Τρίτη, 28 Δεκεμβρίου 2021 10:46

Λυμπερόπουλος: Χρειαζόμαστε μεταγραφική ενίσχυση για να πετύχουμε σύντομα τον στόχο της παραμονής [vid]

Τις προοπτικές που υπάρχουν, ώστε στο μέλλον να συνεχιστούν οι επιτυχίες της ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ στους αγωνιστικούς χώρους, ανάλυσε ο πρόεδρος της Ερμιονίδας, Αργύρης Λυμπερόπουλος, μιλώντας το βράδυ της Δευτέρας (27/12) στην αθλητική εκπομπή «Spor στο ΙΟΝΙΑΝ», στο «Ionian Channel», και στον δημοσιογράφο Διονύση Μπινιώρη.

Ο Αργύρης Λυμπερόπουλος, μίλησε για πολλά θέματα και τόνισε ότι όλοι στον σύλλογο, διοίκηση και προπονητικό τιμ, έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η ομάδα μας χρειάζεται ενίσχυση από έμπειρους παίκτες, ώστε σε συνδυασμό με το τωρινό έμψυχο δυναμικό να επιτευχθεί η παραμονή στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Στο πλαίσιο αυτό στάθηκε και στη σημασία που έχει για τον σύλλογο η γενική συνέλευση, που έχει προκηρυχτεί για την Τετάρτη (29/12) στις 17:30 στο Γενικό Λύκειο Κρανιδίου, καλώντας τον κόσμο και όσοι βοηθούν την ομάδα να δώσουν το «παρών».

Ο Αργύρης Λυμπερόπουλος αναφέρθηκε στη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας μας, στηριζόμενη κυρίως σε παιδιά από την επαρχία μας και από τις ακαδημίες.

Επισήμανε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο σύλλογος – όπως και άλλες ομάδες – ειδικά στον οικονομικό τομέα, ενώ καυτηρίασε τη διαιτησία και τις αποφάσεις της στον τελευταίο αγώνα κόντρα στον Φοίνικα Νέας Επιδαύρου, υπογραμμίζοντας ξανά ότι καθόρισε το τελικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όσα είπε ο πρόεδρος της ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ, Αργύρης Λυμπερόπουλος, ευχόμενος πρώτα σε όλους Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά:

  • Για τη διαιτησία στον αγώνα με τον Φοίνικα Νέας Επιδαύρου, αλλά και γενικότερα τόνισε:


«Όπως υπογραμμίσαμε και στην ανακοίνωση μας μετά τον αγώνα με τον Φοίνικα Νέας Επιδαύρου, εμείς σπάνια παίρνουμε δημόσια θέση, είτε υπέρ της διαιτησίας, είτε κατά. Αυτό δεν είναι στη φύση της ομάδας μας εδώ και χρόνια, θα έλεγα σε όλη την ιστορία της. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι έγιναν κάποια πράγματα, τα οποία μας δυσαρέστησαν και πιστεύουμε ότι καθόρισαν το τελικό αποτέλεσμα.
Όπως η αποβολή στο 75’ του τερματοφύλακά μας, ενώ η μπάλα δε χτύπησε στο χέρι του, έχουμε και βίντεο, που το δείχνει αυτό, το έχουμε αναρτήσει. Υπήρξαν και άλλες φάσεις εναντίον μας, όπως η μη αποβολή αντίπαλου παίκτη. Σε γενικές γραμμές ήταν μία διαιτησία που μας πίκρανε αρκετά, ενώ στον αγώνα ήμασταν καλύτερη ως ομάδα. Με τις αποφάσεις του διαιτητή νομίζουμε ότι αλλοιώθηκε το τελικό αποτέλεσμα και αυτό έγινε εις βάρος μας.
Εγώ να σας πως κάτι, είμαι χρόνια στο ποδόσφαιρο και σ’ αυτές τις κατηγορίες. Δε θέλω να πω ότι γενικά η διαιτησία έχει “άσχημο πρόσωπο”. Ίσα, ίσα, θα πω ότι μετά το 2010, με δεδομένο ότι από τότε “σφυρίζουν” νέα παιδιά στους αγώνες της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, ρέφερι σε σχετικά μικρή ηλικία, που έχουν μέλλον, έφτιαξε πολύ η διαιτησία. Νομίζω ότι καμιά φορά, εάν γίνονται κάποια πράγματα, δε θέλω να πω ότι αυτά συμβαίνουν αυτά από σκοπιμότητα, αλλά τα λάθη γίνονται και έχουν καταγραφεί».

  • Για τον 5ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, την πορεία της ομάδας μας, την πολιτική της να στηρίζεται σε ντόπιους παίκτες και τις οικονομικές δυσκολίες, μετά και τα νέα μέτρα για τον κορονοϊό, υπογράμμισε:


«Καταρχήν να πούμε ότι είμαστε σ’ έναν δύσκολο όμιλο, εάν λάβουμε υπόψη ότι υπάρχουν αθηναϊκές ομάδες που παραδοσιακά είναι καλές και δυνατές. Επίσης, στον όμιλό μας έχουμε και δυο ομάδες από νησιά, κάτι που επιφέρει και άλλες δυσκολίες, εκτός από τις αγωνιστικές, όπως η μετακίνηση, γεγονός που ανεβάζει αρκετά τα έξοδα. Να σας δώσω να καταλάβατε, εμείς στον πρώτο γύρο παίξαμε εκτός έδρας με Μύκονο και Σαντορίνη και κάθε αποστολή, μαζί με το ταξίδι, στοίχισε από 4.000 ευρώ.
Αυτό το γεγονός, καταλαβαίνετε ότι, εκτός από την αγωνιστική προσπάθεια που κάνει κάθε ομάδα, όχι μόνο εμείς, αλλά και οι υπόλοιπες, δυσκολεύει και την οικονομική πλευρά, το να μπορεί δηλαδή ένας σύλλογος να ανταπεξέλθει. Εάν πάρουμε ως δεδομένο, αυτά που ανακοινώθηκαν, σχετικά με τα νέα μέτρα, ότι θα ζήσουμε μια κατάσταση που τη ζήσαμε πέρυσι, με καθόλου φιλάθλους, ή με λίγους φιλάθλους στις κερκίδες, καταλαβαίνετε ότι τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα για όλες τις ομάδες της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.
Όσο για την αγωνιστική πορεία της ομάδας δεν είμαστε ικανοποιημένοι. Εμείς ξεκινήσαμε και φέτος, στηριζόμενοι σε παίκτες από την επαρχία μας. Να σας δώσω να καταλάβετε, έχουμε στο έμψυχο δυναμικό 23 ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων οι 20 είναι από τον δήμο μας, την Ερμιονίδα.
Αυτή την πολιτική, την ξεκινήσαμε από την περσινή αγωνιστική περίοδο, κύλησε αρκετά καλά, ανέβηκαν στην πρώτη ομάδα πολλά παιδιά από τις ακαδημίες μας και φέτος το συνεχίσαμε. Αυτή τη στιγμή κάποια άτυχα αποτελέσματα, εξαιρουμένου τον τελευταίο αγώνα και τα όσα έγιναν με τη διαιτησία, μας έχουν φέρει πιο πίσω και φαίνεται ότι μας λείπει η εμπειρία. Χάσαμε για παράδειγμα στην έδρα μας από τον Φωστήρα γι’ αυτόν τον λόγο, ενώ ήμασταν καλύτεροι ως ομάδας μέσα στο γήπεδο. Σ’ αυτό το συμπέρασμα έχουμε καταλήξει και με τον προπονητή μας, ότι απουσιάζει από το σύνολό μας η εμπειρία.
Εδώ να σας πω έχουμε προγραμματισμένη μια γενική συνέλευση την Τετάρτη, ώστε να ενημερώσουμε τον κόσμο μας, που στηρίζει και οικονομικά την ομάδα, για τη μέχρι τώρα πορεία μας και να χαράξουμε αυτή που θα ακολουθήσουμε στο μέλλον, ώστε να καταφέρουμε τους στόχους μας και την παραμονή στην κατηγορία. Αυτή τη στιγμή είμαστε έναν βαθμό κάτω από τη ζώνη».

  • Για το τι περιμένει από τη γενική συνέλευση, για το εάν θα γίνει ενίσχυση της ομάδας και για το τι λείπει από τον σύλλογο μας, επισήμανε:


«Όλοι στην ομάδα έχουμε καταλήξει στο συμπέρασμα ότι χρειαζόμαστε ενίσχυση, ειδικά από έμπειρους παίκτες, που γνωρίζουν τη συγκεκριμένη κατηγορία, ώστε να εξασφαλίσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την παραμονή μας. Σ’ αυτό έχουμε καταλήξει τόσο η διοίκηση, όσο και το προπονητικό τιμ. Πάνω σ’ αυτό το γεγονός θα βασιστούμε και θα απευθυνθούμε στον κόσμο μας, ζητώντας και από αυτόν τη βοήθειά του. Διότι όπως σε όλα τις δραστηριότητες, ειδικά αυτή την περίοδο, το οικονομικό κομμάτι, αποτελεί μια σημαντική δυσκολία, και το γνωρίζουν αυτό, ειδικά όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο.
Πιστεύουμε ότι, όπως όλα αυτά τα χρόνια, που ο κόσμος της Ερμιονίδας ανταποκρίνεται, αυτοί που αγαπούν την ομάδα, θα είναι κοντά μας και τώρα και θα πετύχουμε αυτόν τον στόχο».

  • Για την οικονομική βοήθεια από τις Αρχές του τόπου μας και τις αθλητικές εγκαταστάσεις μας, υπογράμμισε:


«Οι Αρχές του τόπου δεν έχουν βοηθήσει οικονομικά πολύ. Φέτος ανταποκρίθηκαν, όμως, στο αίτημά μας, για τη φροντίδα του γηπέδου, που ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση. Εκτός από τα πάγια έξοδα, που καλύπτει ο δήμος Ερμιονίδας, η ίδια αρχή πλήρωσε το κόστος για την τοποθέτηση χλοοτάπητα, κάτι που δεν το πετύχαμε απόλυτα. Παίζουν, βέβαια, ρόλο και οι κλιματολογικές συνθήκες, η συντήρηση, όλα αυτά τα πράγματα. Γενικά με το γήπεδο υπάρχει ένα πρόβλημα, δεν κάνουμε προπόνηση στη φυσική μας έδρα, κάνουμε σε άλλο γήπεδο, που έχει πλαστικό χλοοτάπητα σε πολύ καλή κατάσταση, και είναι κάποια χιλιόμετρα μακριά. Βρίσκεται στο χωριό Ηλιόκαστρο, που ανήκει στον δήμο μας, αλλά είναι περίπου 15 λεπτά απόσταση. Αυτά είναι πράγματα που αποτελούν τροχοπέδη για την ομάδα μας. Δεν είναι η απόσταση αυτό που μας δυσκολεύει τόσο πολύ, όσο το γεγονός ότι δε χρησιμοποιούμε το γήπεδο, το οποίο δίνουμε τους επίσημους αγώνες για το πρωτάθλημα και αυτό μας επηρεάζει αγωνιστικά, ξεκινάμε τα εντός έδρας ματς από την ίδια… αφετηρία με τους αντιπάλους μας».
Στο τέλος ο Αργύρης Λυμπερόπουλος έστειλε ευχές στο «Ionian Channel» και σε όλον τον κόσμο, εν όψει και της νέας χρονιάς: «Σας ευχαριστώ πολύ που μου δώσατε την ευκαιρία να μιλήσω και να κάνω γνωστές τις θέσεις μας. Θέλω να ευχηθώ ο καινούριος χρόνος να μην είναι σαν αυτόν που πέρασε, να είναι καλύτερος. Και όσο είναι δυνατόν να απαλλαχτούμε από αυτόν τον… βραχνά που μας έχει βρει, εννοώ τον κορονοϊό».

Δείτε εδώ όσα είπε ο Αργύρης Λυμπερόπουλος από το 19:50 και μετά...

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares