοσοκομείων Σύρου και Νάξου: Δεν έχουν γίνει περικοπές αμοιβών από εφημερίες

Ο  κοινός Διοικητής των Νοσοκομείων Σύρου και Νάξου κ. Νικόλαος Ρούσας με επιστολή που μας απέστειλε διαψεύδει τον αν. Τομεάρχη Νησιωτικής Πολιτικής του ΠΑΣΟΚ κ. Γιάννη Πολυχρονάκο, ο οποίος με δήλωση του έκρινε απαράδεκτη την απόφαση της 2ης ΥΠΕ Πειραιώς και Νήσων να περικόψει τις αμοιβές για τις υπερωρίες των γιατρών.

Αναλυτικά:

Σε δημοσίευμα σας στις 28-05-2024 φιλοξενήσατε δήλωση του κου Γ. Πολυχρονάκου, με τίτλο «Μειώνουν τις αμοιβές  των γιατρών στα νησιά μας», κάνοντας αναφορά για περικοπή αμοιβών από εφημερίες των ιατρών σε νοσοκομεία των νησιών μεταξύ αυτών και της Σύρου, Νάξου.

Θα ήθελα να πληροφορήσω το αναγνωστικό σας κοινό και για να αποκατασταθεί τόσο η αλήθεια, αλλά και η ηρεμία των εργαζομένων ιατρών  που αυτή την περίοδο δίνουν τον δύσκολο αγώνα της θερινής περιόδου, ότι, ουδέποτε τους τελευταίους έξι (6) μήνες έχουν γίνει περικοπές αμοιβών από εφημερίες τόσο για το Γενικό Νοσοκομείο Σύρου «Βαρδάκειο και Πρώιο» όσο και για το Γ.Ν-ΚΥ. Νάξου.

Θα παρακαλούσα όλους να συμβάλουμε ο καθένας με τον τρόπο του, στην στήριξη των υγειονομικών και προπαντός να μην δημιουργούμε περιβάλλον ανασφάλειας τόσο για τους εργαζόμενους , όσο πολύ περισσότερο για τους ασθενείς μας.

 Με εκτίμηση.

Ο  κοινός Διοικητής

 Γ. Ν. Σύρου “Βαρδάκειο και Πρώιο”

&  Γ.Ν-ΚΥ. Νάξου  

Νικόλαος Ι. Ρούσας

Κατηγορία ΥΓΕΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares