Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2020 14:05

Ανακοίνωση απάντηση από Γαντζουλα

Μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε, ο πρόεδρος της Κηφισίας, Βασίλης Γαντζούλας, θέλησε να απαντήσει στο πρόσωπο που προ ημερών τον χαρακτήρισε νεοπλουτο και ανήθικο. 

Αναλυτικά

Με απέραντη θλίψη για τους ηθικούς δημιουργούς της, διάβασα ανακοίνωση που φωτογραφίζει την ομάδα μου και εμένα, θλίψη που πηγάζει όχι τόσο για τα αναφερόμενα όσο για το ότι πρέπει να ασχοληθώ και να οδηγηθώ στην διαδικασία των απαντήσεων. «Κύριε» που υπογράφεις (;), μας αποκαλείς νεόπλουτους και ανήθικους εμάς και συγκεκριμένα εμένα. Και λέω εμένα, γιατί τυγχάνει αν δεν έχετε πληροφορηθεί σχετικά, να ηγούμαι της προσπάθειάς μας, ως Προεδρος επί δεκαπενταετία στην Κηφισιά Α.Ε. και που παρόλα τα χρόνια και τα λάθη είστε ο πρώτος και ο μοναδικός που, στα τόσα χρόνια της προεδρίας μου, με χαρακτηρίζει ως ανήθικο και νεόπλουτο. Τα λόγια μου δεν απευθύνονται αμιγώς σε εσένα που απλά σε βάζουν να υπογράψεις το κείμενο αλλά για αυτόν που πραγματικά το συνέταξε και το έγραψε. Σας ενημερώνω (εσένα και αυτόν) λοιπόν, ότι η Κηφισιά Α.Ε. μιλάει με ποδοσφαιριστές όπως όλες οι ομάδες και οι προπονητές, με τη διαφορά ότι η συζήτηση ξεκινάει με τις ερωτήσεις αν ανήκουν ή όχι στο σωματείο και αν εκπροσωπούνται ή όχι από ατζέντη. Σύμφωνα με αυτή την θεώρηση, επικοινώνησε και με τον αθλητικό «σκλάβο» σας και μας είπε να απευθυνθούμε σε σας. Φυσικά σας καλέσαμε και αποφύγατε να απαντήσετε στις κλήσεις μας, γνωρίζοντας τι επιζητούσαμε εμείς και τι εσείς (μην χάσετε τον «σκλάβο» ) και φυσικά δεν ασχοληθήκαμε εκ νέου. Η Κηφισιά Α.Ε. κάθε περίοδο επενδύει σε νεαρούς ποδοσφαιριστές δαπανώντας χρήματα και ικανοποιώντας στα πλαίσια της ποδοσφαιρικής λογικής τα ερασιτεχνικά σωματεία από τα οποία προέρχονται, αλλά δεν έχει ασχοληθεί ποτέ με πρακτικές τζουμπέ και σκλαβοπάζαρου που δίνουν το θρασύ δικαίωμα στα σωματεία ο ελλιπής νόμος μεταγραφών των ερασιτεχνών.

Υ.Γ.1: Φυσικά και θα υπάρξει απάντηση σας (που ασφαλώς δεν μας ενδιαφέρει καθόλου) αφού όπως έχετε δείξει σας αρέσει η ίντριγκα και η έκθεση στα social media αναζητώντας και προσμετρώντας τα like για να γεμίσετε το ματαιόδοξο και μικρόψυχο εγώ σας.

Υ.Γ.2: Η Κηφισιά Α.Ε. και εγώ, δεν πρόκειται να ασχοληθούμε ξανά με το θέμα, αν και απαντώντας πέσαμε χαμηλά αλλά δεν είμαστε διατεθειμένοι ούτε συνηθίζομαι να μοιάζουμε σε σας πιάνοντας πάτο.

Υ.Γ.3: Λέει κάποιος «Είτε γράψε κάτι που αξίζει να διαβαστεί είτε κάνε κάτι που αξίζει να γραφτεί». Τίποτε από τα 2 δεν κατάφερες

Με τιμή, Βασίλης Γαντζούλας

Πρόεδρος Δ.Σ. Κηφισιάς

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares