Πέμπτη, 16 Δεκεμβρίου 2021 12:53

Παρελθόν ο Πράπας από τον Καραβά

Το εξής δελτίο τύπου εξέδωσε ο Καραβάς

Παρελθόν από την θέση του Συνεργάτη-Β. Προπονητή αποτελεί ο κ.Πράπας Γεώργιος,ο οποίος παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους μετά από δύο αγωνιστικές σεζόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας.

Η Διοίκηση του ΑΟ ΚΑΡΑΒΑ,σεβάστηκε την απόφαση του αυτή και του εύχεται τα καλύτερα στην συνέχεια της προπονητικής του καριέρας,η πόρτα της ομάδας μας θα είναι πάντα ανοιχτή.
Εις το επανιδείν.
Παρακάτω παρατίθεται η επιστολή της παραίτησης
Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα του ΑΟ ΚΑΡΑΒΑ και κυρίως τους Προέδρους,Ιωσήφ Ρούσσο, Χρήστο Σκανδάλη και Γκούμα Βασίλειο,για την εμπιστοσύνη και εκτίμηση που έδειξαν στο πρόσωπο μου, αυτόν τον 1.5 χρόνο που βρίσκομαι στην ομάδα,από το πόστο του Συνεργάτη-β.Προπονητή!
Επίσης ενα ειλικρινές και γεμάτο ευγνωμοσύνη ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους προπονητές που συνεργάστηκα στην ομάδα του ΑΟ ΚΑΡΑΒΑ κ.Βασιλειάδη Ελευθέριο,κ.Αντωνόπουλο Γεώργιο,κ.Σπάθα Βασίλειο που με βοήθησαν και με έκαναν καλύτερο προπονητή και άνθρωπο!!Δεν μπορώ να παραλείψω από τις ευχαριστίες μου, τον Γεν.Αρχηγό και πραγματικό στρατιώτη της ομάδας αυτής,τον κ.Σκανδάλη Βασίλειο,όπως και την υπεύθυνη τύπου της ομάδας κ.Γιανναδοπούλου Νανά.Τέλος,Ευχαριστώ για την συνεργασία μας, τους πραγματικούς πρωταγωνιστες αυτής της ομάδας,που δεν είναι άλλοι από τους ποδοσφαιριστές μας!
Εύχομαι καλή τυχη στον κόουτς Σπάθα και στην ομάδας,στην προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει από την αρχή της σεζόν, για μια αξιοπρεπής πορεία και παραμονή στην Γ εθνική!
Εις το επανιδείν..

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

AKADIMIES PANNAXIAKOS

BANNER PAS NAXOU 2021

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2022 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares