Παρασκευή, 09 Οκτωβρίου 2020 20:12

Η Ηλιούπολη ανακοίνωσε την απόκτηση του Μακρυωνίτη

Στην απόκτηση του 31χρονου τερματοφύλακα, Ηλία Μακρυωνίτη προχώρησε ο ΓΣ Ηλιούπολης.

Ο ικανότατος πορτιέρο τα βρήκε σε όλα με την ιστορική ομάδα και πλέον θα προπονείται από εδώ και στο εξής υπό τις οδηγίες του Σωτήρη Τζουμερκιώτη.

Μεταξύ άλλων έχει περάσει από Ιωνικό, Δόξα Μεγαλόπολης, ΑΕ Ηρακλείου, Ηλυσιακό, Γλυφάδα, Προοδευτική, Βύζαντα Μεγάρων.

Το δελτίο τύπου

Ο τερματοφύλακας Ηλίας Μακρυωνίτης αποτελεί μέλος του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΓΣ Ηλιούπολης. Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 10/04/1989 και η πρώτη του ομάδα, ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, ήταν η Προοδευτική (2006-07). Στη συνέχεια έπαιξε στον Βύζαντα Μεγάρων, στην Προοδευτική, στον Ανταγόρα Κω, στον ΠΑΟ Ρουφ, ενώ τη χρονιά 2012-13 συμφώνησε με την ΑΕΚ. Ακολούθησαν ο Ιωνικός, η Γλυφάδα, ο ΑΟ Χανιά, ο Ηλυσιακός, η ΑΕ Ηρακλείου, η Δόξα Μεγαλόπολης, ενώ στο δεύτερο μισό της αγωνιστικής περιόδου 2016-17 συμμετείχε στο ρόστερ του Πανελευσινιακού στη Football League (17 συμμετοχές). Τη χρονιά 2017-18 αγωνίστηκε στη Σπάρτη (Football League, 14 συμμετοχές), ενώ πριν από δυο σεζόν έπαιξε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνική με το Κερατσίνι (αρχικά) και με τον Ιωνικό στη συνέχεια.Η περσινή χρονιά βρήκε τον Μακρυωνίτη στον Ολυμπιακό Βόλου έχοντας συμμετοχή σε 11 ματς.

Ο ΓΣ Ηλιούπολης καλωσορίζει τον Ηλία Μακρυωνίτη στη μεγάλη «κυανερυθρη» οικογένεια, του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares