Παρασκευή, 25 Αυγούστου 2023 18:14

Η Θύελλα Ραφήνας «λύγισε» σε φιλικό στην Κερατέα τον Κεραυνό

Την ευκαιρία για χρήσιμα συμπεράσματα είχαν ο Λ. Καραδήμος και ο Ν. Μεσολόγγης σε Κεραυνό Κερατέας και Θύελλα Ραφήνας, αντίστοιχα.

Οι δύο ομάδες είχαν φιλική αναμέτρηση στο δημοτικό στάδιο Κερατέας, με τους «λιγνιτωρύχους» να παίρνουν τη νίκη με 2-0, αλλά και τους γηπεδούχους να ικανοποιούν τον προπονητή τους με την παρουσία τους, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο.

Το σκορ άνοιξε ο Φύτρος με σουτ στο 44ο λεπτό (0-1), ενώ στο 60' ο Χίσο ευστόχησε σε πέναλτι που κέρδισε ο Ψυχογιός για το τελικό 0-2. Από πλευράς «μπλε» δεν έπαιξαν οι Σούλτσε, Σάκα και Γιαννόπουλος.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ (Λουκάς Καραδήμος): Σκαλαίος, Δαρδαμάνης, Ντόβας, Ν. Βαγγέλι, Τζαβάρας, Παπασπύρος, Καπαματζιάν, Τραγουστής, Ζώης, Μπουντόπουλος, Σαχσανίδης

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Καλογερόπουλος, Μπουγιούκος, Κατσίκης, Κρητικός, Πασκάλ, Π. Βαγγέλι

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης): Κουμής, Σαμάρκος, Φύτρος, Τσούκας, Ανδρίκος, Μαρτίνος, Γούλας, Ντάφλας, Κοτσάκης, Γκούμας, Κοντογιάννης

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Καραστέργιος, Πιέτρι, Φλώρος, Μαντζώρος, Σαντίκου, Σουλτανίδης, υπό δοκιμή, Ντόκο, Ψυχογιός, Μακροδημήτρης, Χίσο, υπό δοκιμή, Παπαδημητρίου, Κουλαξιζέλης.

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares