Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2020 21:56

Παίκτης της Ηλιούπολης ο Πέτρος Λεβέντης

Σπουδαία μεταγραφική επιτυχία ολοκλήρωσε ο ΓΣ Ηλιούπολης πριν από λίγο πραγματοποιώντας τη δεύτερη του κίνηση στη μεταγραφική περίοδο.

Συγκεκριμένα, στην ομάδα των νοτίων προαστίων θα ανήκει από εδώ και στο εξής ο 27χρονος αμυντικός, Πέτρος Λεβέντης.

Ο έμπειρος μπακ που μπορεί να καλύψει και θέση κεντρικού αμυντικού τα βρήκε σε όλα με τους ιθύνοντες του Ήλιου και έτσι μετά από δυο σεζόν στον Ήφαιστο Περιστερίου αποτελεί ποδοσφαιριστή του Ήλιου.

Το δελτίο τύπου

Η μεταγραφική ενίσχυση του ΓΣ Ηλιούπολης συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. Έτσι λοιπόν μετά την απόκτηση του σπουδαίου επιθετικού, Φάμπιο Ταβάρες, η ομάδα μας ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Πέτρο Λεβέντη. Γεννημένος στις 6/12/1992 (27 ετών), ο πολύπειρος αμυντικός που μπορεί να καλύψει θέση στόπερ αλλά και ακραίου μπακ, ξεκίνησε την καριέρα του στην Άμιλλα Περιστερίου ενώ στη συνέχεια μεταγράφηκε στον Ήφαιστο Περιστερίου.  Έπειτα μετακινήθηκε στον ΑΟ Περιστερίου και εν συνεχεία είχε μία εξαιρετική παρουσία στην Football League με την ομάδα της Καλλιθέας με 97 συμμετοχές. Ακολούθησαν Πανηλειακός και ο ιστορικός Εθνικός Πειραιά για να καταλήξει τα τελευταία δυο χρόνια και πάλι στον Ήφαιστο Περιστερίου. Διακρίνεται για τις σωστές τοποθετήσεις του καθώς και για το δυναμισμό που βγάζει στο παιχνίδι του.

Η κίνηση αυτή πιστοποιεί για ακόμη μια φορά τη διάθεση της επιτροπής ποδοσφαίρου να ενσωματώσει στο δυναμικό της ομάδας ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας.

Καλωσορίζουμε τον Πέτρο Λεβέντη και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares