Σάββατο, 24 Απριλίου 2021 11:22

Πασαλίδης: «Έχω δείξει στην καριέρα μου ότι στα δύσκολα φαίνεται το ποιος είμαι»

O Xριστόφορος Πασαλίδης επιστρέφει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μας και δηλώνει έτοιμος για να μπορέσει να βοηθήσει τον σύλλογο να πετύχει τους στόχους της. Το 10 το καλό της ΑΕΜ μίλησε στο ΑΕΜ Μagazine δίνοντας το σύνθημα.

1)Επιστροφή στην αγωνιστική δράση για σένα .Ποιά τα συναισθήματα σου;

Απ: Περίμενα αυτή την στιγμή όσο τίποτα άλλο. Θέλω να δείξω μέσα από τις δυνατότητες μου ότι το Μοσχάτο είναι εδώ να δώσει απαντήσεις σε όλους!!!
2) Είσαι ο παίκτης στον οποίο η ομάδα στηρίζει πράγματα στο αγωνιστικό της κομμάτι αλλά και γενικά έχεις δείξει ότι τα δύσκολα σου ταιριάζουν .Την Κυριακή το ματς είναι σαν τελικός. Ζεις για τέτοια ματς;
Απ: Πραγματικά ζω για τα δύσκολα. Εχω δείξει σε όλη μου την καριέρα ότι στα δύσκολα φαίνεται το ποιός είμαι! Περιμένω πως και πως να την Κυριακή ώστε τα λόγια μου να γίνουν πράξεις.
3)Το ξεκίνημα δεν ήταν το καλύτερο δυνατό για την ομάδα που έχει ένα ρόστερ υψηλού επιπέδου..Είστε έτοιμοι για την απόλυτη επιστροφή;
Απ Οσον αφορά στο ξεκίνημα αυτά είναι πράγματα που συμβαίνουν σε κάθε ομάδα. Αυτό που έχει σημασία είναι να μην να μην σκύβουμε το κεφάλι και να κοιτάμε μπροστά. Η Κυριακή είναι ο καθρέφτης! Ο καθένας μας πρέπει να βάλει τα δυνατά του ώστε η ομάδα να πετύχει τον στόχο της!
4) Μήνυμα στον κόσμο
Απ: Ο κόσμος να κάνει υπομονή και να μας έχει εμπιστοσύνη. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο!

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

LIFT.TEK

Ovo iatrika 350

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2021 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares