Κυριακή, 09 Απριλίου 2023 17:17

Το Μοσχάτο «λύγισε» το Κερατσίνι στο 90+4'

Αποφασισμένοι να δώσουν τη μάχη για τη σωτηρία μέχρι το τελευταίο... δευτερόλεπτο του πρωταθλήματος είναι στο Μοσχάτο και το αποδεικνύουν κάθε αγωνιστική!

Σε ένα αγώνα τον οποίο καλούνταν να δώσουν με την... πλάτη στον τοίχο, οι πράσινοι λύγισαν στο 94' το Κερατσίνι και πήραν τη νίκη με 2-1, μειώνοντας στους τρεις βαθμούς την απόσταση από τις θέσεις την ένατη θέση στην κατάταξη του 5ου ομίλου!

Στο δημοτικό γήπεδο Μοσχάτου η «Ένωση» ευτύχησε να προηγηθεί στο 35ο λεπτό χάρη σε πλασέ του Κουτσούμπα μετά από πάσα του Χαλβατζίου (1-0), με τους «ροσονέρι» των πολλών προβλημάτων και απουσιών να αντιδρούν στις αρχές του δευτέρου ημίχρονου, φτάνοντας στην ισοφάριση στο 52' με πλασέ του Καλαμβόκη μετά από σέντρα του Νταγκουνάκη (1-1). Οι γηπεδούχοι πίστεψαν στη νίκη και δικαιώθηκαν λίγο πριν την εκπνοή! Αφού πρώτα έχασαν κάποιες ευκαιρίες για να προηγηθούν νωρίτερα, στο 94' ο Χαλβατζίου εκτέλεσε κόρνερ και ο Σταύρου εκμεταλλεύτηκε σύγχυση στην άμυνα, για να γράψει από κοντά το 2-1 και να δώσει το έναυσμα για ξέφρενους πανηγυρισμούς!

Διαιτητές: Κόκκινος (Χαλκιδικής), Μπιμπάκης (Ηρακλείου)-Χρυσαΐδης (Χαλκιδικής)

ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ (Πέτρος Δημητρίου): Τσάκαλος, Σταύρου, Ξενιτόπουλος, Ανδρίκος, Παντίδος, Κατίδης, Λάμπρου, Ψυχογιός, Χαλβατζίου, Κουτσούμπας (60' Ζορμπάς), Τζωρτζάτος (60' Βαλμάς)

ΑΠΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ (Πάρης Κωνσταντακόπουλος): Καπούταγλης, Νταγκουνάκης, Μαχμουτάι, Μενδρινός (89' Αγγελάκης), Δούμουρας, Κοντογιαννάτος, Καλαμβόκης, Χαρίτος, Λουβής, Βαττής, Μουκίδης (70' Σαουλιας).

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares