Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2021 11:31

Άγιος Ιερόθεος: Αναμονή για την έναρξη του πρωταθλήματος

Την οριστικοποίηση της ημερομηνίας έναρξης του πρωταθλήματος περιμένουν στον Άγιο Ιερόθεο προκειμένου να πάρουν τις αποφάσεις τους για τη διεξαγωγή ακόμη ενός φιλικού αγώνα.

Εφόσον η πρεμιέρα γίνει κανονικά, στις 3 Οκτωβρίου, όπως ισχύει αυτή τη στιγμή, οι κιτρινόμαυροι θα μπουν από Δευτέρα στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους με προπονήσεις. Στην περίπτωση που υπάρξει νέα παράταση στην έναρξη, ο Πέτρος Ζουρούδης θα στραφεί στον προγραμματισμό άλλου ένα τεστ για το επόμενο σαββατοκύριακο.

Προς το παρόν, οι ποδοσφαιριστές του 42χρονου τεχνικού θα πάνε με προπονήσεις μέχρι την Παρασκευή, ενώ το προσεχές σαββατοκύριακο θα πάρουν διήμερο ρεπό για τις απαραίτητες ανάσες από την απαιτητική έως τώρα προετοιμασία. Άλλωστε, μέχρι στιγμής η ομάδα του Περιστερίου έχει παίξει έντεκα φιλικά παιχνίδια, έχοντας παρουσιάσει αρκετά καλό πρόσωπο. Μάλιστα, στα δυτικά προάστια τονίζουν πως η ομάδα είναι πανέτοιμη για την έναρξη, αν και κατά πάσα πιθανότητα θα υπάρξουν κάποιες τελευταίες «πινελιές» στο ρόστερ.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares