Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2022 23:23

Ξεκίνημα με νίκη το Μοσχάτο απέναντι στον Άγιο Ιερόθεο

Δίχως να εντυπωσιάσει με την απόδοσή του, αλλά και χωρίς να απειληθεί, το Μοσχάτο μπήκε νικηφόρα στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, καθώς επικράτησε με 1-0 του Άγιου Ιερόθεου.

Στο γήπεδο Μοσχάτου και σε παιχνίδι για τον 5ο όμιλο, οι πράσινοι ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, περιορίζοντας σε παθητικό ρόλο τους «κιτρινόμαυρους», που έδειξαν τη διάθεση να «κλέψουν» κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Το γκολ που έκανε τη διαφορά σημειώθηκε στο 52ο λεπτό με εξ επαφής κεφαλιά του Ψυχογιού, έπειτα από αδράνεια της άμυνας και με τον γκολκίπερ Μανωλικίδη να βρίσκεται εκτός ισορροπίας. Στο 85ο λεπτό οι γηπεδούχοι «άγγιξαν» το δεύτερο γκολ σε θαυμάσια προσπάθεια του Πασαλίδη, ο οποίος έστειλε την μπάλα αρχικά στο κάθετο δοκάρι και εν συνεχεία άουτ με ανάποδο ψαλίδι.

Διαιτητές: Φωστέρης, Τσελεπιδης-Τσελιος (Ανατολικης Αττικης)

ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ: Σταματόπουλος, Σταύρου, Σιμονιάν, Ανδρίκος, Τζωρτζάτος (59' Τζέλη), Γκόγκα, Μπόρι, Νιζάμης (83' Παυλάκης), Ψυχογιός, Πασαλίδης, Κουτσούμπας (78' Θεοδώρου)

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Αντώνης Δρακόπουλος): Μανωλικίδης, Σταθακόπουλος (46' Ασημάκης), Συμάκου, Θεοδώρου, Ρόππας, Λουίτζι, Ζιώβας (65' λ.τρ. Γκαρτζονίκας), Καρβέλης (46' Χολέβας), Λαμσελάρι, Καμινιώτης (70' Κωτσερίδης), Σίλβα (78' Τσαπούρας).

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares