Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021 18:21

Νίκησε Αστέρα Βλαχιώτη και έπιασε κορυφή η Καλαμάτα

Με σκόρερ τον Σπαρτιάτη Νίκο Αναστασόπουλο (36′) και τον Λόρι Κέρη (86′) η Καλαμάτα νίκησε με 2-0 τον ακίνδυνο επιθετικά Αστέρα Βλαχιώτη και ανέβηκε ξανά στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα του νοτίου ομίλου της Football League. Η “Μαύρη Θύελλα” είναι μάλιστα χωρίς συγκάτοικο, καθώς ο Ιάλυσος γνώρισε τη συντριβή με 3-0 από τον μέχρι σήμερα ουραγό Ασπρόπυργο, ο οποίος δεν είχε βαθμό, αλλά και γκολ!

Η Καλαμάτα με “όπλο” για ένα ακόμη παιχνίδι την άμυνα, πανηγύρισε το τρίτο τρίποντο στο πρωτάθλημα και δεύτερο στο Δημοτικό Στάδιο, σκοράροντας από μία φορά σε κάθε ημίχρονο.

Οι γηπεδούχοι είχαν σε εξαιρετική μέρα τους Αναστασόπουλο και Κέρη που πιστοποίησαν με γκολ την καλή τους παρουσία. Η Καλαμάτα ήταν εμφανώς βελτιωμένη σε σχέση με το προηγούμενο εντός έδρας ματς με την Επισκοπή, αλλά απέναντι της βρήκε έναν αντίπαλο χαμηλότερης δυναμικότητας σε σχέση με τους Κρητικούς.

Οι Λάκωνες δεν απείλησαν καμία φορά την εστία του Ταϊρη και έδειξαν αδύναμοι δημιουργικά. Ενδεικτικό ότι σε πέντε αγωνιστικές, έχουν σκοράρει μόλις μια φορά, ενώ στα προηγούμενα τέσσερα παιχνίδια είχαν δεχτεί μόλις ένα γκολ. Σήμερα, ωστόσο, η Καλαμάτα αφότου πήρε το προβάδισμα, διαχειρίστηκε σωστά το παιχνίδι και χτύπησε για δεύτερη φορά, λίγο πριν το φινάλε.Να αναφέρουμε πως ο Αστέρας Βλαχιώτη διαμαρτύρεται για μια φάση πέναλντι.

Η ομάδα του Νίκου Αναστόπολου είχε σε τρομερή μέρα τον Αναστασόπουλο ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 36′. Στη συνέχεια διαχειρίστηκε καλά το ματς. Διατηρούσε εύκολα το προβάδισμά της. Δεν απειλήθηκε από τους Λάκωνες και πριν τελείωσει το ματς, με τον Κέρι στο 86ο λεπτό πέτυχε και δεύτερο τέρμα μετά από ωραία πάσα του Τριανταφυλλάκη.

Καλαμάτα (Αναστόπουλος): Tαΐρης, Κέρη, Μπακαγιόκο, Τσελεπίδης, Κωνσταντινόπουλος, Αναστασόπουλος (68′ Παπατόλιος), Παυλίδης (81′ Τριανταφυλλάκης), Σουμπίνιο (81′ Αλεξόπουλος), Φελίπε (68′ Μαρκόφσκι), Μαβινγκά, Μπουσμπίμπα (58′ Ηλιόπουλος).

Αστέρας Βλαχιώτη (Βαζάκας): Φαρμάκης, Κουρτέσης (72′ Ευαγγελιδάκης), Πρίκας, Κορνέζος, Μάγκας, Νικολάου, Καλλέργης (62′ Παπούλης), Μπρακαμόντε (81′ Παπουτζίδης), Σκεντεράι, Βερνάρδος (81′ Τουλουβασίλης), Μάρτσεφ (81′ Πατσαρούχας).

Πηγή: sportstonoto.gr

 

Κατηγορία SUPER LEAGUE 2

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares