Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2021 20:35

Αντιδρούν οι ποδοσφαιριστές του Ιάλυσου και της Νίκης Βόλου με την θέση του ΠΣΑΠ και των προπονητών

Η κοινή ανακοίνωση του ΠΣΑΠ και της Πανελλήνιας Ένωσης Προπονητών Ποδοσφαίρου, που τάχθηκαν υπέρ στο να ξεκινήσει νωρίτερα από τις 28/3 το πρωτάθλημα της Football League έφερε τις αντιδράσεις των ποδοσφαιριστών του Ιάλυσου και της Νίκης Βόλου, που εξέδωσαν τις ακόλουθες ανακοινώσεις:

Ποδοσφαιριστές Ιάλυσου:

«Εμείς οι ποδοσφαιριστές της ομάδας ΠΑΕ ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ, πιστεύουμε ότι μετά από την αγωνιστική αποχή ενός χρόνου και την τρίμηνη απόχη από τις προπονήσεις είναι εύλογο και απαραίτητο ένα χρονικό διάστημα 40 ημερών για την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων των ομάδων μας.

Βασικό μας μέλημα είναι η υγεία μας και υγεία των συναδέλφων μας και αυτή δεν περιορίζεται μόνο στην προστασία μας από την πανδημία COVID -19 αλλά αφορά κυρίως την ομαλή μας επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις χωρίς να μπαίνει σε κίνδυνο η σωματική μας ακεραιότητα και η μελλοντική μας καριέρα.

Η προσπάθεια να σώσουμε την φετινή χρονιά δεν πρέπει να βάζει σε κίνδυνο και να ρισκάρει το επαγγελματικό μας μέλλον».

Ποδοσφαιριστές Νίκης Βόλου:

«Με έκπληξη διαβάσαμε στα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης κοινή ανακοίνωση ΠΣΑΠ – ΠΕΠΠ για τον χρόνο προετοιμασίας μας και την ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματός μας.

Μετά από αγωνιστική απραξία ενός χρόνου και αποχή τριών μηνών από ομαδικές προπονήσεις (μόλις χθες, Τετάρτη, μπήκαμε στο γήπεδο σαν ομάδα) θεωρούμε ότι έξι εβδομάδες προπονήσεων είναι το ελάχιστο κατάλληλο χρονικό διάστημα προετοιμασίας για την αγωνιστική δράση. Θέλουμε η επιστροφή μας να γίνει με ασφάλεια, να αγωνιζόμαστε σε ένα υγιές αθλητικό περιβάλλον και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παίζει με την υγεία μας.

Σαν επαγγελματίες προπονητές και ποδοσφαιριστές, δεν θα δεχτούμε να υποθηκευτεί το μέλλον μας για οποιοδήποτε σκοπό, πόσο μάλλον όταν δεν μας συμβουλεύτηκαν ποτέ.

Το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Νίκη Βόλου».

Κατηγορία FOOTBALL LEAGUE NEWS

LIFT.TEK

DELIBALTADAKIS 300

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2021 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares