Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2020 01:00

Αποστόλης Τσιριωτάκης: Θα παίξουμε μέχρι τέλους για τον Ερμή και την ιστορία του

Μπορεί ο Ερμής Κορυδαλλού να δίνει δύσκολη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία, όμως αυτό δε σημαίνει ότι τα βάζει κάτω αφού συνεχίζει να αγωνίζεται για την ιστορία και υστεροφημία του σωματείου.

Με οδηγό τον πρόεδρο Αποστόλη Τσιριωτάκη, που μπήκε μπροστά στα δύσκολα και με μία διοίκηση που εκπέμπει υγεία, ο Ερμής που απέκλεισε πριν λίγες ημέρες την ΑΕ Μοσχάτου για το Κύπελλο Πειραιά, παρουσίασε ένα πολύ καλό πρόσωπο και στους αγώνες πρωταθλήματος με Κερατσίνι και Καλλιθέα, όπου οι ήττες άφησαν γλυκόπικρη γεύση, αφού οι ''Κορυδαλλιώτες'' σίγουρα δικαιούταν βαθμούς και στα δύο παιχνίδια τα οποία χάθηκαν από καθαρή ατυχία και πιο συγκεκριμένα από αυτογκόλ.

Σε σχετική του τοποθέτηση στο sportcyclades.gr ο ισχυρός άνδρας του Ερμή, Αποστόλης Τσιριωτάκης, επισήμανε:

«Η ομάδα μας εκτός απ τη μεγάλη πρόκριση στο κύπελλο με αντίπαλο την πολύ καλή ομάδα του Μοσχάτου, στα δυο τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα με Κερατσίνι και Καλλιθέα θα μπορούσε να πάρει μέχρι και 6 βαθμούς και βρέθηκε με 0 με δυο αυτογκόλ», ενώ αναφερόμενος στην αγωνιστική μετάλλαξη, έπλεξε το εγκώμιο του προπονητή, Σταύρου Τζαναβάρα:

«Το σημαντικότερο όμως είναι ότι η ομάδα έχει βρει ρυθμό και παίζει πολύ ωραίο Ποδόσφαιρο! Και αυτό οφείλεται στην πολύ καλή δουλειά που γίνεται απ τον Σταύρο Τζαναβάρα!».

Όσο αφορά τη συνέχεια, ο πρόεδρος δεν κάνει εκπτώσεις αναφορικά με την ιστορία του Εμή Κορυδαλλού, λέγοντας χαρακτηριστικά: « Ο Ερμής θα συνεχίσει και θα τελειώσει το πρωτάθλημα παίζοντας μόνο για τον Ερμή και την μεγάλη ιστορία του».

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares