Κυριακή, 26 Μαρτίου 2023 19:41

Νίκη και «άλμα σωτηρίας» για το Κερατσίνι

Μία από τις σημαντικότερες νίκες του τη φετινή σεζόν πανηγύρισε σήμερα (26/3) το Κερατσίνι και έκανε «άλμα» για τη σωτηρία του στη Γ' Εθνική!

Στο γήπεδο «Π. Σαλπέας» η ομάδα του Π. Κωνσταντακόπουλου επικράτησε με 3-1 του ΑΟ Πόρου, με τον νεαρό Δημήτρη Καλαμβόκη να κάνει ονειρεμένη εμφάνιση, σημειώνοντας χατ τρικ και οδηγώντας τους «ροσονέρι» στο «τρίποντο»!

Μόλις στο 9ο λεπτό ο 18χρονος άσος άνοιξε το σκορ με κοντινό σουτ μετά από σέντρα του Ρόππα (1-0), με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν να αντιδράσουν και να βρίσκουν δίχτυα στο 20' με πλασέ του Μέμμου. Ωστόσο, το γκολ δεν μέτρησε, καθώς ο πρώτος βοηθός Κουλοχέρης σήκωσε το σημαιάκι και υπέδειξε σε θέση οφσάιντ τον σκόρερ. Τελικά, οι Κρητικοί έφτασαν στην ισοφάριση στο 39', όταν ο διαιτητής Ωραιόπουλος έδειξε την άσπρη βούλα σε χέρι του Σουβατζόγλου και ο Καστελλιανάκης ευστόχησε στο πέναλτι για το 1-1.

Το Κερατσίνι ανέκτησε το προβάδισμα στο 55', όταν ο Μενδρινός έκανε το γύρισμα και ο Καλαμβόκης με κοντινό πλασέ έγραψε το 2-1! Στο 62ο λεπτό ήταν η σειρά των γηπεδούχων να κερδίσουν πέναλτι, όμως ο Μουκίδης νικήθηκε από τον Δ. Ζαφείρη, που απέκρουσε σε κόρνερ. Με την εκτέλεσή του, όμως, από τον Μενδρινό ήρθε το τρίτο γκολ για το Κερατσίνι, χάρη σε κοντινή κεφαλιά του Καλαμβόκη (3-1)!

Ο Πόρος προσπάθησε να αντιδράσει και, μάλιστα, είχε δοκάρι στο 73ο λεπτό σε διαγώνιο σουτ του Μέμμου. Ωστόσο, δεν μπόρεσε να αποσπάσει κάτι θετικό από το παιχνίδι και, μοιραία, βυθίστηκε ακόμη περισσότερο στην κατάταξη.

Διαιτητές: Ωραιόπουλος (Δωδεκανήσου), Κουλοχέρης-Παντελίδου (Ανατ. Αττικής)

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ (Πάρης Κωνσταντακόπουλος): Καπούταγλης, Δούμουρας (91' Βαττής), Πάππος, Ρόπας, Βύρης (79' Κοντογιαννάτος), Σουβατζόγλου, Μενδρινός (79' Λούβης), Χαρίτος, Καλαμβόκης, Μουκίδης (64' Μαχμουτάι)

ΑΟ ΠΟΡΟΥ (Γιάννης Χατζησεβαστός): Δ. Ζαφείρης, Μπάμπης, Νάκας (77' Καλαϊτζάκης), Τουτουδάκης, Σημαιάκης (87' Πακιουφάκης), Γροσδάνης (54' Φρόκκου), Καλαμιώτης (77' Αγριμάκης), Σένκα, Κουτάντος, Καστελλιανάκης, Μέμμος (87' Αλ. Ζαφείρης).

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares