Δευτέρα, 04 Σεπτεμβρίου 2023 14:57

Εκτός έδρας νίκη στο τελευταίο φιλικό για τη Θύελλα Ραφήνας

Σε υψηλό βαθμο ετοιμότητας φάνηκε να βρίσκεται η Θύελλα Ραφήνας στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας που έδωσε με αντίπαλο τον Περαμαϊκό εκτός έδρας.

Η νίκη με 1-3 συνοδεύτηκε με καλή εμφάνιση για τους πράσινους του Νίκου Μεσολόγγη που είχαν σε τρομερή ημέρα τον Γκούμα που σκόραρε δυο φορές.

Στο 3' ο Μαντζώρος με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Γκούμα έκανε το 0-1, με τον τελευταίο στο 25' με σουτ εκτός περιοχής να σημειώνει το 0-2. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 40' με φάουλ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-3.

Οι γηπεδούχοι που δείχνουν ότι χρειάζονται ενίσχυση και δουλειά το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο σκορ στο 60' με τον Σουβατζόγλου με πλασέ.

ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ (Φώτης Θανέλλας) Θεολόγης, Πάππος, Τζιάτζιος, Σουβατζόγλου, Βέσι, Σερμάδι, Ένι, Μπαλωμένος, Κοντογιαννάτος, Καλαμάρης (Υπο Δοκιμήν), Ενγκουέμα (Υπο Δοκιμήν).

Έπαιξαν ακόμη οι: Μαρίνης, Καραγιαννίδης (Υπο Δοκιμήν), Ηλιόπουλος Θ., Ηλιόπουλος Στ., Κοκκόνης, Μπιλικαϊδης (Υπο Δοκιμήν), Παναγιωτάκης.

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Νίκος Μεσολογγης) Κουμής, Αγγέλης, Μαντζώρος, Ανδρίκος, Φύτρος, Γκούμας, Ντάφλας, Τσούκας, Ψυχογιός, Γούλας, Χίσο.

Έπαιξαν ακόμη οι: Κοντογιάννης, Κορασίδης, Θεοχάρης, Κουλαξιζέλης, Κωτσάκης, Μακροδημήτρης, Ντόκο, Σαμάρκος, Σαντίκου, Φλώρος

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares