Δευτέρα, 14 Αυγούστου 2023 13:34

Η Προοδευτική ανακοίνωσε Παπουτσογιαννόπουλο

Μια αποχώρηση και μια σημαντική προσθήκη περιλάμβανε η σημερινή μέρα για την Προοδευτική.

Συγκεκριμένα αποχώρησε από τους βυσσινί ο Παναγιώτης Αρναούτογλου. Ο αριστεροπόδαρος άσος παρόλο που αποκτήθηκε πριν λίγες μέρες ανακοίνωσε στην ομάδα ότι λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων αδυνατεί να παρακολουθεί το πρόγραμμα των καθημερινών διπλών προπονήσεων και είναι πολύ πιθανό να σταματήσει ακόμα και το ποδόσφαιρο προκειμένου να αφιερωθεί στη δουλειά του.

Οι βυσσινί πραγματοποίησαν πριν από λίγο μια πολύ ποιοτική μεταγραφή. Με το φοίνικα στο στήθος θα αγωνίζεται από τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά ο Θοδωρής Πάπουτσογιαννόπουλος. Ο 29χρονος άσος αγωνίζεται με μεγάλη επιτυχία σε όλες τις θέσεις της άμυνας. Έχει πολύ πλούσιο βιογραφικό. Ξεκίνησε από τον Ατρόμητο Αθηνών και στην καρίερα του έχει περάσει με επιτυχία από Νίκη Βόλου, Ιωνικό, Αιγινιακό, Καλαμάτα, Ολυμπιακό Βόλου, Χανιά, Αιγάλεω πάντα στη super league 2 ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στον ΠΑΟ ΡΟΥΦ. Έχει περάσει και από τη Λέφσκι Σόφιας καθώς και τις μικρές εθνικές ομάδες. Έρχεται με πολύ διάθεση στην Προοδευτική ενώ έχει συνεργαστεί στο παρελθόν και με το Δημήτρη Αρναούτη. Καλώς όρισες Θοδωρή στην Προοδευτική μας!!!

Ο Μιχάλης Πράνταλος ύστερα από αμοιβαίες εξηγήσεις που δόθηκαν λύθηκε κάποιο θέμα που είχε προκύψει και παραμένει κανονικά στο δυναμικό της Προοδευτικής.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares