Τρίτη, 18 Αυγούστου 2020 18:43

Μεζίνι: «Μετά από τόσο διάστημα αποχής, είμαστε διψασμένοι για νέους στόχους»

Ο Ανδρέας Μεζίνι παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα μας.

Του Ρωμανού Λειβαδίτη

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής που πέρυσι αγωνίστηκε στην Άνω Μερά Μυκόνου, παρουσιάστηκε πανέτοιμος για την έναρξη της νέας σεζόν. Μάλιστα, δε δίστασε να αποκαλέσει ως «ό,τι χειρότερο» έχει βιώσει, τη διακοπή της περσινής σεζόν. Διαβάστε παρακάτω, αναλυτικά την συνέντευξη του ποδοσφαιριστή.

Πώς σχολιάζεις την περσινή χρονιά και τι γεύση σας άφησε η διακοπή;

Η περσινή χρονιά ήταν μια δύσκολη χρονιά για εμάς, διότι είχαμε έρθει 15 νέα πρόσωπα στην ομάδα και έπρεπε γρήγορα να προσαρμοστούμε, πράγμα που καταφέραμε και πετύχαμε το στόχο τις ομάδας να μείνει στην κατηγορία. Θα τα είχαμε καταφέρει πολύ πιο νωρίς αν σε μερικά παιχνίδια ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι.

Πώς νιώθει ένας ποδοσφαιριστής όταν απέχει για τόσους μήνες από τη δουλειά που αγαπάει;

Η διακοπή ήταν ό,τι χειρότερο βίωσα προσωπικά. Σε κανέναν ποδοσφαιριστή δεν αρέσει να το να μην μπορεί να κάνει αυτό που αγαπάει και να πρέπει να κάτσει σπίτι του αναγκαστικά. Το να απέχεις τόσους μήνες από το γήπεδο είναι καταστροφή για κάποιον, όσο και να κάνει μόνος του προπονήσεις, είτε στο σπίτι του, είτε βγαίνοντας μόνος για τρέξιμο. Ακόμη και το πρόγραμμα του γυμναστή του δεν αρκεί ώστε ο ποδοσφαιριστής να επιστρέψει σε τοπ φόρμα, μετά από τόσους μήνες αποχή. Θέλει δουλειά πολλή!

Ποιοι οι στόχοι σου για φέτος;

Προσωπικός μου στόχος είναι να μπορώ να βάζω όσα περισσότερα γκολ και να βοηθάω την ομάδα μου να πετυχαίνει τον γενικότερο στόχο της.

Θεωρείς ότι η φετινή χρονιά θα έχει ένα έξτρα ενδιαφέρον λόγω του άδοξου φινάλε πέρυσι;

Η φετινή χρονιά θα είναι δύσκολη στο κομμάτι των συλλόγων που λόγω κορωνοϊού επλήγησαν. Οι περισσότερες ομάδες είναι οικονομικά σε πολύ κακή κατάσταση, όπως όλος ο κόσμος εννοείται! Εμείς σαν επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, μετά από τόσο διάστημα αποχής, είμαστε διψασμένοι για νέους στόχους και όνειρα και ελπίζω να τελειώσει όλο αυτό που ζούμε με τον κορωνοϊό και να βγούμε όλοι υγιείς!

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares