Σάββατο, 27 Ιουνίου 2020 21:06

Πάει για μεγάλο μπαμ με την απόκτηση Βέρμπη ο Αίας Σαλαμίνας

Στον Αίαντα Σαλαμίνας η διοίκηση του συλλόγου προσπαθεί να δημιουργήσει ένα αξιόλογο σύνολο ενόψει της νέας χρονιάς προκειμένου να σταθεί αξιοπρεπώς στη Γ Εθνική και να παρουσιάζει κάθε Κυριακή καλό ποδόσφαιρο.

Για να συμβεί αυτό θα πρέπει στο υπάρχον ρόστερ να ενσωματωθούν και κάποιοι αξιόλογοι ποδοσφαιριστές που θα δώσουν μεγαλύτερη ώθηση και ποιότητα στην ομάδα. Ήδη οι πρώτες κινήσεις έχουν γίνει με το σύλλογο σήμερα να φαίνεται ότι βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή που κατέχει την τέχνη του γκολ.Η αναφορά μας γίνεται στο Δημήτρη Βέρμπη τον πιο παραγωγικό επιθετικό των τελευταίων χρόνων που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ' και Δ' Εθνικής. Ο mr goal των εθνικών κατηγοριών έχει δεχτεί κρούση λίγες ημέρες μετά την αποδέσμευση του από την Κηφισιά και εφόσον δεν παρουσιαστεί διαφορά θα ενταχθεί στο δυναμικό της ομάδας.

Όσον αφορά το Βερμπη δεν χρειάζονται συστάσεις αφού μιλάμε για έναν επιθετικό που μπορεί μια του κινηση να σου πάρει ένα παιχνίδι.

Προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η Κηφισιά όπου έχει θητεύσει δύο φορές ενώ μεταξύ άλλων έχει περάσει από Αιγάλεω κατακτώντας δύο πρωταθλήματα στο τοπικό και στη Γ Εθνική όντας πρώτος σκόρερ. Παράλληλα έχει φορέσει τις φανέλες του Πανθηραικου, το Απόλλων Σμύρνης του Άρη του Πιερικού και του Ολυμπιακού Βόλου

 

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares