Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2022 14:30

Δρακόπουλος: «Την Κυριακή ξεκινάμε ουσιαστικά έναν μικρό... μαραθώνιο»

Οι αλλεπάλληλες αναβολές αγώνων σε συνδυασμό με τη δυσχερή βαθμολογική θέση του στον 5ο όμιλο, έχουν ως αποτέλεσμα για τον Άρη Σκάλας να είναι υποχρεωμένος το επόμενο διάστημα να αντιμετωπίσει ένα ιδιαιτέρως επιβαρυντικό πρόγραμμα, με αγώνες υψηλών απαιτήσεων.

Η ομάδα της Λακωνίας θα αντιμετωπίσει Χαραυγιακό (εντός), Άγιο Ιερόθεο (εκτός), Παναρκαδικό (εκτός), ΑΕ Ερμιονίδας (εκτός) και Σαντορίνη (εντός), με τον Αντώνη Δρακόπουλο να υπογραμμίζει μέσω του Soccerlive πως η ομάδα του μπαίνει σε έναν... μαραθώνιο!

«Έρχεται μία σειρά από πέντε αγώνες, πάρα πολύ δύσκολους, ξεκινώντας από την Κυριακή (30/1) με τον Χαραυγιακό και τελειώνοντας στο παιχνίδι με τη Σαντορίνη. Η ομάδα ουσιαστικά έχει ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα, με τρία παιχνίδια εκτός και δύο εντός, μέσα σε ένα διάστημα δεκαπέντε ημερών» σημείωσε αρχικά ο έμπειρος προπονητής, που θα κάνει ντεμπούτο στον πράσινο πάγκο, για να συνεχίσει: «Την Κυριακή ξεκινάμε ουσιαστικά έναν μικρό... μαραθώνιο, με αντίπαλο μία ομάδα, που έχει μόλις δύο βαθμούς διαφορά από εμάς. Αυτό από μόνο του φανερώνει την κρισιμότητα του παιχνιδιού! Γνωρίζουμε ότι ο Χαραυγιακός θα έρθει με όλες του τις δυνάμεις να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Από την πλευρά μας θα πρέπει να είμαστε το ίδιο δυνατοί, πολύ περισσότερο παθιασμένοι και συγκεντρωμένοι για να μπορέσουμε να πάρουμε τους βαθμούς και μια... ανάσα».

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares